Salt la continut

Fotografie
* * * * * 1 Voturi

Renault Laguna 3 - 2.0dci Privilege

• Please log in to reply
76 replies to this topic

#51 AlexC

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 737 Mesaje:
Inregistrat: 05-aprilie 06
  • Marca:Renault
  • Model:Laguna III 2009
  • Motorizare:2.0dci - 150CP

Scris 18 decembrie 2009 - 11:52

Am ajuns la 3500km si a venit iarna :) Cu ocazia asta am descoperit ca Laguna asta sunt 2 masini intr-una:

De la mijloc in jos, este cea mai tare masina pe care am condus-o pana acum, care pe ploaie / ninsoare / zapada / gheata / lapovita / mazga pur si simplu nu vrea sa se abata de la drumul drept. Ca sa vad limitele ei am incercat in spatii largi sa vad cum derapeaza, insa pur si simplu mereu se redresa de fund si nu voia sa o ia aiurea. Am mers cu masina in fiecare zi de cand a dat zapada, si am mers la fel de bine, ba chiar am putut sa fac si depasiri in deplina siguranta (pe centura). Pe zapada de 20cm de azi dimineata cu gheata sub ea, masina a plecat perfect, nu a ezitat deloc. Sunt super incantat de ea, si imi dau seama ca daca nu fac prostii sau nu dau de un lac de gheata, masina asta chiar ma ajuta sa nu derapez sau sa ajung prin balarii. Cred ca este de la cauciucurile de iarna si de la cutia automata, pentru ca ESP nu a intrat decat de cateva ori, si asta la viteze mici cand am dat de gheata pe jos.

De la mijloc in sus, momentan simt o mare dezamagire. Stergatoarele fata cand nu sunt in miscare stau pe o zona neincalzita a parbrizului, si la temperaturi de sub -2 grade ce e adunat acolo ingheata. Efectul este ca lasa dare de apa pe parbriz, care de bine de rau nu ingheata, insa blocheaza vizibilitatea. In dimineata asta la -8 grade m-am simtit ca in Dacia break veche a lu’ tata, dar acolo si asteptarile erau pe masura. Ideal ar fi fost ca stergatorul sa stea pe o zona unde ori ajunge aerul cald din masina ori trece un fir de dezaburire, ca sa topeasca gheata de pe stergator. Mergeam azi prin trafic si ma apucau toti nervii cand vedeam alte masini cu parbrizul curat ca lacrima, si in fata mea statea un parbriz aproape curat, insa nu prin zonele esentiale :) :(

La luneta e alta distractie, ca stergatorul e mai lung decat zona dezaburita (incalzita), si atunci varful lui trece mereu printr-o zona cu zapada/gheata, lasand o zona insemnata de luneta nestearsa. Nu am mai mers cu masini Sedan (Laguna e notch-back), insa daca ninge sau daca fuge zapada de pe plafon, se aduna toata pe zona orizontala a portbagajului, ajutand si asta la blocarea vizibilitatii. La luneta Megane are geamul vertical si dezaburitorul functioneaza pe toata suprafata geamului si a stergatorului, iar efectul e unul foarte bun.

Overall prefer sa stea bine pe drum si sa ma chinui un pic cu vizibilitatea, decat sa am vizibilitatea nemarginita dar sa dansez pe strada ca la patinaj artistic :P

Aceasta postare a fost editata de AlexC: 18 decembrie 2009 - 11:52

• 0

Renault Laguna III.1 - 2.0dci 150CP

#52 cata69

the nobody

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 18 decembrie 2009 - 01:09

exact de ce te plangi tu am punctat eu ieri ca super bine la X3. sunt niste chestii care oricat de buna e masina, te scot din minti. asa cum la forester oglinzile laterale pe ploaie/zapada se faceau praf si deveneau inutile.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#53 AlexC

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 737 Mesaje:

Scris 13 ianuarie 2010 - 03:21

Sunt plin de vesti "bune":

1. De 4 zile am facut varicela si stau acasa.
2. Sambata noapte in drum spre spital am oprit in gard ca prostul si am zgariat un pic bara fata (cam 5cm). Vina mea, izbavirea prin varicela.
3. Duminica a fost sotia la Carrefour cu Laguna si pe drum i-a busit oglinda dreapta. Capacul zgariat, geamul cazut dar pus la loc, n-are nimic. Zgarietura o acoperim, pe sotie o bag inapoi in training de evaluat distante laterale. E a mea, o iubesc :(
4. Azi dimineata am observat ca cineva mi-a scris cu degetul pe masina mea foarte murdara textul "Art 1305 x3" in vreo 5 locuri si am gasit capota zgariata cu cheia intr-un mod barbar, vreo 30 centimetri patrati. Pare ca cineva s-ar fi asezat pe ea cu blugi cu fermoar, dar nu a fost cazul ca ar fi plecat si cu blugii murdari. Sunt super ofticat pe aborigenii care populeaza capitala noastra draga, le doresc sa le zgarie si lor cineva ochii cu aceiasi dorinta cu care mi-au zgariat ei masina. Capota o sa o duc undeva sa acopere zgarieturile ca sa nu rugineasca, n-am chef sa dau acum 100EUR la CASCO pentru revopsire...

Ma intreb daca mai vin vesti d-astea saptamana asta...
  • 0

#54 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 13 ianuarie 2010 - 03:29

bucuria de a nu avea un logan e imensa. dar de scurta durata.

desigur nu si potrivit unor useri de pe forum.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

#55 alex230ro

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.936 Mesaje:
Inregistrat: 07-ianuarie 04
  • Model:325ti aka caaazaaan
  • Motorizare:2.5

Scris 13 ianuarie 2010 - 03:48

bucuriea de a avea curte + caine lup
priceless
  • 0
"PUTEREA BATE CUPLUL PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"

#56 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:
Inregistrat: 16-mai 02
  • Marca:Subaru
  • Model:Forester
  • Motorizare:2.5XT

Scris 13 ianuarie 2010 - 04:14

AlexC, on Jan 13 2010, 03:21 PM, said:

4. Azi dimineata am observat ca cineva mi-a scris cu degetul pe masina mea foarte murdara textul "Art 1305 x3" in vreo 5 locuri si am gasit capota zgariata cu cheia intr-un mod barbar, vreo 30 centimetri patrati. Pare ca cineva s-ar fi asezat pe ea cu blugi cu fermoar, dar nu a fost cazul ca ar fi plecat si cu blugii murdari. Sunt super ofticat pe aborigenii care populeaza capitala noastra draga, le doresc sa le zgarie si lor cineva ochii cu aceiasi dorinta cu care mi-au zgariat ei masina. Capota o sa o duc undeva sa acopere zgarieturile ca sa nu rugineasca, n-am chef sa dau acum 100EUR la CASCO pentru revopsire...

S'ar putea sa iesi destul de ieftin cu colarea capotei integral pana te hotarasti sa o vopsesti
  • 0
Omue inainte de toate ;)
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?

#57 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:
Inregistrat: 22-iunie 04
  • Marca:Opel
  • Model:Astra J
  • Motorizare:2.0CDTI 165cp

Scris 13 ianuarie 2010 - 04:18

bucuria de a NU sta in bucuresti...

SI MAI PRICELESS

:(

alex230ro, on Jan 13 2010, 03:48 PM, said:

bucuriea de a avea curte + caine lup
priceless

• 0

happiness is not around the corner. happiness is the corner.

#58 alex230ro

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.936 Mesaje:

Scris 13 ianuarie 2010 - 04:48

mare sef pariez pe ce vrei TU ca daca parchez in Oradea pe locul cuiva macar 2-3 claxoane tot iau
  • 0
"PUTEREA BATE CUPLUL PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"

#59 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:

Scris 13 ianuarie 2010 - 05:00

da macar scapi cu masina intreaga :(
e o mare diferenta

deci jeane, cum faci cu concediu, pana unde bati?

lasa mai AlexC, nu te enerva... ca nu merita toate mizeriile astea.
fa-te bine, ca fieru se repara.
  • 0

#60 DeLucian

Membru

• Members
  • PipPipPip
  • 207 Mesaje:
Inregistrat: 27-octombrie 09
  • Marca:Suzuki
  • Model:Swift
  • Motorizare:1.5

Scris 13 ianuarie 2010 - 05:07

ska, on Jan 13 2010, 05:00 PM, said:

da macar scapi cu masina intreaga :(
e o mare diferenta

Mda. Totusi, nu prea cred ca exista in Romania un loc ferit de nesimtiti/imbecili.
  • 0

#61 alex230ro

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.936 Mesaje:

Scris 13 ianuarie 2010 - 05:07

habr nu am unde fac concediul sau cand daca si cum/parca vad ca tot Valea Prahovei ma haleste
  • 0

#62 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:
Inregistrat: 09-martie 05
  • Marca:Ideal
  • Model:Hillmaster SE
  • Motorizare:27 spd

Scris 13 ianuarie 2010 - 06:05

@AlexC: in primul rand multa sanatate; vezi daca nu ai facut-o cand erai mic (asta ca sa mai facem haz de necaz).
Apoi ai grija la junior, sa nu se molipseasca.
Despre masina...... alte vesti proaste, dar in definitiv se repara (mai ales ca a firmei), incearca sa nu pui la suflet.

@Cata: vezi, exact ce spuneai tu, spuneam si eu, etc.. Nu stii daca se mai merita sa cumperi o masina cat de cat mai rasarita, iar perspectivele ..........
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#63 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 13 ianuarie 2010 - 06:17

am raspuns si in topicul legat de costuri ale unei masini si sa continuam acolo.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#64 AlexC

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 737 Mesaje:

Scris 13 ianuarie 2010 - 06:18

Juniorul s-a vaccinat si n-are treaba, sunt singurul "bubos" in casa.

Daca stateam intr-o zona aglomerata nu ma ofticam sa stiu in ce oras locuim, insa stau la casa si in zona (10 familii) toata lumea stie masinile tuturor. In mod normal o tin in fata casei de langa mine unde e o firma si seara nu parcheaza nimeni, dar acum am mutat-o 50m mai incolo, in dreptul casei unor batrani cu care nu am avut niciodata discutii, dar in acelasi timp in fata unei curti pline de indieni. Nu pot sa banuiesc pe altcineva pentru ca acum ~4 luni tot ei "din joaca" aruncau cu telefoane unul in altu pe strada si i-au spart socrului meu luneta la microbuz. N-au recunoscut decat dupa ce le-am dat telefonul care ramasese in microbuz intre banchete...

E o idee buna cu folia, ca asa stiu ca scap si de pietricele :(
  • 0

#65 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 13 ianuarie 2010 - 07:13

Esti nebun, ai vaccinat copilul ??
:(
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#66 AlexC

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 737 Mesaje:

Scris 13 ianuarie 2010 - 10:14

In decembrie nu era nebunia asta cu vaccinul pentru gripa, asa ca i-am facut Varilixul :lol:
  • 0

#67 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:
Inregistrat: 16-mai 02
  • Model:Forester
  • Motorizare:2.5XT

Scris 13 ianuarie 2010 - 11:00

Pai cu folia scapi cel mai ieftin si elegant, dupa parerea mea. Ca sa nu mai zic de rapiditate :lol: Si deja au mana formata baietii de pe la colari la cate taxiuri le'au trecut pragul, la o capota deja lucreaza cu ochii inchisi :D
  • 0
Omue inainte de toate ;)
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?

#68 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:

Scris 13 ianuarie 2010 - 11:11

eu zic ca ar fi de preferat totusi sa-i tina deschisi.
pentru orice eventualitate.
:lol:
  • 0

#69 MikeTekRacing

tifoso Ferrari

• Global Moderators
  • 8.314 Mesaje:
Inregistrat: 22-august 03
  • Model:Impreza WRX Sport Wagon
  • Motorizare:2.5 T >260cp

Scris 14 ianuarie 2010 - 12:44

cata69, on Jan 13 2010, 03:29 PM, said:

bucuria de a nu avea un logan e imensa. dar de scurta durata.

desigur nu si potrivit unor useri de pe forum.

normal..sa ai o laguna superba dar acasa, pt batranete
zi de zi sa iti rupi salele intr-o trotineta
dar nu te enervezi daca o gasesti zgariata
nici eu nu inteleg logica variantei prezentata de mine
  • 0
Felipe trebuie sa castigi cea mai importanta batalie a ta de pana acum!

#70 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 14 ianuarie 2010 - 12:47

n-am priceput nimic. loganul nu e trotineta. salele ti le rupi mai usor intr-o masina ca a mea de exemplu.

traim in romania.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#71 alex230ro

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.936 Mesaje:

Scris 14 ianuarie 2010 - 08:03

corect,azi tre sa fac niste drumuri pentru munca,si se pare ca nu am Symbolul pe aici asa ca merg cu cazanul,dezastru o sa fie :(
Jur ca Symbolul ala pare limuzina comparativ cu 2,5ul :))
  • 0

#72 MMM

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.359 Mesaje:
Inregistrat: 08-noiembrie 09
  • Marca:Volkswagen
  • Model:A3 8L 1999
  • Motorizare:1.9TDi 110CP

Scris 14 ianuarie 2010 - 10:25

cata69, on Jan 14 2010, 12:47 AM, said:

n-am priceput nimic. loganul nu e trotineta. salele ti le rupi mai usor intr-o masina ca a mea de exemplu.

traim in romania.

Cata, e un nonsens ce zici tu, da' hai sa incercam...
:)

Imi poti spune doar plusurile x3-ului fata de Logan, sau fata de un passat 2009, sau fata de o alta masina? :(
  • 0

#73 MMM

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.359 Mesaje:

Scris 14 ianuarie 2010 - 11:19

AlexC, on Dec 18 2009, 11:52 AM, said:

De la mijloc in jos, este cea mai tare masina pe care am condus-o pana acum, care pe ploaie / ninsoare / zapada / gheata / lapovita / mazga pur si simplu nu vrea sa se abata de la drumul drept. Ca sa vad limitele ei am incercat in spatii largi sa vad cum derapeaza, insa pur si simplu mereu se redresa de fund si nu voia sa o ia aiurea. Am mers cu masina in fiecare zi de cand a dat zapada, si am mers la fel de bine, ba chiar am putut sa fac si depasiri in deplina siguranta (pe centura). Pe zapada de 20cm de azi dimineata cu gheata sub ea, masina a plecat perfect, nu a ezitat deloc. Sunt super incantat de ea, si imi dau seama ca daca nu fac prostii sau nu dau de un lac de gheata, masina asta chiar ma ajuta sa nu derapez sau sa ajung prin balarii. Cred ca este de la cauciucurile de iarna si de la cutia automata, pentru ca ESP nu a intrat decat de cateva ori, si asta la viteze mici cand am dat de gheata pe jos.

De la mijloc in sus, momentan simt o mare dezamagire. Stergatoarele fata cand nu sunt in miscare stau pe o zona neincalzita a parbrizului, si la temperaturi de sub -2 grade ce e adunat acolo ingheata. Efectul este ca lasa dare de apa pe parbriz, care de bine de rau nu ingheata, insa blocheaza vizibilitatea. In dimineata asta la -8 grade m-am simtit ca in Dacia break veche a lu’ tata, dar acolo si asteptarile erau pe masura. Ideal ar fi fost ca stergatorul sa stea pe o zona unde ori ajunge aerul cald din masina ori trece un fir de dezaburire, ca sa topeasca gheata de pe stergator. Mergeam azi prin trafic si ma apucau toti nervii cand vedeam alte masini cu parbrizul curat ca lacrima, si in fata mea statea un parbriz aproape curat, insa nu prin zonele esentiale

La luneta e alta distractie, ca stergatorul e mai lung decat zona dezaburita (incalzita), si atunci varful lui trece mereu printr-o zona cu zapada/gheata, lasand o zona insemnata de luneta nestearsa. Nu am mai mers cu masini Sedan (Laguna e notch-back), insa daca ninge sau daca fuge zapada de pe plafon, se aduna toata pe zona orizontala a portbagajului, ajutand si asta la blocarea vizibilitatii. La luneta Megane are geamul vertical si dezaburitorul functioneaza pe toata suprafata geamului si a stergatorului, iar efectul e unul foarte bun.

Overall prefer sa stea bine pe drum si sa ma chinui un pic cu vizibilitatea, decat sa am vizibilitatea nemarginita dar sa dansez pe strada ca la patinaj artistic :D

Vezi ca nu folosesti cum trebuie partea de la mijloc in jos, normal, oarescum, tinand cont de minusurile partii de sus dar, constientizandu-le, e un inceput bun.

Concluzia finala era ,,deductibila'', tinand cont de ,,extrase''.

Aceasta postare a fost editata de LKS: 14 ianuarie 2010 - 11:21

• 0

#74 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 14 ianuarie 2010 - 01:58

LKS, on Jan 14 2010, 10:25 AM, said:

Cata, e un nonsens ce zici tu, da' hai sa incercam...
:)

Imi poti spune doar plusurile x3-ului fata de Logan, sau fata de un passat 2009, sau fata de o alta masina? :)

scrie bmw pe ea, visul oricarui loganist.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#75 MMM

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.359 Mesaje:

Scris 14 ianuarie 2010 - 02:21

Oooh, la tine e simplu...doar iti cumperi/iei siglele necesare si le muti de ici, colo...Esti usor de ,,satisfacut'' ... :laugh:

http://www.autospies.../man-in-bed.jpg
  • 0

0 useri citesc subiectul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi