Logan versus ?
Scris 09 octombrie 2009 - 10:30
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 09 octombrie 2009 - 10:32
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
Scris 09 octombrie 2009 - 10:40
stricam imaginea unei noi legende
poate peste vreo 2 saptamani va fac o surpriza.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 09 octombrie 2009 - 10:42
Iti iei DACIA SUV?
Scris 09 octombrie 2009 - 10:52
Pentru ce vrei sa folosesti acea viitoare achizitie?
Cat esti dispus sa platesti?
Blabla
Scris 09 octombrie 2009 - 10:55
Da si la zgarieturile minore, etc.probabil ca tu te referi la murdarie. eu la altceva.
Ca daca te referi la busituri, indoieli, costuri, nu prea as crede; oricum la astea culoarea conteza mai putin.
Scris 09 octombrie 2009 - 11:09
ce-i drept e ca azi am vazut una albastra, frumoasa rau.
ps. inca astept un sef moderator
despre fotografie
Scris 10 octombrie 2009 - 07:24
Scris 10 octombrie 2009 - 07:27
Scris 10 octombrie 2009 - 10:04
despre fotografie
Scris 10 octombrie 2009 - 10:07
bani, medicamente, mancare, fesi.
Scris 10 octombrie 2009 - 10:13
cataaaaa?? ceeee faaaaci?
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 10 octombrie 2009 - 12:52
Scris 10 octombrie 2009 - 01:05
Ma crezi ca m-a luat o sila de nedescris de orasul asta si oamenii care-l populeaza, ca nici masina n-o mai spal decit foarte rar ?
Aceasta postare a fost editata de Relu: 10 octombrie 2009 - 01:07
Scris 10 octombrie 2009 - 01:11
Probabil s-a saturat sa mai suporte costurile detinerii si intretinerii unui BMW in RO, in special in Bucuresti.
LE: Eu n-am mai spalat Logan-ul de 3 luni.
Scris 10 octombrie 2009 - 02:22
Pai la cat te costa pe tine spalatul masinii, nici nu e de mirare................
Ma crezi ca m-a luat o sila de nedescris de orasul asta si oamenii care-l populeaza, ca nici masina n-o mai spal decit foarte rar ?
Eu am spalat masina acum o sapt, we trecut a plouat zdravan si cum la mine in lateralul blocului unde parchez eu masina este noroi ca pe camp, iti dai seama cum s-a facut masina.
Am vrut sa ma duc sa o spal astazi, dar vad ca vremea e cam "ciulita" si nu am mai avut niciun chef. Pe mine ma costa doar consumabilele, manopera e a mea, ca imi spal masina la curte, unde mi-am cumparat si aparat cu presiune.
Scris 10 octombrie 2009 - 02:27
Probabil s-a saturat sa mai suporte costurile detinerii si intretinerii unui BMW in RO, in special in Bucuresti.
nene, de ce sa-i port de grija. nu stiu. toti zic sa nu o vand, dar nu mai sunt asa de sigur. masina se comporta excelent, dar m-am cam plictisit sa o gasesc zgariata si plina de anunturi pt masaj. cand ne vedem, sa va dau niste carti de vizita. primesc cateva zilnic.
costuri de intretinere nu prea are, daca fac exceptie franele care le-am tot schimbat eu, in rest chiar nu costa mult, fac comparatie cu golful. si ofera sensibil peste. ok, pt ca e bmw si pt ca stam in romania, consumabilele cunt f scumpe, dar la nemti au fost facturate la 280� si 70� manopera pt o revizie, fiind fara programare si in centrul munchen-ului.
deci logan alb, gri, albastru?
alternative?
portbagaj mare se impune. diesel.
despre fotografie
Scris 10 octombrie 2009 - 02:36
Sau ai ceva planuri ?
In ceea ce priveste culoarea, vezi bine ce naspa este sa ai o masina de culoare inchisa in Bucuresti, deci una care sa reziste cel mai bine; cum am spus mai sus ar fi: argintiu, bej-auriu,.....
Alternative ?
Ma gandesc la Kia Cee'd (SW daca vrei portbagaj mare) sau O2 facelift - dar iese mult din plaja de pret a Loganului, practic o dubleaza.
Scris 10 octombrie 2009 - 02:41
daca iti ei SI UN LOGAN, sa circuli cu el prin bucuresti... aia e deja alta mancare de dinozaur.
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 10 octombrie 2009 - 02:50
Scris 10 octombrie 2009 - 03:10
Scris 10 octombrie 2009 - 06:26
dar pastreaza bmw-ul pt afara
Scris 10 octombrie 2009 - 06:40
Scris 10 octombrie 2009 - 07:43
Oricum la banii aia devine interesant Clio 3, chiar si break. Nu inteleg de ce se incapataneaza sa tina asa sus preturile la modelele Dacia.
In ceea ce priveste vopseaua, dupa ce ca tabla e cam asa si asa, vopseaua la fel, macar sa iei una metalizata pt ca lacul (care este in plus fata de una nemetalizata) mai asigura un f mic + de protectie.
Scris 10 octombrie 2009 - 08:32
despre fotografie
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi