Dupa ce aseara am parcat like a boss pe namete, in seara asta aventurile cu satana de nea au continuat. Erau in fata mea niste bajeti cu un A5 quattro care se chinuiau sa mute masina suspendata in nameti. I-am intrebat daca ii pot ajuta cu ceva, le-am propus sa ii trag de acolo, au facut rost de o sufa ordinara, le-am legat de unde trebuia si l-am tras. Unde? Evident ca eu inaintand pe nametele pe care parcasem aseara. Like a boss
![]()
Daca as fi fost in locul proprietarului de hAudi cuatro zau ca as fi dat foc la masina si mi-as fi luat un Hopel![]()
![]()
![]()
eu as zice ca nu haudiul este de vina, ci mai mult ca sigur tipologia utilizatorului de haudi.
Astazi ajug la birou, (in sectorul 2 stradutele nu au fost curatate decat de burtile masinilor) si vad cum un nene cu Q5 incerca sa se parcheze pe locul meu. Locul fiind un namete pe care mi-am facut urme corespunzatoare garzii de 20 cm. Incerca sa intre cu spatele si tura masina in draci. Ma opresc si il astept, caci bloca strada; era jumate in locul meu de parcare si jumatate pe senalul navigabil. Renunta, iese, si se pune pe coltul intersectiei crezand ca vreau merg mai departe. Ma opresc langa el, il intreb daca vrea sa parcheze acolo, (era totusi primul venit), imi spune ca nu. Ma parchez linistit cu spatele (baidauiey reductorul lucreza si pe R ? eu stiu ca este alt pinion) si il urmaresc deoarece se tot freca prin zapada destul de mare incurcand locul. Masina poate, rotile trag cand si unde trebuie dar nici o transmisie nu poate face fata arogantei unui utilizator cretin de haudi. Pur si simplu patineaza.