Cand si cum se circula in Bucuresti
Scris 24 decembrie 2009 - 11:42
Despre mine ce sa zic... de martea de saptamana trecuta sta cuminte pe alee in fata blocului. Iar a lu sormea si ea pe locu ei. Doar dupa prima runda de ninsori a curatat taica-miu (noi eram la servici) niste zapada de langa si de pe ele, in rest nu mi-am batut capul. Acum vad ca nu mai e zapada sau polei pe strazi (desi poleiul e buba mare, daca e doar ceva zapada ma descurc), dar oricum nu prea mai umblu nicaieri , stau acasa si lenevesc in concediu, ca si asa de umblat umblu in timpul anului. In plus ramane problema cu zapada de pe margine care ingreuneaza mult gasirea unui loc de parcare la destinatie, in multe cazuri, daca vrei sa te duci undeva.
Scris 25 decembrie 2009 - 09:42
Scris 25 decembrie 2009 - 10:43
Noroc ca in ultimile 2 zile au fost temperaturi pozitive, fapt ce a dus la topirea, intr-o anumita masura, a zapezii; ca de strans zapada de pe strazi, de catre autoritatea locala, nu a fost vorba. Nu ramane decat sa speram sa fie temeraturi pozitive si-n zilele urmatoare.
Si cand te gandesti ca platim o gramada de taxe si impozite, iar din 2010 toate impozitele si taxele locale se majoreaza.................
Scris 25 decembrie 2009 - 10:58
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 25 decembrie 2009 - 11:10
Si eu pe toata perioada ninsorilor si a viscolelor recente, nu am avut nici cea mai mica problema sa intru in parcarea de la bloc, de ex. (e ceva mai stramt si sunt si cateva damburi); ieri mi-a patinat si mie si pana nu am luat cu lopata din zapada stransa si batatorita pe acolo, nu puteam sa urc masina in parcare.
Scris 26 decembrie 2009 - 10:04
pare greu de crezut, dar eu abia acum am circulat ami greu pe anumite portiuni, unde sunt BUCATI de gheata pe care ma catar. o masina normala nu poate trece de ele fara sa atinga cu toate alea. de ce ar curata cineva, ca oricum vine caldura. interesant e ca sunt platite contractele.
Si lumea ma intreba de ce mi-am pus scut de otel facut in Ucraina... La ce am auzit pe sub masina zilele astea, ma felicit iar si consider ca au fost cei mai bine investiti 500ron in masina pe 2009!
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 26 decembrie 2009 - 10:32
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 26 decembrie 2009 - 11:14
O solutie foarte buna la golf e inaltarea cu aprox. 2 cm a suspensiei fata ( cu niste bucse originale ) si pastrarea scutului de plastic cu care vine din fabrica.
Scris 26 decembrie 2009 - 11:19
scuzati-ma ca va intreb ? ce masina folositi ? de fapt cred ca nu vorbiti de o masina de generatie relativ noua ... e normal sa intampinati asemenea probleme. lopata face parte din pachetul de drumuri grele ?Acum apare un alt inconvenient, zapada care a ramas este fff apoasa, este suficient sa-ti patineze o singura data roata, iar zapada de sub roata se batatoreste si lustruieste f bine.
Si eu pe toata perioada ninsorilor si a viscolelor recente, nu am avut nici cea mai mica problema sa intru in parcarea de la bloc, de ex. (e ceva mai stramt si sunt si cateva damburi); ieri mi-a patinat si mie si pana nu am luat cu lopata din zapada stransa si batatorita pe acolo, nu puteam sa urc masina in parcare.
Scris 26 decembrie 2009 - 11:22
----
Faza ieri la benzinarie. Vine un tip cu un A6. Pe spate avea, evident, emblema cu S6. Se duce angajatu respectiv sa-l ajute, il intreaba daca ii pune Petrom 99, la care cocalaru: "Nu fratica, baga dizal". Epic!
Scris 26 decembrie 2009 - 11:38
La golf garda e mica si fara scut. Dupa ce pui scut, garda devine ridicol de mica, si d-aia il loveai.
O solutie foarte buna la golf e inaltarea cu aprox. 2 cm a suspensiei fata ( cu niste bucse originale ) si pastrarea scutului de plastic cu care vine din fabrica.
la G5 e oricum garda mai mare, iar la suspensia pt drumuri proaste e si mai mare, vreo 16cm. dar bordurile sunt si mai mari :laugh:
pejte, sa pleci in offroad, sa vezi daca mai aduci masina intreaga. tin minte ca pe la mama dracului pe la odorhei am ramas cu scutul pe o piatra. foarte tare.
cu forester daca n-am atins pe transalpina, nici nu aveam cum sa mai ating undeva.
deja cam 20cm sunt ok pt un om normal.
despre fotografie
Scris 26 decembrie 2009 - 11:40
Depinde; parerea ta ; nu, dar uneori face parte din echipamentul oamenilor isteti/prevazatori.scuzati-ma ca va intreb ? ce masina folositi ? de fapt cred ca nu vorbiti de o masina de generatie relativ noua ... e normal sa intampinati asemenea probleme. lopata face parte din pachetul de drumuri grele ?
Slabutz domnu', slabutz; preparatele de sezon te-au afectat ?
Scris 27 decembrie 2009 - 12:02
Eu n-am scut, nici de plastic nici de metal, la astra. Am si masina mai coborata cu 1.5cm fata de una normala si am atins foarte putin zilele trecute pe zapada...
Si eu am avut sasiu sport coborat la Astra. Cu straduinta, nu atingi. Idiotii care mi-au luat-o au spart baia de ulei in cateva zile...
Daca mergi pe zapada si ai fagase facute de roti si cocoasa de pe mijloc e suficient de inalta, crede-ma ca dai bine de tot cu burta. Si cum acolo sunt si bucati de gheata, nu fac bine garantat la burta masinii... Depinde insa pe unde ai drumuri.
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 27 decembrie 2009 - 09:08
Scris 27 decembrie 2009 - 01:25
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 27 decembrie 2009 - 04:37
Maine insa... daca pleci cu ea din Berceni, te opresti la Unirii si-ti iei ceva unt si gem, sa ai de drum!
Scris 27 decembrie 2009 - 04:38
Scris 27 decembrie 2009 - 04:57
despre fotografie
Scris 27 decembrie 2009 - 06:55
2. am atins zilele astea cat pentru 10 ani de mers pe asfalt
3.pe dn 1 dupa podul de la Carrefour Baneasa pe banda de langa scuar e mega groapa sau ma rog denivelare,asa ca e posibil ca fin nou filtrul de benzina sa fi decedat , vad maine pe drum exact
4.daca are cineva nr sau adresele de mail ale domnilor Berceanu si Oprescu le astept
Scris 27 decembrie 2009 - 06:58
despre fotografie
Scris 27 decembrie 2009 - 10:11
In alta ordine de idei, de cand a dat prima ninsoare si pana acum am facut putin peste 300km, acusi se aprinde becul, deci garantat consum intre 15.5-16%! Tinand cont de conditii, mers mult cu reductorul, stat la dezghetat masina, drumuri multe si scurte (ca am mai dus si nevasta pe ici-colo, ca ea n-avea curaj desi are jume de iarna noi si masina merge foarte bine) ma declar multumit.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 27 decembrie 2009 - 10:19
despre fotografie
Scris 28 decembrie 2009 - 09:16
locatia cu pricina este pe Sos Vacaresti in apropierea viitorului mall ? sau mai cunoscuta sub numele de " la castani " . zice cineva ca acolo era candva Manastirea Vacaresti .
Aceasta postare a fost editata de valentin_iordan: 28 decembrie 2009 - 09:24
Scris 28 decembrie 2009 - 10:31
Scris 28 decembrie 2009 - 10:56
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi