Am inteles cat costa halatul. Glumesc. Daca tu te simti bine, asta conteaza... Fiecare cu pasaricile, stolurile lui
D'ale gurii!
#1676
Scris 17 iunie 2013 - 09:20
#1677
Scris 18 iunie 2013 - 11:06
Azi facuram un gratar,pe inserat,cu salata de rosii cu ceapa,si fructe reci la desert...
#1679
Scris 19 iunie 2013 - 09:32
#1680
Scris 19 iunie 2013 - 11:44
buna ciulamaua,merge brici cu un botz de mamaliga.....cam peste mina pe caldura asta.....azi carne de la grataru de aseara.....apoi pepene receeeeeeeeee....pe seara rosii umplute cu salata de vinete....
#1681
Scris 19 iunie 2013 - 11:59
nu ma dadeam nici inainte in vant dupa prajeli, uleioase si alte gretzosenii.
mai bagam asa odata pe luna un mac, o shaorma, sau o bomba din asta pentru organism. in rest incerc sa mananc cat mai light.
mai nou, pe caldurile astea 30-35+ grade, nici nu prea merge mancarea.
o zeama, ceva, cat mai light ( aproape zilnic ) ( legume and sh.t ) si ceva carne light, branza, rosii, din'astea...
si multa apa.
mai sting cu cate o cola asa la cateva zile, doar de gust.
dimineata ceai. cu miere.
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
#1682
Scris 19 iunie 2013 - 12:21
dimineata ceai. cu miere.
si dupa aia somn ???
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
#1683
Scris 19 iunie 2013 - 01:09
ceva de genu.
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
#1684
Scris 19 iunie 2013 - 04:36
Notiunea de light e foarte abstracta.....nu te-ai timpit de la ceai cu miere in fiecare dimineata?
#1685
Scris 19 iunie 2013 - 05:22
Eu nu prea pricep rostul mierii ca indulcitor. Cred ca totul a inceput ca o fitza si apoi lucrurile au escaladat. Pe langa faptul ca nu indulceste (cel putin mierea naturala nu ar trebui sa se dizolve in apa) dar de la o anumita temperatura mierea devine toxica (banuiesc ca ceaiul e fierbinte nu?).
Life must be taken one disaster at a time
#1686
Scris 19 iunie 2013 - 05:28
asta cu toxica nu am auzit,dar trebuie multa sa poti indulci.....si face carii ca si zaharul....decit ca,teoretic,nu e rafinata....
#1687
Scris 19 iunie 2013 - 05:30
http://www.cevabun.r...mit-sau-adevar/
grinchule a ta bunica nu ti-a dat niciodata turta dulce cu miere ?
VW Touareg 7P V6TDI BMT / VW Eos 2.0 TFSI
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.
#1688
Scris 19 iunie 2013 - 05:57
ba da chiar si un rupt anal ca mine a mincat asa ceva.....dar cu miere,nu cu pacaleli mioritice.....
#1689
Scris 19 iunie 2013 - 06:24
Notiunea de light e foarte abstracta.....nu te-ai timpit de la ceai cu miere in fiecare dimineata?
light adica nu slanina la greu, ceafa cu grasime, ciolane si ale "greutati din astea"... un piept de pui, o pulpa, un peste, o vita, din astea.
io-s tampit din nastere. n-are cum sa ma strice mai rau un ceai cu miere
Eu nu prea pricep rostul mierii ca indulcitor. Cred ca totul a inceput ca o fitza si apoi lucrurile au escaladat. Pe langa faptul ca nu indulceste (cel putin mierea naturala nu ar trebui sa se dizolve in apa) dar de la o anumita temperatura mierea devine toxica (banuiesc ca ceaiul e fierbinte nu?).
Miere e buna si pentru gat si pentru stomac.
Indulceste, suficient pentru mine. adica o lingurita de miere la o cana cu ceai. ( lingurita, nu lingura )
Urasc ca beau ceva FIERBINTE. nici macar supa/ciorba nu o pot manca fierbinte. doar calda.
Ceaiul il prefer "caldut" adica, asa cum zicea si in link-ul lui mecea
Aceasta postare a fost editata de ska: 19 iunie 2013 - 06:27
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
#1690
Scris 19 iunie 2013 - 09:13
http://www.cevabun.r...mit-sau-adevar/
grinchule a ta bunica nu ti-a dat niciodata turta dulce cu miere ?
Ma indoiesc ca cei trei bucatari de la Master Chef se bazeaza pe un mit.
Life must be taken one disaster at a time
#1691
Scris 19 iunie 2013 - 09:51
o vita
la o masa ???
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
#1692
Scris 19 iunie 2013 - 09:57
Master Chef
Care ?
#1693
Scris 19 iunie 2013 - 10:02
la o masa ???
cand mi-e foame, mi-e foame.
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
#1694
Scris 19 iunie 2013 - 10:07
Mierea, desi buna la gust, nu este altceva decat nectarul regurgitat de albine in fagure (dupa ce l-au "supt" din flori). Si e buna dupa o perioada de maturare, cand enzimele din aparatul digestiv al albinelor isi incheie treaba.
*extrem de multa lume crede ca mierea se face din polenul carat de albine ...
#1695
Scris 20 iunie 2013 - 04:49
Ma indoiesc ca cei trei bucatari de la Master Chef se bazeaza pe un mit.
Vai de mine, departe sa-i contrazic pe maistrushif, da si articolu ala zice ceva.
#1696
Scris 20 iunie 2013 - 08:43
cine credeti ca sunt cei 3 masterchef mioritici?3 oarecare ce si-au deschis restaurante....
#1697
Scris 20 iunie 2013 - 09:41
Tu vorbesti din auzite?
Life must be taken one disaster at a time
#1698
Scris 20 iunie 2013 - 10:08
lumineaza-ma grinch,ce stele in frunte au acei 3 bucatari,ce vind un produs al unei televiziuni,si cistiga bani din aceasta afacere?
#1699
Scris 21 iunie 2013 - 12:11
Life must be taken one disaster at a time
#1700
Scris 21 iunie 2013 - 12:44
Te credeam mai treaz,dar inca mai crezi in mos craciun....
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi