D'ale gurii!
#901
Scris 12 februarie 2011 - 08:40
Esti jale...
Folosesti folie, sau il cureti?
Esti bun de muiere.
Glumesc.
Swiby a editat postul.
#902
Scris 12 februarie 2011 - 08:42
A, si vasele & ustensilele utilizate le spal pe rand, fara vrafuri de spalat la final.
#903
Scris 12 februarie 2011 - 09:22
#904
Scris 12 februarie 2011 - 09:26
#905
Scris 12 februarie 2011 - 09:38
#906
Scris 24 februarie 2011 - 10:23
#907
Scris 24 februarie 2011 - 10:45
#908
Scris 24 februarie 2011 - 11:11
#909
Scris 24 februarie 2011 - 11:16
#910
Scris 24 februarie 2011 - 11:17
Da di she hai ?... sa nu mai folosesc drojdie uscata cand fac paine ...
#911
Scris 24 februarie 2011 - 11:32
Pentru ca n-au nicio legatura intre ele painile facute cu uscata si proaspata. Evident, cu drojdie proaspata, painea iese incomparabil mai gustoasa si frageda !!Da di she hai ?
#912
Scris 24 februarie 2011 - 11:45
Cunoscatorii spun ca painea obtinuta pe baza acestui tip de maia nu o poti compara din punct de vedere organoleptic cu nimic altceva.
Daca utilizezi drojdie naturala iti recomand programul normal, sa aiba timp sa dospeasca si sa creasca.
#913
Scris 24 februarie 2011 - 11:49
#914
Scris 24 februarie 2011 - 11:55
#915
Scris 24 februarie 2011 - 12:02
Si inca ceva. Faina difera foarte mult de la lot la lot. Cu aceeasi faina, cu aceeasi data de expirare, painea iese diferita ca si crestere. Pana la urma e chestie de "bulan" cand iei faina.
#916
Scris 24 februarie 2011 - 12:13
#917
Scris 24 februarie 2011 - 12:15
#918
Scris 24 februarie 2011 - 12:20
Aceasta postare a fost editata de Monitor_R: 24 februarie 2011 - 12:21
#919
Scris 24 februarie 2011 - 12:27
#920
Scris 24 februarie 2011 - 12:35
Imi place mult ce face Adi Hadean - chiar il urmaresc in RSS si trimit spre inspiratie la departamentul de productie!
#921
Scris 24 februarie 2011 - 01:35
Asa e ... am luat inainte de Craciun si era sub 2 lei / kg ...s-a terminat stocu si m-am dus simbata trecuta la pravalie ... era peste 3 lei http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/angry.gif http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/angry.gif http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/angry.gifFaina difera foarte mult de la lot la lot.
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
#922
Scris 24 februarie 2011 - 03:29
Cu retele si labor-ul e responsabila soata!
Imi place mult ce face Adi Hadean - chiar il urmaresc in RSS si trimit spre inspiratie la departamentul de productie!
Să știi că la început nu mă tenta nici pe mine prea mult să mă implic. Dar e distractiv. Mi-ar trebui un decor mai bun pentru fotografie.
Rețetele interesante și simple sunt multe.
Frumos site.
Nu-mi place că aplică des regulile de la fotografia stock clasică, care sunt foarte triste din punctul meu de vedere.
Dar probabil nu e vina lui. Așa spun tendințele în această "afacere".
Ce scule are nenea fotograful priceput, damn!!!
Nu știu dacă aș putea ține un astfel de blog. Abia îl duc pe celălalt, mă mir de unde am strâns câteva mii de vizualizări.
N-am nici facebook
Rețetele sunt cea mai simplă parte din ecuație.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
#923
Scris 24 februarie 2011 - 03:41
E complicat cand ai ceapa la calit, oua cu zahar la bain-marie, lapte cu ceva pe foc, etc
#924
Scris 24 februarie 2011 - 03:46
#925
Scris 24 februarie 2011 - 03:48
Asa, cica ei e unii singuri si fac de toate.
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi