Cand si cum se circula in Bucuresti
Scris 27 iunie 2010 - 07:36
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 27 iunie 2010 - 07:41
a lansat diversiunea cu 3 iulie si a venit stealth
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 27 iunie 2010 - 09:55
plecat la 5 si un pic din Bistrita, la 11 eram la Levi. ca sa aflu ca e la Baneasa, cu treaba.
la 3 am intrat la festival si n-am mai iesit decat la 11.20.
a meritat asteptarea...mai ales ca a fost cadou de la sotia mea draga.
stiu ca nu gustati genul, dar cine ii vede pe Slayer in concert nu prea ii mai trebuie altceva.
sint ragusit, am febra musculara la gat si mai resimt inca 'micile' atingeri ale coechipierilor.
ah, am plecat a doua zi la 8.30 de la Levi.
ma gandeam eu ca nu vreti sa va deranjez duminica la ora aia.
Scris 27 iunie 2010 - 09:56
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 28 iunie 2010 - 06:44
dar a trecut in tromba, nu-i asa ??
nu chiar,m-am gandit sa iti dau niste emotii si sa iti ridic stergaatoarele
Scris 28 iunie 2010 - 08:40
Scris 28 iunie 2010 - 08:42
doar stau cateva case mai incolo
si tehnic vorbind nu era in fata era pe partea cealanta a strazii
Scris 28 iunie 2010 - 10:28
1 mai, buzesti, eroilor, trafic greu, ferentari si iesi direct pe giurgiului. E adevarat ca nu o iei pe bulevarde dar sunt bucati de drum cu adevarat libere. Cel putin ferentari e pustiu la orice ora din zi sau din noapte si nu are nici un semafor putand sa eviti toata brambureala aia de la cimitirul eroilor si pana la iesirea din bucuresti
1 mai este mereu aglomerata in zona pietei 1 mai, unde se circula stangulat datorita celor care opresc la piata.
buzesti e in lucru de cind cu lucrarile pt strapungerea buzesti-berzei.
ferentari - nu poti sa ii dai prea tare ca sa nu calci un puradel, ca sa nu mai zic de riscul de a face o pana de cauciuc acolo.
Eu cred ca in orice conditii de trafic, ruta sugerata initial e parcursa in mai putin timp decit ruta aceasta.
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 28 iunie 2010 - 11:39
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 28 iunie 2010 - 11:50
Scris 02 iulie 2010 - 04:05
despre fotografie
Scris 05 iulie 2010 - 07:28
Motivul ?
Tocmai se instalasera indicatoare cu sens unic (dinspre Ion Coravu spre Vatra Luminoasa), iar ei stateau la panda.
Cum era un traseu cunoscut, iar modificarea de sens unic nu are mai mult de cateva zile, plus vegetatia destul de bogata care masca intr-o anumita masura indicatoarele, am circulat fara nicio retinere, avertizare pana in capatul strazii, unde nu mai avea ce face.
Cadeau soferi in aceasta plasa intr-o veselie, cred ca au scos norma de amenzi pt cel putin o sapt numai cat am stat noi acolo.
Dupa unele discutii amiabile cu politistul, care initial spunea ca poate retine permisul pe 60 zile plus o amenda semnificativa, amicul meu a "primit doar" 2 pct penalizare si 120 ron amenda (60 ron platibili in 48h).
In loc sa faca preventie, ei stateau la panda; le-am specificat lucrul asta f clar de vreo 2 ori, sa stea in celalat capat al strazii si sa redirectioneze traficul conform recentei modificari. Sunt f multi care merg pe acolo, f des si nu observa deloc sau in timp util restrictionarea/modificarea sensului de circulatie.
Scris 05 iulie 2010 - 07:36
Scris 05 iulie 2010 - 07:50
Bucata dintre Ion Coravu -> Vatra Luminoasa era cu dublu sens, pana acum cateva zile (sa nu zic pana ieri).
Scris 05 iulie 2010 - 07:53
Eu am traseul meu, foarte putin mai lung, dar de VITEZA !!
Scris 05 iulie 2010 - 07:56
despre fotografie
Scris 05 iulie 2010 - 07:58
Scris 05 iulie 2010 - 07:59
Poate pun şi ei nişte semne VIZIBILE.
despre fotografie
Scris 05 iulie 2010 - 08:01
Scris 05 iulie 2010 - 08:02
Straduta aia, combinata cu alta straduta e singura legatura dintre Sos Iancului si blvd Basarabia; asta pe toata distanta dintre p-ta Muncii si intersectia cu Chisinau.
Iar pe acolo poate fi si mai rapid decat pe principala, atunci cand principala este ff aglomerata (testat de mine de n-ori).
Scris 05 iulie 2010 - 08:03
Scris 05 iulie 2010 - 08:04
Conteaza ?
NORMAL, trebuie să fim un exemplu pt. cei tineri
despre fotografie
Scris 05 iulie 2010 - 08:05
Scris 05 iulie 2010 - 08:06
despre fotografie
Scris 05 iulie 2010 - 08:40
In loc sa faca preventie, ei stateau la panda;
Norma de cel putin cinci amenzi pe zi pentru agentii rutieri, propun sefii politiei
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
3 useri citesc subiectul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi