Dacia Duster Suv
Scris 03 iulie 2009 - 04:39
Cat despre faptul ca nu ar avea voie sa "dea" peste modele Renault sau Nissan, se prea poate. Un design reusit il pot face multi in tara asta si cu siguranta si cei care lucreaza in acel departament la Dacia.
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 03 iulie 2009 - 04:55
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 03 iulie 2009 - 05:04
Scris 03 iulie 2009 - 06:40
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 03 iulie 2009 - 06:58
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
Scris 03 iulie 2009 - 07:14
http://florinpanait.wordpress.com
Scris 03 iulie 2009 - 08:44
Nu, deloc as putea spune, nici urata cu spume nu pot spune ca e; cumva ceva neutru, mai ales in zilele noastre cand designerii auto par sa ne surprinda neplacut mai tot timpul.
Pui pariu ca daca avea alta emblema baleau o gramada dupa ea ?
Dar asa, cum nu e "masina streina", nu e bune dom-le....
Aceasta postare a fost editata de Relu: 03 iulie 2009 - 08:45
Scris 03 iulie 2009 - 09:08
P.S.: in citatul pus de tine eu ma refeream la Skoda Yeti, sa nu inteleaga cineva gresit.
Scris 03 iulie 2009 - 09:13
In al-2lea rand Romania nu mai e in 1990 cand s-a scos SuperNova, s-au schimbat multe in Romania, tehnica, bani, stiinta, mentalitate, tot. Iar partea cea mai urata este ca nu l-am desenat noi asa urat, deci am ajuns la mana altora, deci identitatea noastra o fac altii . Macar sa le interzica sa vanda sub emblema Dacia, sa-i zica Renault.
Scris 03 iulie 2009 - 09:16
.... Ceea ce nu e rau, buba apare cand ei vor toate astea la preturi nu cu f mult mai mari decat ale vechilor modele Dacia.
....
Sincer, nu gasesc termenul potrivit sa-l pun pe un forum public...
Scris 03 iulie 2009 - 09:37
Gandeste-te ca ai Logan, Sandero si Logan MCV le pretul ala si chiar sensibil mai scumpe de atat, astfel ca sa fim seriosi cu 10-11k euro varianta "full". Chiar daca ar fi motorizata cu 1,6i 16V, ca daca mai vrei si un diesel ...............In primul rand acest SUV nu se adreseaza oamenilor saraci. Asa si cu Loganul , va costa 5.000 de $ si a ajuns dublu, 7.000 euro. Deci nu va fi o masina a saracului la 15.000 euro cand in banii astia gasesti alte suvuri mult mai ok. Daca pretul pentru varianta full va fi de 10...11 k atunci vorbim altfel.
........................................
Dpmdv nu pozitionarea la 11, 13 sau 15k euro ar fi principala problema, ci sa avem solutii tehnice bune (nu vise sau sf-uri, ci bune si fiabile, rezistente), dotari rezonabile, finisaje decente, astfel incat sa merite pe deplin suma ceruta pe ea, indiferent care ar fi asta.
Scris 03 iulie 2009 - 09:40
Scris 03 iulie 2009 - 10:06
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 03 iulie 2009 - 11:31
Nu e vb de asa ceva, ci doar de faptul ca daca ar fi avut o alta sigla pe bot, ar fi fost mai multe pareri pozitive (atentie, nu adulative) si mai putine negative.Nu cred ca daca era o emblema de vw sau nissan baleam pe aici ca nebunii...............................
Scris 04 iulie 2009 - 12:36
In primul rand acest SUV nu se adreseaza oamenilor saraci. Asa si cu Loganul , va costa 5.000 de $ si a ajuns dublu, 7.000 euro. Deci nu va fi o masina a saracului la 15.000 euro cand in banii astia gasesti alte suvuri mult mai ok. Daca pretul pentru varianta full va fi de 10...11 k atunci vorbim altfel.
Depinde ce intelegi prin "sarac". Ca totusi, nici Logan la 8-9k, cum sunt f multe la noi, nu e masina de sarac. Masina de sarac ar fi ceva la maxim 3k euro (da sa fie ceva nemtesc, neaparat )
Daca SUV'ul asta va fi 15k cu 4x4, tot va fi cea mai buna oferta de pe piata. Tucson, 4x4, incepe de la ~19k (2.0 benzina), iar 2,0 crdi este 21.5k. Si poate ca nu toata lumea are nevoie de motor asa mare (desi deja e o masina destul de grea), asa ca vor opta ptr Dacia. E adevarat ca se prea poate ca Dacia sa nu ofere toate dotarile cu care vine Tucson (ma refer aici de fapt la ESP, ca in rest n'are nimic iesit din comun), dar e vorba totusi de o diferenta de 25% din pret, ceea ce e destul de mult.
In primul rand, cred ca trebe sa asteptam sa vedem preturile reale. Deja daca pretul va fi 16k, balanta inclina incet spre Tucson (care, totusi, si la design sta destul de bine, dupa parerea mea), altfel nu's prea convins.
Cat despre un oarecare negativism datorita faptului ca grila e emblema Dacia, nu cred ca e cazul. Au fost criticate aici dpdv al designului multe alte modele ...
Iar partea cea mai urata este ca nu l-am desenat noi asa urat, deci am ajuns la mana altora, deci identitatea noastra o fac altii . Macar sa le interzica sa vanda sub emblema Dacia, sa-i zica Renault.
Daca nu venea Renault, la cum mergeau lucrurile la Dacia, mi'e ca nici macar la Logan nu ajungeam singuri si asta nu ca n'am avea oameni competenti. Uite cum a ajuns Aro. Si pana la urma, care era identitatea noastra? Cine auzise de Dacia pana sa fie preluata de Renault? Si mai ales ... cati cumparau Dacia in afara tarii? Mie, unul, mi se pare ok cum au mers lucrurile pana acum la Dacia. Ca se putea si mai bine, nu contest. Insa decat sa ajungem la facelift'ul cu nr 20 ptr 1310, mai bine un Logan sau un Sandel. Si oricum, e f posibil ca pe unele piete sa se vanda si sub marcile Renault si Nissan
Si ... cine sa interzica folosirea emblemei Dacia?
Scris 04 iulie 2009 - 05:47
Nu e vb de asa ceva, ci doar de faptul ca daca ar fi avut o alta sigla pe bot, ar fi fost mai multe pareri pozitive (atentie, nu adulative) si mai putine negative.
Pai nu vezi ca acum sunt NUMAI negative ? Daca era o Toyota sau mai stiu eu ce, imediat ii gaseau si parti pozitive.....
Pot sa-i zic snobism ?
..... Si pana la urma, care era identitatea noastra? ....
Exact, aia pe care n-am avut-o niciodata....
Scris 04 iulie 2009 - 10:57
In sfarsit, noi nu avem nimic de castigat asa ca sa scoata ce or dori si cu coarne, pentru mine Dacia nu reprezinta cu nimic romanismul, e buna ca merge bine si aduce banuti la buget, ca da de lucru oamenilor, pentru asta-i felicit si cam atat, daca o sa trebuiesc sa aleg intre Dacia si Ford fabricat la noi n-o sa iau in considerare vreun avantaj nationalist de partea Daciei, acolo sunt doar niste frantuji smecherasi care se pare ca stiu sa gadile anumite corzi sociale, macar americanii nu produc "abur".
Scris 04 iulie 2009 - 12:40
Revenind la Loch Ness, singura buba e botul urat. Cel putin din punctul meu de vedere. Daca ii puneau fatza de Sandel era mai bine.
Scris 04 iulie 2009 - 12:58
americanii nu prea mai produc nimic ..datorii pt restul lumii de fapt..si dolari la masina de tiparitmacar americanii nu produc "abur".
ai dreptate, alegerile mereu le faci obiectiv etc.
iar despre identitate...aia vine in timp si pe masura ce demonstrezi ca stii sa faci ceva..
Scris 04 iulie 2009 - 01:18
Iata si profilul. Se pare ca de pe masina din poze lipsesc niste bandouri care ar putea-o face mai aratoasa.
Scris 04 iulie 2009 - 01:48
Ganditi-va ca Dacia a "scapat" acele poze nu numai pt a marca cei 10 ani de la achizitia de catre Renault ci pt a testa cumva reactia publica cu o versiune mai "nefinisata", urmand ca la lansarea propriu zisa sa prezinte acea versiune ceva mai aranjata.
Scris 04 iulie 2009 - 01:51
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 04 iulie 2009 - 02:21
Scris 04 iulie 2009 - 02:25
Scris 04 iulie 2009 - 02:34
2 useri citesc subiectul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi