


Scris 21 decembrie 2010 - 12:38
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 21 decembrie 2010 - 09:10
A scris Swiby retete pt multe gusturi.
Ce iti pot spune eu, anul acesta am folosit un mix de condimente pt carnati folosit in macelarii si unele unitati de preparare, in plus am mai adaugat cimbru, sare, piper si boia de ardei dulce (pe langa usturoiul dat prin masina de tocat impreuna cu carnea si supa de oase - porc si vita); cert este ca au un alt gust fata de cei de anul trecut de ex. Astept sa vad cum sunt si afumati, deocamdata am perpelit cativa proaspeti, iar opinia unanima a fost ca sunt mai buni.
In ceea ce priveste cantitatile folosite, cat am folosit eu este irelevant pt tine.
pute netu de retete de cirnati,,,,
Aceasta postare a fost editata de Forester: 21 decembrie 2010 - 09:11
Scris 21 decembrie 2010 - 09:44
Scris 21 decembrie 2010 - 09:55
Scris 21 decembrie 2010 - 10:03
Scris 21 decembrie 2010 - 10:23
(mai putin triggering mode pentru intreruperi c67xx->ARM9 CHIPINT0-3 pentru OMAP-L138... dar pe cine intereseaza asta?
)
Scris 21 decembrie 2010 - 01:10
Sigur ca se poate experimenta, dar eu fiind la prima aventura de genul asta, voiam un "basic" start!
![]()
De asemenea, am observat ca multa lume prefera/savureaza carnurile foarte picante/iuti, ceea ce nu e cazul la mine, dar nu eram sigur ca nu trebuie cat de putin piper de exemplu in carnat. Ideea de baza este ca vreau sa iasa suficient de bun astfel incat sa nu ma descurajez pentru viitor!
Scris 21 decembrie 2010 - 03:19
... ai si satisfactia lucrului facut de mana ta.
Scris 21 decembrie 2010 - 04:17
Scris 22 decembrie 2010 - 07:00
Scris 22 decembrie 2010 - 07:18
Scris 22 decembrie 2010 - 07:19
Scris 22 decembrie 2010 - 08:50
..........
Eu am facut aseara carnatii. Incomparabil cu orice rahat cumparat din comertu' capitalist. Evident, exista loc de imbunatatire, de exemplu poate mai multa grasime, dar sunt cam ceea ce am vrut de la bun inceput. Am si prajit vreo 3 bucatele sa vad ce scofala am facut, si numa' mirosul ala pe care nu-l mai simtisem de ani de zile m-a dat gata.![]()
Si din 3 kile au mai si iesit o groaza de carnati!
Scris 22 decembrie 2010 - 11:11
Scris 22 decembrie 2010 - 11:30
Scris 23 decembrie 2010 - 12:24
Scris 23 decembrie 2010 - 06:29
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 23 decembrie 2010 - 06:31
Scris 23 decembrie 2010 - 07:06
Scris 23 decembrie 2010 - 07:20
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 23 decembrie 2010 - 08:40
Scris 23 decembrie 2010 - 09:56
Simplu :Băi nene, de ce toți fac cozonac de azi, când se mănâncă sâmbătă
Scris 23 decembrie 2010 - 09:59
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 23 decembrie 2010 - 10:00
Chiar cat e unu bun de la o cofetarie? Sa stiu cu cat sa-i vand la anuSimplu :
Sa aibe timp sa-si cumpere d-aia buni de la cofetarie !
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi