D'ale gurii!
#1626
Scris 19 februarie 2013 - 10:17
A, și cât am stat acolo am mâncat cât am mâncat aici o viață. Îmi place
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
#1627
Scris 19 februarie 2013 - 10:20
Daca halesti un mango copt, n-o sa-ti vina sa crezi ca pot exista asemenea fructe gustoase pe planeta !
Plus multe altele ....
#1628
Scris 19 februarie 2013 - 10:47
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
#1629
Scris 20 februarie 2013 - 12:52
Ok, in final am inteles! Probabil imi pica mai repede fisa daca spuneai "necoapte" sau "verzi".
Eu le ofer ceva mai mult credit, pentru ca un fruct care vine din America de Sud presupun ca vine cu vaporu', nu cu Airbus-ul, deci mai ca nu pleaca din stadiul de polen pe stamina pistilului florii din care iese fructul respectiv!
Dar da, ai dreptate, si sufar ca nu pot sa mananc si eu un ananas, un mango, un avocado rezonabil de copt. In ultima vreme si bananele parca sunt problematice, nu prea mai au gust.
Altele vin rezonabil, dar la preturi de trufe, gen 5-6 lei bucata de kaki. Altele nu le-am vazut ever, gen fructul-dragon.
Ananas, mango, avocado n'ai sa vezi la noi cu gustul lor adevarat decat din greseala. Mai trebe insa sa tinem cont ca si din acestea sunt diverse soiuri, iar cele care se preteaza la expedierea catre Europa nu sunt la fel de gustoase.
Daca la mango am mai nimerit si cateva bune (maxim 10 bucati ... si am cumparat destule pana acum), la ananas cred ca si eu am nimerit vreo 2 bune.
Fructul dragonului am gasit de sarbatori la Kauffland (da la ei ii zicea altfel, desi pe abtibild scria clar "Dragon fruit") la 15 lei bucata parca si la gust era similar cu ce mancasem in Vietnam, insa a fost un caz singular, ca m'am mai uitat si n'am mai gasit.
Kaki pana la urma n'ar fi fructe chiar atat de exotice, ca am inteles ca si la bulgari s'au facut plantatii, iar ce am cumparat din Auchan (1.99.bucata a tot fost o perioada) era adus din Spania si erau f gustoase si aratoase, nu ca restul pe care le'am gasit ulterior la preturi mult mai mari, dar si aspect jalnic (mici, moi, spre galbene la culoare)
Ananas mai iau doar rar, dar numai d'ala gata curatat/feliat si cand mi se pare ok ca si culoare ... si de obicei e un pic peste mancabil
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
#1630
Scris 20 februarie 2013 - 06:29
La cerere am produs o carbonara..........noroc ca am avut de descarcat niste lemne,ca altfel bubuiam........Tips-carbonara se maninca repede,altfel oul cu parmezan si pancetta se sleiesc....
#1631
Scris 21 februarie 2013 - 09:21
am ramas blocat...........adica iau niste alea,alea de la MCDONALDS,unul din ele am uitat sa-l ingurgitez,lasindu-l pentru mai tirziu.Ma bag ulterior in el,adica trecute vreo 3 ore,carnea de pui pane era ceva TARE CA PIATRA,sa-mi ramina si bruma de dinti ce mai posed in ea....Ma miram eu vazind publicitatea pe digi cum pot vinde la 3.3 ron diversi burgeri in tara.... Daca va priveste,investigati,daca nu,nu,oricum suntem putrezi pe dinauntru................Cautati sa vedeti pe Hbo,Sinucidere Asistata(un documentar),aseara mi-a cazut fatza...........................
#1632
Scris 07 martie 2013 - 09:34
azi creez de mincare............am facut un sote de inimi de curcan,taiate rondele,ca erau gigantice.Cred ca se va acompania cu mamaliga....
#1633
Scris 07 martie 2013 - 09:49
Eu ma apuc de facut niste "Penne quattro formaggi"
Life must be taken one disaster at a time
#1634
Scris 07 martie 2013 - 10:03
cu ce brinze?
#1635
Scris 07 martie 2013 - 10:31
Branza cu mucegai albastru, smantana, mascarpone, mozarella si ceva parmezan pe deasupra.
Life must be taken one disaster at a time
#1636
Scris 07 martie 2013 - 10:43
de aie mi-era teama,ca pui gorgonzola...Bine ca agreeati...
#1637
Scris 07 martie 2013 - 11:07
Tu cu ce le faci? Mie mi se pare ca gorgonzola da tot gustul (desi eu il prefer mai light).
Life must be taken one disaster at a time
#1638
Scris 07 martie 2013 - 11:15
#1639
Scris 07 martie 2013 - 11:37
nu fac 4 formaggi,tocmai ca sa evit brinza aia.Dar cred ca se poate face cu o mie de alte brinze,mai normale.
#1640
Scris 08 martie 2013 - 09:11
Noi consumam o branza albastra mai light as zice (din punct de vedere al continutului de mucegai), untoasa, care ne place foarte mult. O luam de la Carrefour.
Insa cei mai multi am vazut ca o prefera p-aia mai hardcore.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
#1641
Scris 09 aprilie 2013 - 12:56
ca tot cred romanii ca aici se maninca cine stie ce bunatati,iata ce am basculat la micul dejun,abundent ca preconizez sa descarc niste lemne....un pahar de suc tropical,salata de boeuf din legume,piept pui si mayo de poponari,adica light....nitica brinza telemea,4 felii subtitri de toast-piine,un spritz de vin rosu cu cozonac cu glazura ramas de la pastele catolic.Pe aragaz in lucru ciorba de gaina si mincare de gaina cu masline....
#1642
Scris 09 aprilie 2013 - 09:46
la cerere a facut femeia tiramisu,adevarat...Cum trebuie,cu savoiardi,mascarpone si cafea espresso.........Abia am mincat,sper sa dorm macar pe la ora 2....
#1643
Scris 09 aprilie 2013 - 10:00
Io doar ce am halit o portie de linte.
#1644
Scris 09 aprilie 2013 - 10:04
Azi, file de pastrav pe pane prajita cu unt si niste hrean deasupra.
Ba, noi chiar nu avem file de pastrav in super-pietele noastre ?
#1645
Scris 09 aprilie 2013 - 10:09
Ba, noi chiar nu avem file de pastrav in super-pietele noastre ?
Nevasta-mea cica a vazut, dar nu-si aduce aminte unde.
#1646
Scris 09 aprilie 2013 - 10:19
trebuie sa fie,aici abia am gasit calcan.....doar uscat....il cheama rombo....
#1647
Scris 10 aprilie 2013 - 06:48
...-si aduce aminte unde.
Auchan.
#1648
Scris 10 aprilie 2013 - 02:19
Io tocmai ce am venit din Grecia asa ca diseara ma apuc sa prepar un gyros neaoș si ceva tzatziki
Life must be taken one disaster at a time
#1649
Scris 10 aprilie 2013 - 02:31
Io as face o ciorba de burta !
Ba, noi chiar nu avem file de pastrav in super-pietele noastre ?
Nevasta-mea cica a vazut, dar nu-si aduce aminte unde.
Tocmai ce a venit nevasta acasa cu file de pastrav, luat de la kaufland, 37 lei/kg.
Aceasta postare a fost editata de Relu: 10 aprilie 2013 - 02:33
#1650
Scris 10 aprilie 2013 - 02:33
La ora asta voi sunteti deja acasa? Patronilor )
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi