Scris 29 decembrie 2010 - 06:49
Mamă câte pagini s-au scris.
La mine nituri în caroserie nu se poate, nu rezolvă problema din cauza construcției.
Clar la X3 diferă sistemul față de E46 sau X5 (spunea ceva și un nene la service, că la mine este prea complicat, toate firele se întorc în ușă, deci nu poți fura un motoraș funcțional, firele fiind turnate și de tip panglică), altfel nu văd cum ar fi putut continua manevra. La mine ies foarte greu, numai cu ruperea firelor și motorașelor (cum s-a întâmplat de altfel și acum) și practic eu nu am nici un motiv să cumpăr sticle de la ei, nu am pe ce le pune ulterior. De furtul de pe X3 se face doar pentru că oglinzile merg la vechiul X5 cred, alea fiind niște mașini cu posesori mai săraci și dispuși să cumpere orice. Ca să le scoți întregi îți ia ceva.
Măcar de ar face-o cineva daună totală, eu tot încerc de câțiva ani, fără succes.
Spunea adytzu că și-a găurit parbrizul, azi s-a dus și al meu. Mulțumesc România!
Eu am mers câteva luni (vreo 6) fără oglinzi, în oraș. Afară mi-e frică și n-am ieșit.
Mașina nu este gândită să te asiguri întorcând capul. În stânga nu vezi nimic dacă te întorci. În dreapta este foarte incomod. Poți regla cât de cât oglinda din mijloc să vezi ceva pe una dintre părți, la modul să nu intrii în cineva în oraș. Dar numai una dintre părți poate fi acoperită. Am mers pe stânga, unde oricum nu văd nimic.
Mi-ar plăcea și un STI, fiind semnificativ mai ieftin decât EVO. Dar există un motiv pentru asta și nu mă simt suficient de norocos să încerc. Nu știu.
Alte mașini îmi sunt indiferente, mai puțin atenția asupra modelelor de pe care știu sigur că se fură. Și nu sunt chiar puține.
Și de la Golf mi-au furat de pe la ștergătoare, dar piesa aia costa 10 lei, era fix nimic.
La Forester, după ce am vândut-o, i-a fost furată instalația spălare faruri, inițial am crezut că au vrut bara cu totul. Proprietarul șocat, mai avea un Forester XT, dar vechi, neatins.
Problema oglinzilor mă deranjează mai mult ca orice pentru că face mașina semi-inutilizabilă pe minim 5 zile.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Users ignored today: mecea