D'ale gurii!
#1401
Scris 01 aprilie 2012 - 11:29
#1402
Scris 01 aprilie 2012 - 11:31
Am si o ciorba de inebunesti !
#1403
Scris 01 aprilie 2012 - 03:00
Ciorba de ...? Ciorba = supa sau bors?
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
#1405
Scris 01 aprilie 2012 - 03:17
PS: Daca se adauga si ceva sunca la paste, pentru 2 persoane ar cam fi de ajuns o punga de 250gr de tagliatelle, mai ales daca e o masa de seara
daca mai pui si sunca nu mai sunt tagliatelle cu smantana ci paste CARBONARA....
uleiul de masline, daca este de f buna calitate, da o aroma deosebita - este fix acel minim de 'grasime' care trebuie ca sa alunece bine pasta. Oricum se pune ff putin si rar ii simti gustul. Eu imi pun in farfurie.
#1406
Scris 01 aprilie 2012 - 03:43
Life must be taken one disaster at a time
#1407
Scris 01 aprilie 2012 - 03:44
eventual si putina verdeata
#1408
Scris 01 aprilie 2012 - 03:45
Despre uleiul de masline nu se mentiona nimic in reteta la faza de pregatire si d'aia nici nu l'am mai pus nicaieri. Oricum, de la unt si smantanta mi s'a parut a fi destulde alunecoase.
Ca o mica completare, din cantitatile de mai sus pentru sos, personal mi s'a parut ca ar iesi cam mult sos ptr 250 grame de paste, dar cam putin pentru 500 grame
LE: Cum anume se numesc pastele alea? Am mancat si eu pe undeva si, din cand in cand, ar merge. Banuiesc ca uleiul e d'ala cu arome deja? Sau e ulei de masline simplu?
ELE: ah, nu au vreo denumire speciala - link
Aceasta postare a fost editata de andrei041: 01 aprilie 2012 - 03:49
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
#1409
Scris 01 aprilie 2012 - 03:57
sau poti pune ardeiul iute direct in tigai langa usutoroi (pe care il arunci dupa coacere).
in principal NU exista ulei de masline aromat, sau cel putin nu prea se foloseste decat ulei cu ardei iute
uleiul de masline facut la mama lui, de 'casa' cum s-ar zice, din masline crescute bine, este cel putin delicios si are cu totul alt gust decat un ulei de masline produs industrial.
da, carbonara are si ou, dar daca vrei sa le faci mai 'dietetice' renunti la ou
#1410
Scris 01 aprilie 2012 - 04:03
Ulei de masline am vazut cu mai multe arome, o parte se pot vedea aici
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
#1411
Scris 01 aprilie 2012 - 04:05
da, carbonara are si ou, dar daca vrei sa le faci mai 'dietetice' renunti la ou
Adica doo galbenuse de oo sunt mai putin dietetice decat cateva linguri bune de smantana?
Aceasta postare a fost editata de pejte: 01 aprilie 2012 - 04:06
#1412
Scris 01 aprilie 2012 - 04:15
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
#1413
Scris 01 aprilie 2012 - 04:25
#1414
Scris 01 aprilie 2012 - 04:36
http://www.taste.com...carbonara sauce
http://www.bestrecip...auce-L7594.html
Aceasta postare a fost editata de Relu: 01 aprilie 2012 - 04:40
#1415
Scris 01 aprilie 2012 - 04:42
#1416
Scris 01 aprilie 2012 - 05:04
Zilele trecute, insa, am mancat la un restaurant paste carbonara si am ramas un pic surprins sa vad sosul facut din smantana si fara sa simt clar oul.
Important e sa'ti placa ... si sa retii reteta. Denumirea mai putin conteaza
Eu ma oftic ca am pierdut foaia pe care luasem niste retete de la bucatarul filipinez de la vapor
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
#1417
Scris 01 aprilie 2012 - 05:23
Bine ca stii TU cum e aia autentica !Pot sa aiba si ananas, curry sau frunze de bambus. Depinde cum ii place fiecaruia, sau cat de 'autentica' vrea sa fie reteta
Baga lectura si nu te mai contra aiurea .....
#1419
Scris 06 aprilie 2012 - 10:05
#1420
Scris 06 aprilie 2012 - 10:25
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
#1421
Scris 06 aprilie 2012 - 10:32
#1422
Scris 06 aprilie 2012 - 11:32
LE: sa vedem daca'i adevarat
Aceasta postare a fost editata de andrei041: 06 aprilie 2012 - 11:33
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
#1423
Scris 07 aprilie 2012 - 12:04
dar crevetii aia daca erau la mine, faceam o exceptie
#1424
Scris 07 aprilie 2012 - 12:09
Azi au fost cartofii cu puiul. Cartofi care, sincer sa fiu, au iesit mai beton decat creveti sau alte minunatii d'astea
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
#1425
Scris 07 aprilie 2012 - 12:28
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi