Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Cand si cum se circula in Bucuresti

• Please log in to reply
2023 replies to this topic

#1151 Forester

Addicted

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6.114 Mesaje:
Inregistrat: 30-iulie 09
  • Marca:Subaru
  • Model:Păduraru
  • Motorizare:2457

Scris 09 decembrie 2010 - 01:48

Am impresia ca a devenit mai dificil sa circuli cu bicicleta prin oras de cand e mai frig. Probabil soferii nu se mai asteapta sa dea peste bezmetici si circula mai ... cu durere in scrot.
  • 0
În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.

#1152 Monitor_R

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.438 Mesaje:
Inregistrat: 16-septembrie 09
  • Marca:Mitsubishi
  • Model:Outlander
  • Motorizare:2.0 DI-D

Scris 09 decembrie 2010 - 02:33

Si tu faci pe bezmeticu pe vremea asta? :rolleyes:
  • 0

#1153 Forester

Addicted

• Members
  • 6.114 Mesaje:

Scris 09 decembrie 2010 - 02:48

Yeap! :lol:
Ultimele 3 zile am mers numai cu bicla. Si e foarte fain. :rolleyes:
  • 0
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.

#1154 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 09 decembrie 2010 - 03:01

Ne vedem duminica in oras ? Evident, tu cu bicla ? :rolleyes:
  • 0

#1155 Forester

Addicted

• Members
  • 6.114 Mesaje:

Scris 09 decembrie 2010 - 03:12

Hehe, ce crezi, ca ma sperii cu codul galben de diseara? :lol:
Pana duminica da firu' ierbii... :rolleyes:
  • 0

#1156 Monitor_R

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.438 Mesaje:

Scris 09 decembrie 2010 - 03:24

O fi avand omu cauciucuri de iarna, lanturi, lopetica, saculet cu nisip...s-o fi inspirat de pe forum...
:rolleyes:

Ah era sa uit, aeroterma cu baterii...

:lol: :lol: :lol:
  • 0

#1157 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 09 decembrie 2010 - 03:27

:rolleyes: :lol: :lol:

Sa vezi ce ne injura !! :lol: :lol:
  • 0

#1158 Forester

Addicted

• Members
  • 6.114 Mesaje:

Scris 09 decembrie 2010 - 03:37

Păi, am di tăti!

...aaaa voi vorbeati despre trotinetaaaa! :rolleyes:
Acolo am 24 de viteze, v-am facut! Sper doar sa nu raman in intersectie, ca inca am slick-urile montate! :lol:

PS: Eu nu injur ca sunt un gentleman, ce (cuvant urat) ... :lol:

Aceasta postare a fost editata de Forester: 09 decembrie 2010 - 03:39

• 0

#1159 adrian_r5

Addicted

• Members
  • 6.094 Mesaje:
Inregistrat: 10-mai 02

Scris 09 decembrie 2010 - 03:43

PS: Eu nu injur ca sunt un gentleman, ce Imagine amplasata ... :rolleyes:

• 0

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

#1160 Forester

Addicted

• Members
  • 6.114 Mesaje:

Scris 09 decembrie 2010 - 03:52

Vai, ce urat desenezi! :rolleyes: :lol: :lol:
  • 0

#1161 masterblaster

Addicted

• Moderators
  • 6.376 Mesaje:
Inregistrat: 30-octombrie 05
  • Marca:Hyundai / Dacia
  • Model:Accent / 1310
  • Motorizare:1.5 CRDI / 1.4

Scris 09 decembrie 2010 - 05:25

;) ;) ;)

@Forester stiu ca nu e cazul tau, dar pe multi biciclisti i-as bate cu bata http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/angry.gif merg serpuit, traverseaza intersectia pe mijloc (banda 2-3), trec pe rosu, unii merg pe strada chiar daca au pista (de ex pe bd unirii unde am vazut biciclisti trecand de pe banda 1 pe banda 3 prin fata masinilor; era rosu, dar masinile mai aveau mult pana sa opreasca). eu chiar ma bucur cand e frig ca nu mai ies astia si mai ales ca nu mai ies scuteristii/motociclistii...e o adevarata delectare :lol: bine iarna trecuta am intalnit scuteristii in trafic, dar pe aia i-am inteles ca erau cu livrarile, ba chiar i-am compatimit.
  • 0
www.kinderu.wordpress.com
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!

#1162 Forester

Addicted

• Members
  • 6.114 Mesaje:

Scris 09 decembrie 2010 - 05:44

Hmm, tu ai idee cat e de greu sa mergi perfect drept? Fara sa ma laud, aici chiar trebuie sa ai multa experienta in spate si multa stapanire de sine sa mergi drept, sa anticipezi obstacolele din fata, sa estimezi actiunile masinilor care uneori trec la 10cm de tine etc. Incearca intr-o zi cu soare sa vezi cum e. Da' mai bine nu incerca... ;)

Pistele de bicicleta sunt o mare bataie de joc. In primul rand, ma pis pe dungile alea trasate pe trotuare, n-aveam nevoie de alea, puteam sa merg si fara sa mi le traga ei pe jos. In schimb tare mi-as fi dorit ca ele sa se continue si pe strada in intersectie, cu semnalizari corespunzatoare asa cum e in tarile cu apa calda!

Legea nici nu imi permite sa traversez de exemplu o strada pe trecerea de pietoni calare pe bicicleta daca n-am pista. Si atunci ce fac, descalez la fiecare straduta? Ele exista(u) doar pe malul Dambovitei, dar bineinteles ca si alea facute de-ampulea, ca trebuie sa stai la 3 semafoare sa treci de intersectie, in loc de unul. Nu mai zic de borduri, unele sunt atat de inalte ca nici cu MTB-ul nu am curaj sa le sar si le urc la pas, cu piciorul pe pamant.

Deja nici nu mai are rost sa amintesc de fineturi de genul ca asfaltul de pe trotuar este foarte denivelat si nu poti merge cu viteza, unless accepti sa-ti sara dintii din gura, piste ocupate, pietoni care parca de-al dracului merg pe pista, probabil asa pot tine drumul drept samd.

Sunt si bezmetici, dar nu te grabi sa ii condamni pe toti. Chiar iti trebuie mult curaj sa mergi cu bicicleta in Bucuresti, si zic sa mergi nu sa te plimbi pe 2 trotuare.
  • 0

#1163 Swiby

Membru senior

• Administrators
  • 6.283 Mesaje:
Inregistrat: 21-octombrie 02
  • Marca:New one
  • Model:crossover
  • Motorizare:nu-i dizel

Scris 09 decembrie 2010 - 06:00

Legea nici nu imi permite sa traversez de exemplu o strada pe trecerea de pietoni calare pe bicicleta daca n-am pista.

Foarte corect. Avand in vedere infrastructura, nici nu trebuia trasata vreo pista pe trecere.
  • 0
Inteligenţa Artificială nu are nici o şansă în faţa prostiei naturale

#1164 masterblaster

Addicted

• Moderators
  • 6.376 Mesaje:

Scris 09 decembrie 2010 - 06:06

Am idee, pentru ca "in tinerete" am mers mult pe bicicleta, dar nu ma refer la un usor balans ci la unii care merg de zici ca's beti. Eu eram mic si inconstient cand mergeam prin trafic cu bicicleta, acu nu ma mai prinzi facand asta, decat daca nu am solutie. Dar niciodata nu treceam printre masini (intre benzi) si stateam tot timpul pe prima banda langa bordura. Stiu ca aveam un morcov cat china cand dadeam de guri de scurgere pe bd unirii si trebuia sa ma dau pe stanga.

Cat despre pistele de biciclete stiu cum e, eu mergeam cand nici nu existau la noi. Stiu ca unii parcheaza pe ele, ca pietonii merg pe unde nimeresc, ba eventual se mai si uita urat la tine daca ii claxonezi sa se dea de pe pista. Eu inainte treceam strada pe trecere, e drept nu pe langa bicicleta, dar pe trecere (de pietoni) si nu tratam bicicleta ca pe motocicleta sa merg pe tot drumul.

Sincer te apreciez, dar in acelasi timp ma ingrijoreaza ca un om la casa lui isi risca viata pentru a scuti timp sau a economisi benzina (nu cred ca sunt motive "eco" involved, ca nu te vad usor de manilulat ;)). La noi nu poti folosi bicicleta ca mod de transport si nu inteleg de ce va chinuiti voi, in loc sa o folositi doar pentru plimbari in timpul liber. Tu zici ca iti trenuie mult curaj sa mergi pe bicla in bucuresti, eu zic ca trebuie sa fii inconstient (no offence ;) ).

Totodata daca nu sunt conditii adecvate si traficul e cum e, de ce il mai complica si biciclistii? Oricum e un subiect aproape inepuizabil, asa ca nu are sens sa polemizam pentru ca pierdem vremea :P

LE: exista in unele locuri pista in intersectie (vezi bd unirii) ;)

In alta ordine de idei urasc pietonii nesimtiti (adica majoritatea :lol:). M-am saturat de tarani care trec pe rosu si se uita urat la tine cand ii claxonezi pe principiul "ce Imagine amplasata mea vrei? trec cand vrea Imagine amplasata mea!". Chiar ieri am dat de un tigan care trecea pe trecere dar pe rosu, eu venind lansat....l-am claxonat repetat si in loc sa treaca mai repede s-a oprit ;) sa-mi faca mie semne cu mana, vazand ca era aproape o banda libera in spatele lui am accelerat si am trecut pe langa el (nerecomandabil stiu, dar m-a scos din pepeni).

Ah si m-am saturat de adormitii la volan din cauza carora pierd cel putin 5-10 minute la orice drum si de speriatii care stau sa treaca specimenele de mai sus si nici macar nu ii claxoneaza sa-si miste cururile nesimtite mai repede.

Aceasta postare a fost editata de masterblaster: 09 decembrie 2010 - 06:06

• 0
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!

#1165 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 09 decembrie 2010 - 07:14

... cine merita - Skoda sau ala ???

Al doilea.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#1166 Forester

Addicted

• Members
  • 6.114 Mesaje:

Scris 09 decembrie 2010 - 07:25

...

Sincer te apreciez, dar in acelasi timp ma ingrijoreaza ca un om la casa lui isi risca viata pentru a scuti timp sau a economisi benzina (nu cred ca sunt motive "eco" involved, ca nu te vad usor de manilulat ;)). La noi nu poti folosi bicicleta ca mod de transport si nu inteleg de ce va chinuiti voi, in loc sa o folositi doar pentru plimbari in timpul liber. Tu zici ca iti trenuie mult curaj sa mergi pe bicla in bucuresti, eu zic ca trebuie sa fii inconstient (no offence ;) ).

Totodata daca nu sunt conditii adecvate si traficul e cum e, de ce il mai complica si biciclistii? Oricum e un subiect aproape inepuizabil, asa ca nu are sens sa polemizam pentru ca pierdem vremea :P

...

Motivele pentru care merg cu bicicleta - in nici un caz eco ;) , ca sa fac economie sau altceva de genul asta. Pur si simplu imi place si este practic singurul mod de a face ceva miscare permis de porcaria de discopatie pe care o am (ar mai fi alergatul dar nu-mi place deloc!). Pana nu demult mai exista si motivul ambuteiajelor de dimineata, dar culmea, in toamna asta nu a fost nici pe departe nebunia de alta data.
Insa oricum, cand mi se face prea dor de masina imi bag picioarele in ea de bicicleta si iau masina! :lol:
Daca n-ar fi si considerentul sanatate, as merge cu masina si sa duc gunoiul (am ghena la etaj... ;) )
  • 0

#1167 masterblaster

Addicted

• Moderators
  • 6.376 Mesaje:

Scris 09 decembrie 2010 - 08:02

:lol: poi mergi bre in parc/pe trotuar la plimbare ;) si mie imi place sa merg pe bicla si nici mie nu-mi place sa alerg ;)
  • 0

#1168 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 09 decembrie 2010 - 10:20

Cativa dintre voi stiu povestea, dar repet ..

Acum vreo 4 ani, fiindu-ne dor de 2 roti, eu si cu frate-miu ne-am gandit sa ne luam iar motoreta. Gasisem la un bun prieten o Honda CB-1300 la vreo 5000 km, si puteam foarte usor sa preluam leasingul, suma fiind relativ modica. Totusi, dupa o discutie mai serioasa intre noi, am ajuns la concluzia ca mai bine ne potolim. Motivul a fost unul singur, si anume ala ca mersul pe 2 roti a devenit mult prea periculos sa ne mai riscam sanatatea/viata . Ne-am gandit extrem de serios la faptul ca avem copii de dus la scoala, gradinita, si ca nu merita sa riscam eventualele accidente, extrem de probabile in traficul actual. Nu ne putem permite sa stam prin spitale, si in loc sa ne ducem copiii la scoala, sa ne aduca ei sucuri la pat, sau sa ne viziteze la spital.
Poate am imbatranit de am gandit asa, dar am renuntat sa luam motoreta numai din cauza asta.

l.e.
La ultima intalnire a "veteranilor", am fost dojenit de vechii prieteni inca pe 2 roti, ca nu "revin" la ghidon. Totusi, in ciuda tentatiei extrem de puternice ( care, dece sa mint, inca exista ), nu m-au putut face sa-mi schimb hotararea ;)
  • 0

#1169 Forester

Addicted

• Members
  • 6.114 Mesaje:

Scris 16 decembrie 2010 - 11:02

Ei, da, asta ar fi o mare realizare!
  • 0

#1170 Monitor_R

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.438 Mesaje:

Scris 16 decembrie 2010 - 11:09

Imi pare rau s-o spun...

Vise taica, vise...poate ficiorii tai sa vaza minunea! :lol:
  • 0

#1171 Forester

Addicted

• Members
  • 6.114 Mesaje:

Scris 16 decembrie 2010 - 11:30

Pentru cine nu stie, deja aici pe Splai, catre Virtutii se lucreaza din greu, aveau deja armatura pentru pilonii podului!
  • 0

#1172 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 16 decembrie 2010 - 11:50

Doamne ajuta !!!
  • 0

#1173 Swiby

Membru senior

• Administrators
  • 6.283 Mesaje:
Inregistrat: 21-octombrie 02
  • Marca:New one
  • Model:crossover
  • Motorizare:nu-i dizel

Scris 16 decembrie 2010 - 04:56

Ninge de vreo ora. Acum ~2 ore au dat pe jos cu zmacolina. Or sti ceva ?
  • 0
Inteligenţa Artificială nu are nici o şansă în faţa prostiei naturale

#1174 pejte

Addicted

• Members
  • 10.368 Mesaje:
Inregistrat: 11-februarie 08
  • Marca:Opel
  • Model:Astra H
  • Motorizare:1.6 115CP

Scris 16 decembrie 2010 - 05:04

Traficul e infernal. Parca innebunesc toti cand vad un pic de precipitatii :lol:

Ce bine am mers azi cu metroul :lol: :lol:
  • 0

#1175 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 16 decembrie 2010 - 05:16

Era un cod. Eu nu pricep de ce dracu cum nu mai este uscat asfaltul toți uită să conducă.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

1 useri citesc subiectul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi