Logan versus ?
Scris 10 octombrie 2009 - 08:48
Desigur ca, in acelasi timp, nici unul dintre noi nu ne confruntam cu stresul, costurile, etc aferente detinerii X3-iului. Stii vorba aia "e usor sa dai 70 la fundul altuia".
Acu' fie vorba intre noi, ca oricum nu ne mai aude altcineva pe aici, cat de multa caterinca e in treaba asta cu Logan-ul ?
Scris 10 octombrie 2009 - 08:53
Scris 10 octombrie 2009 - 09:01
X3ul nu merita sa-l dai clar. Decat daca vei fi vreodata stramtorat finaciar. Altfel, nu ai NICI un motiv.
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
Scris 10 octombrie 2009 - 09:27
ps. nu-i gluma
hm. deja am vazut una. pretul ar fi problema majora. in schimb masina arata excelent.
hmmm
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 10 octombrie 2009 - 10:23
Scris 10 octombrie 2009 - 10:42
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 10 octombrie 2009 - 11:23
un logan 1.5dci de 85cp varianta cea mai dotata este foarte comod pt o masina de zi de zi.
Scris 11 octombrie 2009 - 02:15
Cu exceptia situatiei cand am fi trecut printr-o transformare existentiala (cand materialul incepe sa conteze f putin), iar probleme financiare majore in a tine X3-ul nu ar fi, singura intrebare care ar urma Loganului este: cat de repede va fi vandut ? o sapt, o luna (irelevant la ce pret) ?
p.s.: nu as vrea sa fiu inteles gresit, in vremurile de astazi, nu e chiar usor sa detii/intretii o masina de calibrul X3-ului si de multe ori este mai intelept sa ai o masina modesta, dar de incredere, care sa te duca fara batai de cap din A in B. Viata inseamna mai mult decat achizitia si intretinerea unei masini, mai ales in actualul context.
Numai ca acum un pas gresit poate costa cu mult mai mult decat acum 1 an sau 1,5 ani.
Scris 11 octombrie 2009 - 09:14
Nu vreau sa minimizez sau sa arunc cu noroi in Dacia, dar pentru fiecare model de-al lor gasesti un echivalent (mai scump, evident) la Renault, Skoda, Ford, si, evident, si la VW. Urmand logica, daca te-a multumit un Golf V, nu vad de ce te-ai orienta catre un Logan in loc sa revii la un Golf V sau sa treci la un Focus. Sau un Clio.
Parerea mea referitoare la persoana ta (pe care nu o cunosc, desigur) e urmatoarea: modelele Dacia au o piata careia i se adreseaza, si un target anumit. Iat tu nu faci parte din acea piata si nici macar nu te incadrezi in targetul respectiv.
A se nota ca nu am ponegrit deloc fabricantul auto national. Afirmatiile mele de mai sus sunt un produs al logicii pure
Scris 11 octombrie 2009 - 09:32
daca isi ia logan, poate ca e alegerea cea mai buna pentru jungla bucuresteana. CA A 2-A MASINA.
avand in vedere km pe care ii executa an de an, IN AFARA bucurestiului, nu-l vad facandu-i cu loganu.
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 11 octombrie 2009 - 10:27
Scris 11 octombrie 2009 - 01:43
despre fotografie
Scris 11 octombrie 2009 - 02:01
Scris 11 octombrie 2009 - 03:21
despre fotografie
Scris 11 octombrie 2009 - 03:25
Pai nu ai avut (Super)Nova ?!de mic visez sa deschid si eu usa la masina cu piciorul.
si alte Dacii mai vechi.
Scris 11 octombrie 2009 - 03:31
dar acum am evoluat
despre fotografie
Scris 11 octombrie 2009 - 03:35
Dupa aceea fiecare dupa posibilitati, insa grija trebuia mentinuta.
Scris 11 octombrie 2009 - 03:45
despre fotografie
Scris 12 octombrie 2009 - 12:24
Scris 12 octombrie 2009 - 11:37
despre fotografie
Scris 14 octombrie 2009 - 04:37
despre fotografie
Scris 14 octombrie 2009 - 04:51
Scris 14 octombrie 2009 - 05:54
Scris 14 octombrie 2009 - 09:00
ca daca o faci alba sau albastra, nu mai da bine cu restul masinii
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 14 octombrie 2009 - 09:20
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
3 useri citesc subiectul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi