D'ale gurii!
#951
Scris 28 februarie 2011 - 01:31
Si tot pentru tine: la DSC5427 ai o nota de 2.
#952
Scris 28 februarie 2011 - 01:50
#953
Scris 28 februarie 2011 - 01:53
Si pentru ca mai vad ceva pe acolo, care denota ca esti fan salate & stuff, suna-ma sa-ti zic ce sa mai iei.
Cutite de 3 lei vad ca ai, care e fidbecu' ?
#954
Scris 28 februarie 2011 - 02:07
Cred ca stiu la ce te referi, dar "invers" se rastoarna suportul si se beleste varful. Daca la el te referi ...
#955
Scris 28 februarie 2011 - 02:38
Cat priveste propunerea, ramane valabila. Cand oi veni pe la mine (!) putem face si un vs.
#957
Scris 28 februarie 2011 - 02:55
Adica furculizde, cutzite...
#958
Scris 28 februarie 2011 - 03:01
Sa verific la InterMacedonia ca is luate de mult...pe principiu cu maner de lemn ca sa dea bine la munte!
#959
Scris 28 februarie 2011 - 03:05
P.S. - le-ai luat de la restaurant ?
#961
Scris 28 februarie 2011 - 04:34
#962
Scris 28 februarie 2011 - 06:38
Tramontina este!
#963
Scris 28 februarie 2011 - 08:08
Ochi de vultur ce sunteti...
Tramontina este!
#964
Scris 03 martie 2011 - 03:33
Nu trebuie găurită, că le fac eu.
Nu mai găsesc ce am avut până acum de la Raibak. Astea pe bucăți sunt gândite prin departamentul Oligofreni. Cine a pus vreodată mână pe un aragaz știe că nu oferă nici cea mai mică protecție (bine, una EXTREM de mică).
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
#965
Scris 03 martie 2011 - 03:42
#966
Scris 03 martie 2011 - 03:42
#967
Scris 03 martie 2011 - 03:42
#968
Scris 03 martie 2011 - 03:43
#969
Scris 03 martie 2011 - 03:50
Daca fierbi doar un ibric pentru ceai, nu e necesara.
In germania gaseam acum multi ani niste folii stantate dupa forma mai mutor marci si modele de aragazuri.
#970
Scris 03 martie 2011 - 03:55
#971
Scris 03 martie 2011 - 04:01
#972
Scris 03 martie 2011 - 04:07
Orice aragaz il cureti imediat dupa ce gatesti, si cu cat ai mai multe "piese" de curatat, devine inevitabil mai greu de curatat.
#973
Scris 03 martie 2011 - 04:14
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
#974
Scris 03 martie 2011 - 04:16
#975
Scris 03 martie 2011 - 04:18
Una e sa speli cativa stropi de ulei, alta e sa cureti o crusta uscata de sos sau supa sau altceva. Ca doar nu o sa iau de fiecare data cratita de pe foc sa sterg.Indiferent cate folii ai, aragazul tot trebuie curatat/spalat dupa ce gatesti.
Logic ca la final.
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi