Gata, avem gumari noi. Deja mi-am făcut o idee, dar mai rămâne să studiez pe un traseu mai lung.
GY F1 Asymmetric nu fac scârţ decât în situaţii cu adevărat la limită, dar cu greu duci maşina acolo, azi n-am reuşit.
Ştiam bine gumele şi pot reconfirma că sunt printre cele mai bune. Preţul a fost aproape cel mai mic la categoria asta, doar Vredestein ar fi fost mai ieftine sau în ziua aia nici alea nu mai erau, nu mai ţin minte exact. Nu le-am luat pt. că au rezistenţa la înaintare cea mai mare, dar cine ştie pe viitor ce va fi. Sunt foarte bune pe ploaie Vredestein-urile.
Oricum data viitoare (dacă mai am maşina), voi merge pe 255 toate 4 sau 255 cu 275, mai vedem. Sunt curios cum s-ar prezenta mai ales ultima combinaţie.
Azi n-am mai sesizat nici o urmă de sub sau supravirare, iar încercările mele de supravirare care mergeau cu vechile gume nu au mai dat rezultat, aproape imediat ce pierde aderenţa prinde iar.
Acum aştept să plouă
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Users ignored today: mecea