ingetata de casa,un deliciu......Masina de inghetata cumparata in 2002,cind eram burlac,vara faceam inghetate cu proteine praf,alt deliciu..Cind e foarte cald,e dificil sa mentii masa musculara,din motiv de lipsa apetit,de aia am cumparat-o.Daca aveti chef,merita toti banii.....
D'ale gurii!
#1701
Scris 21 iunie 2013 - 04:58
#1702
Scris 28 iunie 2013 - 12:51
mda, mie imi trebuie ceva sa-mi taie apetitul....
#1703
Scris 30 iulie 2013 - 12:17
Am mancat la Sinaia de cateva ori niste prajituri excelente. In Bucuresti cred ca n-am mancat niciodata dupa Revolutie altele mai bune. Cica le-ar face Clarion Campina, alias Delice International.
#1704
Scris 30 iulie 2013 - 12:19
Erau unii pe la piata Dorubanti - acum e ceva filiala de banca...
Aveau si in Sinaia o cofetarie, destul de mare. Nu mai stiu cum ii chema.
#1705
Scris 30 iulie 2013 - 12:21
Am mancat la Sinaia de cateva ori niste prajituri excelente. In Bucuresti cred ca n-am mancat niciodata dupa Revolutie altele mai bune. Cica le-ar face Clarion Campina, alias Delice International.
Iti vand eu un pont, sau doua, pe unde gasesti prajituri bune in Buc
#1706
#1707
Scris 30 iulie 2013 - 12:25
Da-mi mie pe pm daca nu vrei sa navaleasca tot bucurestiul acolo, n-am mai mancat o boema buna de mult prea multi ani...
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
#1709
Scris 30 iulie 2013 - 12:26
Iti vand eu un pont, sau doua, pe unde gasesti prajituri bune in Buc
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
#1710
Scris 30 iulie 2013 - 12:32
Nu imi amintesc numele acum, niciodata nu sunt atent la astfel de detalii, dar cofetaria este langa Mega Image-ul de pe Bulevardul Aerogarii. Cred ca e a unor greci/turci, something.
Nu imi pare rau daca le cumparati voi toata marfa, abia nu ma ingras eu
Iti vand eu un pont, sau doua, pe unde gasesti prajituri bune in Buc
#1711
Scris 30 iulie 2013 - 12:47
Da ceva mai multe detalii sa o pot gasi pe goagal maps
#1713
Scris 30 iulie 2013 - 02:27
Mersi frumos. Clarionu are 4 cofetarii la voi in Ploiesti.
#1714
Scris 30 iulie 2013 - 02:41
compot de grapefruit,ultima gaselnita,bun de tot....sugar free....
#1715
Scris 30 iulie 2013 - 03:04
ingetata de casa,un deliciu.....
Am facut eu acum doua weekend-uri, ~8 litri (60% cu ciocolata, 20% cu capsune si 20% cu Baileys)
A fost un festin, un regal: doua tavi de melanzane alla parmegiana, gratar cu vita, porc, oaie, pui, carnati, mici, legume, paine de casa, doua vase mari de jena cu lapte de pasare si o tava mare de crema de zahar ars. Plus, evident, inghetata
#1716
Scris 30 iulie 2013 - 03:12
da citi erati,o unitate militara?
#1717
Scris 30 iulie 2013 - 03:15
Am facut eu acum doua weekend-uri, ~8 litri (60% cu ciocolata, 20% cu capsune si 20% cu Baileys)
A fost un festin, un regal: doua tavi de melanzane alla parmegiana, gratar cu vita, porc, oaie, pui, carnati, mici, legume, paine de casa, doua vase mari de jena cu lapte de pasare si o tava mare de crema de zahar ars. Plus, evident, inghetata
Eu te-as bana pentru opulenta.
#1718
Scris 30 iulie 2013 - 03:21
da citi erati,o unitate militara?
23, 12 adulti si 11 copii.
#1719
Scris 30 iulie 2013 - 03:27
masina de inghetata sau ?
#1720
Scris 30 iulie 2013 - 03:35
No, reteta manuala. Frisca, lapte, oua, ceva zahar & ingredientele de gust (dupa caz, ciocolata, vanilie, etc)
#1721
Scris 30 iulie 2013 - 04:48
Vreau si eu reteta la melanzane alla parmigiana.
Life must be taken one disaster at a time
#1722
Scris 30 iulie 2013 - 06:26
si ce diferenta este intre a le amesteca pe toate si congelate SAU racite in masina de inghetata?
#1723
Scris 31 iulie 2013 - 07:22
Diferenta este ca 1- nu am masina de inghetata si 2- ca sa faci 8 litri odata iti trebuie masina, nu gluma.
#1724
Scris 31 iulie 2013 - 12:30
Doar pentru informare,una ce face tot singura,deci nu bagi nimic la congelator,costa vreo 300 euri,adevarata.Apoi cu aia desteapta se poate face in 2 transe,sau fara oprire chiar,daca sunteti multi...Daca am prurit si o cumpar p-aia scumpa,pe cea existenta Krups o promovez mamei,si asa se poate face o proba in tara.Sigur va veti lua pe capete,ca si masina de piine.
#1725
Scris 31 iulie 2013 - 12:39
Am facut un calcul: de 300 de euro, daca as face saptamanal cate o inghetata de 800 g, as putea face asta timp de 2 ani si jumatate.
Nu zic ca nu-i misto, dar nu e de mine. In plus, imi place la nebunie sa gatesc.
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi