Hai că am tot uitat să povestesc.
Acum câteva zile eram pe la Cotroceni Leu, seara, încadrat să fac stânga, dar în timp se așteptam semaforul am aflat că s-a schimbat planul și că trebuie să merg drept. Fiind primul, am și plecat pe lângă Grădina botanică, nu am apăsat până la fund, dar ceilalți au venit târziu rău (apropo și de asta, ca să prinzi verde, viteza trebuie să fie peste 100 în București, altfel iei toate semafoarele pe roșu).
Și cum a pățit 1Q, s-a simțit unul cu Octavia. Cum mă grabeam, iar plec, tot așa fără să apăs la fund (oricum am SB ce pana mea
). În spate undeva auzeam 1-a scârț, 2-a scârț, omul îi dădea de zor
Desigur că abia am prins semaforul, după ce am evitat un nene (BMW) care a făcut dreapta de pe banda a 3-a, pe bretea, l-aș fi ciomăgit puțin. Bine, el s-a asigurat prin semnal, restul depinde de noi. Skoda nu știu unde a dispărut. Nu a intrat în ăla. Deși merita.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Users ignored today: mecea