Salt la continut


Fotografie
- - - - -

D'ale gurii!


  • Please log in to reply
2259 replies to this topic

#551 DMIHNEA

    Membru scamator

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.539 Mesaje:
Inregistrat: 09-iulie 04
  • Location:CE,dar nu RO........
  • Marca:Mercedes +Audi
  • Model:C220+A3 quattro
  • Motorizare:2.2+1.9

Scris 02 decembrie 2010 - 05:52

Relu,studiaza nenea.....alti studiosi cu piinea
  • 0
mai bine singur decit in companie proasta......

#552 Relu

    kroko

  • Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Location:Bucuresti
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 02 decembrie 2010 - 06:13

Am citit deja multe pagini de acolo :lol:
  • 0

#553 tibitu

    Membru scriitor

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.924 Mesaje:
Inregistrat: 24-martie 05
  • Location:Bucuresti

Scris 02 decembrie 2010 - 07:28

bai ce-mi place de tine! tu studiezi, experimentezi, te perfectionezi. Eu cand imi iau ceva, te sun direct si aflu ce trebuie :lol:
  • 0

#554 Relu

    kroko

  • Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Location:Bucuresti
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 02 decembrie 2010 - 07:35

bai ce-mi place de tine! tu studiezi, experimentezi, te perfectionezi. Eu cand imi iau ceva, te sun direct si aflu ce trebuie :lol:

http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/angry.gif http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/angry.gif http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/angry.gif
:lol: :lol: :P
  • 0

#555 VIPER

    1Q

  • VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Location:Bucuresti, RO
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 05 decembrie 2010 - 11:45

Imagine amplasata

Lasagna ver. 2.0 ;) Dementiala de data asta :lol:
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele


#556 pejte

    Addicted

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 10.368 Mesaje:
Inregistrat: 11-februarie 08
  • Location:Bucuresti
  • Marca:Opel
  • Model:Astra H
  • Motorizare:1.6 115CP

Scris 05 decembrie 2010 - 11:50

Nu te sfii sa dai detalii si despre reteta, nu doar poze :lol:
  • 0

#557 VIPER

    1Q

  • VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Location:Bucuresti, RO
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 05 decembrie 2010 - 11:56

Stai sa intreb pe bucatareasa :lol:
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele


#558 pejte

    Addicted

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 10.368 Mesaje:
Inregistrat: 11-februarie 08
  • Location:Bucuresti
  • Marca:Opel
  • Model:Astra H
  • Motorizare:1.6 115CP

Scris 11 decembrie 2010 - 07:42

Imagine amplasata

:wacko: :lol: :lol:
  • 0

#559 Relu

    kroko

  • Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Location:Bucuresti
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 11 decembrie 2010 - 08:00

Ce-i aia mah ??? :lol:

Coliva ?? :wacko:

l.e.
Vezi ca strici soric-padu !!! :lol:
  • 0

#560 pejte

    Addicted

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 10.368 Mesaje:
Inregistrat: 11-februarie 08
  • Location:Bucuresti
  • Marca:Opel
  • Model:Astra H
  • Motorizare:1.6 115CP

Scris 11 decembrie 2010 - 08:13

Chili con carne, care a iesit absolut demential :wacko:
  • 0

#561 Relu

    kroko

  • Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Location:Bucuresti
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 11 decembrie 2010 - 08:23

Banui ca in momentul asta, NU mai exista .... :wacko:
  • 0

#562 pejte

    Addicted

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 10.368 Mesaje:
Inregistrat: 11-februarie 08
  • Location:Bucuresti
  • Marca:Opel
  • Model:Astra H
  • Motorizare:1.6 115CP

Scris 11 decembrie 2010 - 08:40

Farfuria aia nu, dar mai e in tigaie, ca am facut multa :wacko:
  • 0

#563 Relu

    kroko

  • Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Location:Bucuresti
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 11 decembrie 2010 - 08:44

:wacko:

Iti fac o paine ? :lol:
  • 0

#564 Swiby

    Membru senior

  • Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6.283 Mesaje:
Inregistrat: 21-octombrie 02
  • Location:Bucureşti
  • Marca:New one
  • Model:crossover
  • Motorizare:nu-i dizel

Scris 11 decembrie 2010 - 09:15

Ce-i aia mah ???

Ma stric de ras ! :wacko: :lol: :lol:
Mi-amintesc de povestea aia cu musacaua... :P
  • 0
Inteligenţa Artificială nu are nici o şansă în faţa prostiei naturale

#565 Relu

    kroko

  • Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Location:Bucuresti
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 11 decembrie 2010 - 09:16

:wacko: :lol: :lol:
  • 0

#566 cata69

    the nobody

  • VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Location:RO-B
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 11 decembrie 2010 - 09:59

Ma stric de ras ! :blush: :lol: :lol:
Mi-amintesc de povestea aia cu musacaua... :P


Fix așa a spus și relu :lol: :lol: :lol:
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#567 pejte

    Addicted

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 10.368 Mesaje:
Inregistrat: 11-februarie 08
  • Location:Bucuresti
  • Marca:Opel
  • Model:Astra H
  • Motorizare:1.6 115CP

Scris 11 decembrie 2010 - 10:00

Macar nu mi-a iesit un mare mic :blush:
  • 0

#568 Relu

    kroko

  • Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Location:Bucuresti
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 11 decembrie 2010 - 10:12

:blush:
  • 0

#569 Forester

    Addicted

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6.114 Mesaje:
Inregistrat: 30-iulie 09
  • Location:Noitacol
  • Marca:Subaru
  • Model:Păduraru
  • Motorizare:2457

Scris 20 decembrie 2010 - 10:19

Domnii bucatari vestiti, pentru un carnat de casa bun, de porc, ce ingrediente se pun, in afara de usturoi (si eventual boia)? Niste ierburi ceva?
  • 0
În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.

#570 Swiby

    Membru senior

  • Administrators
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6.283 Mesaje:
Inregistrat: 21-octombrie 02
  • Location:Bucureşti
  • Marca:New one
  • Model:crossover
  • Motorizare:nu-i dizel

Scris 20 decembrie 2010 - 10:29

Retete:

Carnati taranesti din carne de porc I

Ingrediente:

Carne de porc (pulpă) 1,5 kg, carne de porc grasă 1 kg, supă de oase 300 ml. usturoi 30 g, piper 3 g, sare, maţe de porc.

Mod de preparare:

Pulpa de porc se trece prin maşina de tocat, iar carnea grasă se toacă cu satarul pe un fund de lemn. Se amestecă apoi carnea cu supa de oase, mujdeiul de usturoi, sarea şi piperul. Se umplu maţele, se lasă carnaţii să se usuce la aer timp de 24 ore, apoi se afumă timp de o săptămană la un fum rece.







Carnati taranesti din carne de porc II

Ingrediente:

Carne de porc (pulpă) 1,5 kg, carne de porc grasă 500 g, usturoi 40 g, salpetru 2 g, piper 3 g, coreandru 20 g, sare, maţe de porc.

Mod de preparare:

Carnea se ţine 2 zile într-o saramură preparată din 2 l apă, 100 g sare, coreandru şi salpetru. Se scoate din saramură şi se ţine cateva ore în apă rece, se toacă cu satarul sau se trece prin maşina de tocat cu sită rară. Se amestecă cu mujdeiul de usturoi, piperul şi sarea. Cu această compoziţie se umplu maţele, se lasă o zi să se zvante, apoi se pun în afumătoare, la început la un fum călduţ iar, după ce carnaţii s-au colorat, se mută la fum cald, unde se ţin pană ce carnaţii s-au copt bine.





Carnati taranesti

Ingrediente

1 kg carne de porc, 300 g slanina, 25-30 g sare, 300 g cartofi, 3 g piper pisat, ardei iute, cimbru, mate subtiri.

Mod de preparare

Carnea de porc se trece prin masina de tocat, adaugandu-se la fiecare kilogram de carne 25 g sare, usturoi si piper dupa gust. Se amesteca bine si se lasa pentru 24 ore la temperatura de 16—18°C.

La fiecare kilogram de carne se adauga 300 g slanina fara sorici, taiata in cubulete marunte. Se pot adauga si 300 g cartofi fierti si dati prin razatoare. Se amesteca bine, cu compozitia respectiva se umplu matele, iar carnatii se agata pe o prajina pentru zvantat.

Dupa 1—2 zile carnatii se pun pentru 2—3 zile la afumat.


Carnati afumati si uscati

Ingrediente

1 kg carne de porc, 1 kg carne de vita, 500 g slanina, 40 g sare, 2 g silitra, 2-3 g piper pisat, usturoi dupa gust.

Mod de preparare

Carnea de vita se curata de vine si de pielite, se trece de doua ori prin masina de tocat, iar cea de porc numai o sigura data. Se adauga condimentele, se amesteca adaugandu-se cate putina apa calduta (50—60 ml la 1 kg de carne).

Se umplu nu prea indesat mate subtiri, se leaga la capete cu sfoara si se atarna pe o sipca sau pe un bat mai gros pentru zvantare, dupa care se afuma la fum cald cateva zile.

Pentru a se putea pastra bine si un timp mai indelungat, carnatii trebuie pastrati intr-o incapere racoroasa, uscata si cu o buna aerisire.







Carnati oltenesti I

Pentru acest fel de carnati se foloseste carnea de porc slaba, care se curata bine de tendoane si pielite, se taie cat mai marunt cu un cutit foarte ascutit, dupa care se toaca bine cu satarul.

Dupa gust, se adauga sare si condimentele indicate in reteta anterioara. Se amesteca bine, in care timp se adauga cate putina zeama calduta de la oase fierte.

Se umplu matele mai subtiri si se pun la zvantat in plin aer rece pentru 2—3 zile, dupa care se pun la afumat. Acesti carnati pot fi pastrati timp mai indelungat.

Carnati cu carne de iepure

Ingrediente:

Carne de iepure 1 kg, carne de porc 1 kg, slănină crudă 750 g, piper 5 g, boia de ardei dulce 5 g, usturoi 30 g, maghiran 1/2 fir, sare, maţe de oaie.

Mod de preparare:

Carnea de iepure se toacă cu satarul, carnea de porc şi slănina se trec prin maşina de tocat. Se amestecă cele două compoziţii, si se adaugă mujdei de usturoi, piper, boia de ardei, maghiran pisat şi se potriveşte gustul de sare. Se umplu maţele, se lasă să se zvante 1- 2 zile, se pun carnaţii în afumătoare la un fum cald şi se afumă 3- 4 ore.









Carnati proaspeti pentru prajit

Ingrediente

1 kg carne de porc, 400 g carne de vita, 25 g sare, piper, usturoi, 1/2 pahar de apa calduta.

Mod de preparare

Carnatii proaspeti pentru folosire imediata se prepara dupa cum urmeaza:
carnea de vita se trece de doua ori prin masina de tocat, iar cea de porc numai o singura data. Pentru gust, la 1 kg de carne tocata se adauga 20 g sare, 1 g piper pisat, 2 g usturoi zdrobit, se amesteca totul bine si se mai adauga 50—100 ml apa calduta.

Cu aceasta compozitie se umplu, nu prea indesat, matele curatate, rezultand carnatii. Pana la folosire, carnatii se tin la rece. Se prajesc in untura sau in ulei, pe plita sau la cuptor. Se servesc cu garnitura de cartofi piure, cu fasole alba sau cu varza calita.



Carnati de casa

Ingrediente:

Carne de porc 1,5 kg, slănină 500 g, usturoi 25 g, boia de ardei dulce 5 g, coreandru 5 g, supă de oase 300 ml, piper 5 g, sare, maţe de oaie.

Mod de preparare:

Carnea de porc se taie în bucăţi şi se trece prin maşina de tocat, iar slănina se taie cuburi. Se amestecă apoi carnea cu slănina, supa de oase, mujdeiul de usturoi şi condimentele măcinate. Cu această compoziţie se umplu maţele, se lasă carnaţii să se zvante, se pun în afumătoare, la un fum cald, pană ce carnea se coace. Se consumă fripţi la tigaie sau la grătar, cu garnituri de legume şi murături.







Carnati haiducesti

Ingrediente

1 kg carne de porc, 200 g slanina afumata, 25 g sare, piper, ardei iute, maghiran, coriandru, mate de oaie.

Mod de preparare

Carnea de porc se toaca bine cu satarul bine ascutit, dupa care se amesteca cu slanina afumata, tocata putin mai mare decat carnea, si cu condimentele.

Se umplu mate de oaie cu compozitia respectiva, apoi carnatii se atarna la loc uscat, dupa care se afuma 5—7 zile.

Pentru consum se prajesc sau se frig pe gratar.

Carnati macelaresti de Burdujeni

Ingrediente

750 g carne de porc, 300 g carne de vita, 25 g sare, 2 g silitra, 1 g piper, 3 g boia de ardei, 2 g ienibahar, 1/2 capatana de usturoi. (Cantitatile pot fi marite).
Aceasta reteta este cea mai potrivita pentru prepararea carnatilor, respectandu-se numai urmatoarele indicatii:

Mod de preparare

1) La 750 g carne de porc se adauga 250—300 g carne de vita.

2) Carnea de porc curata, fara tendoane si pielite, se taie in felii subtiri de 1 cm grosime si se freaca cu un amestec de 25 g sare si 1 g silitra socotit la 1 kg de carne. Dupa aceea, carnea se pune intr-un vas, se indeasa bine, se acopera cu hartie pergament si se tine 2—3 zile intr-o incapere racoroasa.

3) Carnea de vita, fara tendoane si pielite, se trece de doua ori prin masina de tocat, se adauga la 1 kg de carne 20—30 g sare, 1—2 g silitra si 1 g piper pisat; totul e amesteca bine prin framantare pana la obtinerea unei compozitii uniforme (pasta). Apoi se pune intr-un vas potrivit, care se acopera si se pune tot intr-o incapere racoroasa pentru 1—2 zile.

4) Dupa ce carnea de porc si cea de vita au stat separat zilele indicate, la racoare, se iau, se amesteca bine impreuna si apoi se da totul prin masina de tocat cu sita rara; se adauga condimentele si se amesteca din nou bine. Daca compozitia de tocatura este prea groasa, se poate adauga putina supa de oase sau apa calduta, dupa care se umplu matele si se leaga la capete.

Se pot face si carnati mai scurti, de 15—20 cm lungime, care se pun mai intai la zvantat, iar dupa aceea, pentru 2—3 zile, la afumat, sau pot fi folositi prajiti sau fierti cat sunt proaspeti. Cand sunt bine afumati, pot fi cosumati si cruzi, fara sa fie prajiti. Cand urmeaza sa fie fierti, se pun in apa calda si se fierb fara clocot, altfel plesnesc.

Referitor la folosirea silitrei la prepararea carnatilor, trebuie avut grija ca aceasta sa fie intrebuintata numai in proportia indicata, deoarece altfel este daunatoare sanatatii. Silitra se adauga la carnea pentru carnati spre a o face mai frageda; de asemenea este usor antiseptica si mentine o culoare mai roza a carnii.






Trandafiri moldovenesti

Ingrediente

1 kg carne de porc macra, 250 g slanina frageda, 1/2 capatana de usturoi, coriandru, cimbru sau maghiran, sare, piper pisat, mate subtiri.

Mod de preparare

Se da carnea prin masina de tocat. Se taie slanina cubulete foarte mici, se amesteca cu carnea tocata, adaugandu-se putina apa cu zeama de usturoi, sare si piper si cu aceasta compozitie se umplu matele.

Pentru aceasta in locul sitei si al cutitului, la masina de tocat se aplica palnia de umplut carnati. Carnatii se prajesc intr-o tigaie cu untura pe plita, la aragaz sau la cuptor, la foc potrivit, sau se frig la gratar.

Se servesc cu garnitura de iahnie de fasole sau fasole batuta si cu muraturi.

Carnati de Cluj

Ingrediente

1 kg carne de porc macra fara tendoane, 200 g slanina, 3 catei de usturoi, 25 g sare, 25 g boia de ardei, coriandru, mate.

Mod de preparare

Carnea si slanina se dau de 2 ori prin masina de tocat, se amesteca bine cu toate condimentele si se umplu matele la fel ca in reteta precedenta.


Carnati de casa din carne de porc cu usturoi

Ingrediente

1,5 kg de pulpa de porc, cat mai slaba,
300 gr spata de porc,
2 lingurite de zahăr,
1/2 usturoi tocat marunt, nu julienne,
2 lingurite de piper negru macinat,
3 lingurite sare fina,
1/3 lingurita de nucşoară proaspata,
1/2 lingurita de scorţişoară,
2 lingurite de ghimbir tocat cat mai marunt,
2 lingurite de condimente pentru carnati,
1 lingurita pudra de cimbru,
1/2 ceasca de vin alb sec,
1,5 m mat de porc,
1 lingura sare grunjoasa,
1 lingura de otet.

Mod de preparare

In primul rand pregatim matul. Il spalam, il tragem cu sare pe toata lungimea ca la un fel de masaj si il
lasam o ora intr-un vas cu jumatate de litru de apa rece si 1lingura de otet. Din cand in cand il balacim. Il scoatem si il verificam sa nu fie spart umflandu-l cu gura. Sa nu fie facut ciur. Cateva sparturi se accepta, dar nu ne speriem daca are 1 gaura pe metru. Acolo o sa rasucim sau o sa facem noduri. Il lasam la scurs in strecuratoare.

Spalam carnea o taiem cubulete pentru tocat. Dam carnea prin masina prinntr-o sita mare. Amestecam carnea tocata cu cu celelalte ingrediente pana la omogenizare. CAnd amestecati incercati sa nu transformati carnea in pasta terciuita. Astfel, de preferta e sa amestecati cu niste spatule nu cu mana.

Montati la masina de tocat palnia pentru carnati, dupa ce ati scos cutitul si sita si puneti matul de porc pe palnie, dupa ce ati facut nod la unul din capete. Umpleti matul cu amestecul facut. Dupa consumarea amestecului inodati si celalalt capat de mat.

Matul nu trebuie sa fie umplut la stilul "indesat" deoarece matul prin uscare s emai strange si poate plesni. Rasuciti matul la aproximativ 25 - 30 cm si bagati la frigider neacoperit. Daca aveti pod puneti carnatii sa stea in curent, sa se zvinte cateva zile, iar cei ce au afumatoare ii pot inobila la fum.
  • 0
Inteligenţa Artificială nu are nici o şansă în faţa prostiei naturale

#571 Aer Curat

    Addicted

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5.115 Mesaje:
Inregistrat: 09-martie 05
  • Location:Bucuresti
  • Marca:Ideal
  • Model:Hillmaster SE
  • Motorizare:27 spd

Scris 20 decembrie 2010 - 05:44

Domnii bucatari vestiti, pentru un carnat de casa bun, de porc, ce ingrediente se pun, in afara de usturoi (si eventual boia)? Niste ierburi ceva?


A scris Swiby retete pt multe gusturi.
Ce iti pot spune eu, anul acesta am folosit un mix de condimente pt carnati folosit in macelarii si unele unitati de preparare, in plus am mai adaugat cimbru, sare, piper si boia de ardei dulce (pe langa usturoiul dat prin masina de tocat impreuna cu carnea si supa de oase - porc si vita); cert este ca au un alt gust fata de cei de anul trecut de ex. Astept sa vad cum sunt si afumati, deocamdata am perpelit cativa proaspeti, iar opinia unanima a fost ca sunt mai buni.
In ceea ce priveste cantitatile folosite, cat am folosit eu este irelevant pt tine. :D
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#572 DMIHNEA

    Membru scamator

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.539 Mesaje:
Inregistrat: 09-iulie 04
  • Location:CE,dar nu RO........
  • Marca:Mercedes +Audi
  • Model:C220+A3 quattro
  • Motorizare:2.2+1.9

Scris 20 decembrie 2010 - 11:37

pute netu de retete de cirnati,,,,
  • 0
mai bine singur decit in companie proasta......

#573 cata69

    the nobody

  • VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Location:RO-B
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 21 decembrie 2010 - 12:30

Ingredient de bază aici - ARDEIUL IUTE!!!!!!!!!!!!
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#574 pejte

    Addicted

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 10.368 Mesaje:
Inregistrat: 11-februarie 08
  • Location:Bucuresti
  • Marca:Opel
  • Model:Astra H
  • Motorizare:1.6 115CP

Scris 21 decembrie 2010 - 12:32

Eu ma gandeam ca ar fi carnea, dar fiecare cu preferintele sale :lol:
  • 0

#575 Relu

    kroko

  • Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Location:Bucuresti
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 21 decembrie 2010 - 12:36

O laie. Vinu neneee !! :lol:
  • 0




0 useri citesc subiectul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi