Cand si cum se circula in Bucuresti
Scris 05 februarie 2010 - 09:36
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 05 februarie 2010 - 11:34
N-ai cu cine...
Acu deja a inceput sa fulguiasca usor si stradutele mai putin circulate au o pelicula alba...
Aceasta postare a fost editata de pejte: 05 februarie 2010 - 11:36
Scris 06 februarie 2010 - 10:07
Scris 06 februarie 2010 - 10:15
Scris 06 februarie 2010 - 10:23
Scris 06 februarie 2010 - 11:05
Nu sunt conditiile meteo si soselele in stadiul in care sa fie obligatoriu sa mergi cu 20 km/h, dar destui o fac, sunt mai putini cei care se cred mai zmei decat atunci cand carosabilul este uscat; de respectat benzile, prioritatile, etc. e mai greu, cel putin in anumite cazuri.
Deci nimic deosebit sau cu care sa nu fi obisnuit deja.
Sa vedem maine dim si spre pranz cum se vor prezenta soselele.
Eu sper ca Luni, multi sa aiba inspiratia sa lase masinile in parcare.
p.s.: sub nicio forma sa nu se inteleaga din cele scrise de mine mai sus, ca eu ma consider sau ca as fi vreun etalon in ale soferiei.
Scris 06 februarie 2010 - 11:44
Scris 07 februarie 2010 - 01:04
Oprt in Ploiesti la Carefour.. La intrare era ok afara.. la iesire deja viscol cu ceva zapada depusa.
Observat siidiotenia unora pe drumul spre bucuresti si intarit iarasi convingerile personale de ce se intampla anunite lucruri pe soselele noastre. Adica daca viteza . masima acceptabila de a te deplasa in relativa siguranta este de 60-max 70, nu inteleg dece unii vor sa mearga mai tare. Si sa forteze pe restul sa faca partie .
Ok.. ajuns aseara acasa pe la 21.30.
Azi coborat cu 25 min mai devreme la masina.. montat lanturile, murat masina si apoi dat la zapada la locul de parcare.
Prin oras se circula ok pe drumurile principale, este zapada pe jos dar merge .. Pe stradutele laterale e jale.
Noroc cu lanturile pt ca ma bagasem pe Haiducului(cei din dr tab stiu care e, pt ceilalti.. o strada mai necirculata dar ocileste un semafor) si am razbit cu lanturile.. in conditile in care zApada nu mai circulata de ore bune.. si eu cu masina joasa.
La parcare.. am avut de ales multe locuri.. beneficiu lanturi..
Acum, iarasi convingerea ca trebuie lanturi si pe spate.. ca la franare devine suparator de controlat.
Ps am iesit cu masina pe la 11.00.. se intervine cu plugurile si saramura...
va mai zic si impresi mai pe seara(cam aceasi ora) cand plec acasa...
Aceasta postare a fost editata de aztec: 07 februarie 2010 - 01:06
Scris 07 februarie 2010 - 01:05
@aztec Tico e inalt ,dar al meu nu mai e s-a vandut
Aceasta postare a fost editata de alex230ro: 07 februarie 2010 - 01:07
Scris 07 februarie 2010 - 01:51
Scris 07 februarie 2010 - 02:06
In Sinaia s-a depus un strat de aprox 10 cm de ieri cind a inceput sa ninga. Drumul OK pina la Ploiesti, camioane cu pluguri, sare, etc .. De la Ploiesti a inceput viscolul serios si s-a mers ca atare. Evident ca handicapatii cu suvuri au falsa convingere ca stau mai bine pe sosea la viteze mari, si am avut citeva specimene dn astea ( cu regret spun, minim 80% dintre ei ), inclusiv o proasta, care fortau cum zice si aztec peste tot si in orice conditii, cu toate ca viteza de deplasare a coloanei era super OK, adica 70 plus/minus.
Am ajuns in Bucuresti unde se merge bine pe strazile principale, cu observatia ca sub zapada e aproape peste tot gheata !!! Daca vrei sa parasesti bulevardul sau principala, esti mincat...
Ajung acasa si pe drum ma tot gindeam unde voi pune masina, ca astia cu parcarea or sa-mi dea locul poate de miine. Ajung, vad un loc in bulevard, dar ma gindesc sa o pun in spatele blocului sa nu ma blocheze aia care trec cu plugurile si fac munte de zapada in spatele masinilor parcate. Ideea a fost nu proasta, si extrem de proasta ! In spate e o panta pe care o urc chiar daca-i zapada fara nicio problema. Acum OHA, nu urcase nimeni, si sub zapada era gheata la greu. Fac pirtie pina aproape de capatul pantei si gata. Mi mult nu am putut urca. Chiar daca urcam, mai faceam 15 metri si dadeam de altu care ramasese impotmolit venind din celalat sens. Oricum panta fusese fata mare pina sa urc eu. Dau cu spatele, si-mi vine alta idee idioata, si anume sa ocolesc parcarea... Evident alta panta, dar mai lunga si mai lina. Numai ca si aia era virgina, obsevind asta dupa ce am ajuns sa ocolesc juma de cladire. Evident urc si jumate din panta aia, si m-am oprit. Gheata la greu sub zapada....
Dau cu spatele, ma intilnesc fix la iesire cu o animala care m-a vazut ca ies, dar imbecila a continuat inca 3 metri si ne-am oprit bot in bot, ea tipind ceva pe limba ei. I-am zis: unde p..zda ma-tii de bagi fa proasto cind vezi o masina ca vrea sa iasa ? Sta citeva secunde privind timp, si da putin cu spatele. Suficient sa o pot ocoli eu prin lateral.
Ma rog la al de sus sa mai fie liber locul ala din bulevard, il gasesc liber si parchez. Cind am scos bagajele am vazut ca am ras cu podeaua zapada, inca moale. O sa vad dimineata cum mai ies ....
Si urc in casa, ma dezbrac si aud zgomot de rontzait de piulitze tocate ( sau diesel ceva ), ma uit pe geam si vad un Range care isi dorea cu tot dinadinsul sa urce prima panta pe care eu nu reusisem. Evident ca n-a putut, dar n-a ajuns nici macar pina unde am urcat eu ... Probabil ca avea o problema la "aparatul de luat virajele"
Acum am halit si vad dimineata ce aventuri voi mai avea ...
l.e.
Ma uit pe harta meteo de pe accuweather, si parca norii sunt prin alte parti decit zic astia de la "vreme" ....
Picture 5.png 257,47KB 5 downloads
Aceasta postare a fost editata de Relu: 07 februarie 2010 - 02:19
Scris 07 februarie 2010 - 02:35
slabe rau subaru astea, cu gume de iarna, si nici macar o panta nu pot urca
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 07 februarie 2010 - 02:53
Tare ca dintr-o parcare de vreo 22 de masini doar noi doi eram la dat zapada. Ceilalti probabil spera sa se teleporteze cu masina direct pe bulevard...
Un tip cu un Focus ST alb, cu anvelope de iarna doar pe fata si o lovitura zdravana pe aripa spate, probabil din lipsa anvelopelor spate s-a chinuit cam 15 minute sa intre in parcare, dupa care a intors, s-a mai tot chinuit, pana la urma a iesit (nu inteleg cum) cu ea in blana pe straduta, dar a ramas in capatul strazii iar Nu l-am ajutat, ce pana mea, nu fac munca patriotica pentru prosti.
Acu stau in casa la caldura, astept sa mananc ceva si ma bag la somn ca m-a obosit toata aceasta operatiune de deszapezire...
Scris 07 februarie 2010 - 03:31
M-am si distrat pe cateva stradute virgine... cu ceva emotii dar multa .. satisfatie.
Adica nu am avut probleme, multumita lanturilor. fara cred ca maxim 20-30 cm as fi avansat, dupa care .. mumu, cu toate cauciucurile de iarna.
Am vazut si imbecili(hyundai santa fe cred) care pe la liberty center spre rahova a luat-o pe linia de tramvai. dupa el un logan taxi.
Imbecill dupa ce a depasit statia de tramvai a mers mai departe.. cu 2-3km/h ca e terasament ca de ytren pe acolo. Loganul a luat o mare teapa. nu stiu cum a iesit loganul, ca la 15 min dupa nu mai era acolo.
Binenteles nici eu nu sunt intreg... o sa ma duc si la shoping mai incolo dupa ce scap de la munca. Noroc cu lanturile..
Insa de maine cred ca las masina acasa.. or sa iasa cu masinile cei mai imbecili ca mine. trebuie sa ma feresc de ei..
Acum am norocul ca suntem putini pe strada...
Scris 07 februarie 2010 - 04:45
esti rau.Un tip cu un Focus ST alb, cu anvelope de iarna doar pe fata si o lovitura zdravana pe aripa spate, probabil din lipsa anvelopelor
spate s-a chinuit cam 15 minute sa intre in parcare, dupa care a intors, s-a mai tot chinuit, pana la urma a iesit (nu inteleg cum) cu ea in blana pe straduta, dar a ramas in capatul strazii iar Nu l-am ajutat, ce pana mea, nu fac munca patriotica pentru prosti.
puteai sa-l impingi macar cu o mana si un picior, ca avea pe fata gume de iarna
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 07 februarie 2010 - 04:58
http://www.youtube.c...player_embedded
Aceasta postare a fost editata de the1: 07 februarie 2010 - 04:59
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
Scris 07 februarie 2010 - 06:15
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 07 februarie 2010 - 06:31
Scris 07 februarie 2010 - 06:45
Scris 07 februarie 2010 - 06:47
Scris 07 februarie 2010 - 06:51
Scris 07 februarie 2010 - 07:01
Vedem maine cum e...
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 07 februarie 2010 - 07:15
Scris 07 februarie 2010 - 07:40
Scris 07 februarie 2010 - 07:51
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi