Asa am venit azi acasa inapoi, si am trecut peste bordura de langa pom si am raschetatr cu lateral dreapta toata zapada din dreapta...
Aceasta postare a fost editata de VIPER: 22 decembrie 2009 - 06:06
Scris 22 decembrie 2009 - 06:05
Aceasta postare a fost editata de VIPER: 22 decembrie 2009 - 06:06
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 22 decembrie 2009 - 06:11
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 22 decembrie 2009 - 06:32
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 22 decembrie 2009 - 06:54
Rectific, am ajutat 2 vecine sa-si parcheze masinile. De data asta un Fiat Panda. A fost mai dificila treaba ca a trebuit s-o si intorc prin nametii de zapada afanata+gheata pe dedesupt, dar m-am descurcatIn seara asta am ajutat o vecina sa-si parcheze masina
Aceasta postare a fost editata de pejte: 22 decembrie 2009 - 06:55
Scris 22 decembrie 2009 - 07:02
Adicatelea n-au stat de bunavoie ????Rectific, am ajutat 2 vecine ..... A fost mai dificila treaba ca a trebuit s-o si intorc prin nametii de zapada afanata+gheata pe dedesupt, dar m-am descurcat
Deci, se poate!
Aceasta postare a fost editata de Relu: 22 decembrie 2009 - 07:03
Scris 22 decembrie 2009 - 07:21
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 22 decembrie 2009 - 08:06
daca vi(i) din dreapta nu ti-ar fi mai usor? ajungeti toti sa parcati in spic
Aceasta postare a fost editata de LKS: 22 decembrie 2009 - 08:07
Scris 22 decembrie 2009 - 09:52
Scris 22 decembrie 2009 - 10:05
Scris 22 decembrie 2009 - 10:40
Flickr - pozele mele
Scris 22 decembrie 2009 - 11:07
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 22 decembrie 2009 - 11:22
Scris 22 decembrie 2009 - 11:29
Aceasta postare a fost editata de VIPER: 22 decembrie 2009 - 11:30
Flickr - pozele mele
Scris 23 decembrie 2009 - 02:22
Flickr - pozele mele
Scris 23 decembrie 2009 - 04:17
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 23 decembrie 2009 - 07:49
Life must be taken one disaster at a time
Scris 23 decembrie 2009 - 08:08
despre fotografie
Scris 23 decembrie 2009 - 08:28
Scris 23 decembrie 2009 - 08:32
Ieri cobor jos in fata blocului sa ma intalnesc cu un prieten. In fata blocului am o parcare in care incap fix 3 randuri de masini, doua pe laterale si un rand pe mijloc. El parcase pe randul din mijloc si ma urc in masina sa mai stau de vorba cu el. In timp ce noi vorbeam apare o blonda cu un A6 si se uita la noi crezand ca o sa plecam de acolo. In fata noastra era un loc de parcare disponibil dar probabil blonda nu prea stia sa parcheze si astepta sa plecam noi ori ca sa aibe mai mult loc ori ca sa parcheze in locul nostru. Cum noi nu terminasem inca ce aveam de spus, se enerveaza si incearca sa o bage cu fata. Nu-i reuseste ca ii era lene sa ia de volan, asa ca nervoasa da inapoi trece de locul de parcare si incearca sa o bage cu spatele. Cred ca de nervi si nu numai desi avea cauciucuri de iarna la masina si era si quatro din cauza ca o accelera foarte tare patina pe loc intr-o veselie. Intr-un final reuseste sa bage jumatate de masina in locul de parcare dar putin oblic si cum se tot chinuia sa accelereze (desi nu era cazul) la un moment dat prin rotile asfaltutul de sub zapada (locul de parcare era chiar curatat, doar aleea era plina cu zapada) si o vad cum ii sare masina in spate si loveste cu partea din fata dreapta masina parcata in dreapta ei. Noroc ca doar a zgariat-o .. pentru ca daca intra in ea am impresia ca reparatia audi-ului o costa mai mult decat masina lovita . intr-un final da inapoi indreapta si intra fara sa mai atinga masina din drepta dar bineinteles ca tot stramba. In tot timpul asta si eu si prietenul eram pe sub bord de ras. Ea bineinteles ca ne vedea si o vedeam din masina de la noi cate injuraturi pe secunda putea sa debiteze. Cand iese din masina ies si eu si ii zic ca degeaba accelera pentru ca zapada de sub roti se topeste si se produce acvaplanarea la care ea da din cap sictirita si imi zice ca stia dupa care mormaie o injuratura printre dinti. Eu amuzat .. plec sa cumpar paine
Scris 24 decembrie 2009 - 04:51
1Q-le ca sa fi avut cel/cea cu Corsa cu tine, de-l susceptezi pe el pt pana ?
Flickr - pozele mele
Scris 24 decembrie 2009 - 05:03
despre fotografie
Scris 24 decembrie 2009 - 05:09
Aceasta postare a fost editata de VIPER: 24 decembrie 2009 - 05:09
Flickr - pozele mele
Scris 24 decembrie 2009 - 05:24
Aceasta postare a fost editata de alex230ro: 24 decembrie 2009 - 05:26
Scris 24 decembrie 2009 - 05:51
Scris 24 decembrie 2009 - 05:57
Flickr - pozele mele
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi