Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Cand si cum se circula in Bucuresti

• Please log in to reply
2023 replies to this topic

#201 Aer Curat

Addicted

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 5.115 Mesaje:
Inregistrat: 09-martie 05
  • Marca:Ideal
  • Model:Hillmaster SE
  • Motorizare:27 spd

Scris 17 ianuarie 2010 - 01:23

Daca erau in Buc. se mai creeau vreo 2-3 coloane printre benzi, pe fiecare sens. :D
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#202 Forester

Addicted

• Members
  • 6.114 Mesaje:
Inregistrat: 30-iulie 09
  • Marca:Subaru
  • Model:Păduraru
  • Motorizare:2457

Scris 17 ianuarie 2010 - 04:39

Oricum e o facatura.
  • 0
În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.

#203 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:

Scris 17 ianuarie 2010 - 09:49

Daca va continua sa ninga, vom vedea dimineata cat de "bine" se va circula.
  • 0
Gloria este de scurta durata, dar obscuritatea este pentru totdeauna. - Napoleon Bonaparte

#204 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 17 ianuarie 2010 - 10:12

Cica o sa mai ninga

http://www.accuweath...-...=1&metric=1
  • 0

#205 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 17 ianuarie 2010 - 11:10

Acu am terminat drumurile pe afara (Fundeni, Selgros Pantelimon samd). Ninge ca in povesti.
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#206 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:
Inregistrat: 16-mai 02
  • Model:Forester
  • Motorizare:2.5XT

Scris 17 ianuarie 2010 - 11:17

Sa nu se transforme pana maine in "ca'n povestile de groaza" ... in ceea ce priveste traficul :lol:
  • 0
Omue inainte de toate ;)
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?

#207 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:

Scris 17 ianuarie 2010 - 11:44

Sa ninga 5 zile si 7 nopti, cu 70L/mp, sa fie zapada atat de mare incat sa nu pot iesii din bloc decat pe la vecinica de la 3, ......., mi se harla in garla. :D
  • 0

#208 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 17 ianuarie 2010 - 11:47

Merg si io o statie :P Sa ninga, sa circule numa RATB-ul :D
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Flickr - pozele mele

#209 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 17 ianuarie 2010 - 11:57

Ce va pasa, voi nu trebuie sa produceti ....
  • 0

#210 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 17 ianuarie 2010 - 11:58

strict masina si circulat ma doare-n basca. buba e ca nu sunt numai eu pe sosea. plus ca dispar locurile de parcare.
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

#211 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:

Scris 18 ianuarie 2010 - 12:03

:P :D
Cum nu ?!
Crezi ca primim moca, gratis, ....... sau ca suntem baieti de bani gata ?
  • 0

#212 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 18 ianuarie 2010 - 12:06

Ei nu... Nu vindem, nu luam banu...
  • 0

Flickr - pozele mele

#213 salesman

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.685 Mesaje:
Inregistrat: 14-aprilie 08
  • Marca:Univega
  • Model:510
  • Motorizare:27 de viteze

Scris 18 ianuarie 2010 - 12:11

...buba e ca nu sunt numai eu pe sosea...

:D
...nu cred ca e post in care sa nu-ti manifesti fobia fata de ceilalti participanti la trafic (inferiori toti, desigur)... ma intreb cum de mai poti sa conduci in aste conditii...
  • 0
If you think you can do a thing or think you can't do a thing, you're right (Henry Ford).

http://florinpanait.wordpress.com

#214 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 18 ianuarie 2010 - 12:15

:D :P
Cum nu ?!
Crezi ca primim moca, gratis, ....... sau ca suntem baieti de bani gata ?

Daca poti produce stind acasa, e super. Eu n-am cum :D

Sa ninga 5 zile si 7 nopti, cu 70L/mp, sa fie zapada atat de mare incat sa nu pot iesii din bloc decat pe la vecinica de la 3, ......., mi se harla in garla. :D

• 0

#215 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 18 ianuarie 2010 - 12:27

ar trebui sa ma fac ca n-am citit asta, venind tocmai de la tine.

cum sa conduc?, in ritmul melcului pana se cacaie ceilalti.

am o fobie in general, fiind lovit de prea multe ori de tot felul de soferi incapabili sa ia de un volan amarat, n-am pretentii. salvandu-mi viata de la fel de multe ori prin tara. da, am fobii multe chiar.

cum ploua, uita toti sa conduca, iti rupi masina prin gropi mascate. cum ninge vezi cum se duc sanie la cea mai mica frana. dispar mai toate locurile de parcare pt ca zapada nu e carata din oras, acoperite nu sunt etc. si nu m-as vaita nici asa, ca am fost prevazator si ma descurc sa parchez prin zapada, dar dezvolt o noua fobie fata de cei care-si lasa masinile cum nimeresc, chiar si blocand circulatia complet (inclusiv ratb, inclusiv tramvai). sau te blocheaza cu orele si nu stie nimeni ce sa-i faca.

mai doresti fobii personale?

nu-i consider inferiori pe ceilalti, mi-as dori sa fie trafic fluid, sa pot trece pe verde, cum am vazut la "superiorii" aia din nord, vest si sud, ca la est n-am fost. in schimb toti se vaita.

...nu cred ca e post in care sa nu-ti manifesti fobia fata de ceilalti participanti la trafic (inferiori toti, desigur)... ma intreb cum de mai poti sa conduci in aste conditii...

• 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

#216 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:

Scris 18 ianuarie 2010 - 12:29

Pai, poate are dreptate :D

Nu zice nimeni ca ceilalti sunt mai prosti, da intr'o zi de umblat pe drumuri, e imposibil sa nu ai macar o situatie de near'miss din cauza vreunui oligofren
  • 0
Omue inainte de toate ;)

#217 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 18 ianuarie 2010 - 12:34

Adevarul e ca sunt formidabil de multi handicapati pe strazi si sosele .....
  • 0

#218 salesman

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.685 Mesaje:

Scris 18 ianuarie 2010 - 12:48

dar nu vreau sa te cert sau sa te judec, doar mi se pare ca irosesti prea multe energie cu asta...
e vorba de perceptie versus realitate... incearca sa percepi si alte fete ale traficului de la noi si implicit a pregatirii/capacitatilor/aptitudinilor soferilor nostri...

eram in Hamburg cand a nins si erau toti paralizati. am facut o ora in loc de 20 min. mergeau cu max 90 pe autostrada (desi nu mai era zapada pe jos)
in egipt dupa o plimbare la si prin cairo m-am considerat norocos ca traiesc (mers in coloana de autobuze cu 100 la 20-30 cm unii in spatele altora, depasiri pe dreapta, etc)
in instanbul am lasat masina parcata si mers pe jos
in italia era sa ma calce zeci de masini
si asa mai departe

nu sunt ai nostrii cei mai rai sau prosti; e vorba doar de perceptie ...
  • 0
If you think you can do a thing or think you can't do a thing, you're right (Henry Ford).

#219 Aer Curat

Addicted

• Members
  • 5.115 Mesaje:

Scris 18 ianuarie 2010 - 12:51

Daca poti produce stind acasa, e super. Eu n-am cum :D

Perioade si perioade, multe variabile si particularitati (care oricum nu-si au locul aici ;) ); dar nu de asta am zis. :D

+1
  • 0

#220 salesman

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.685 Mesaje:

Scris 18 ianuarie 2010 - 12:57

nu sunt la noi mai multi ca la altii...
  • 0

#221 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:

Scris 18 ianuarie 2010 - 01:06

dar nu vreau sa te cert sau sa te judec, doar mi se pare ca irosesti prea multe energie cu asta...
e vorba de perceptie versus realitate... incearca sa percepi si alte fete ale traficului de la noi si implicit a pregatirii/capacitatilor/aptitudinilor soferilor nostri...

eram in Hamburg cand a nins si erau toti paralizati. am facut o ora in loc de 20 min. mergeau cu max 90 pe autostrada (desi nu mai era zapada pe jos)
in egipt dupa o plimbare la si prin cairo m-am considerat norocos ca traiesc (mers in coloana de autobuze cu 100 la 20-30 cm unii in spatele altora, depasiri pe dreapta, etc)
in instanbul am lasat masina parcata si mers pe jos
in italia era sa ma calce zeci de masini
si asa mai departe

nu sunt ai nostrii cei mai rai sau prosti; e vorba doar de perceptie ...

asta nu ma incalzeste cu nimic. eu de ex pe afara, fara exceptie (recunosc, la turci n-am fost, italia mi se pare o tara de rahat, frumoasa rau cu oameni deosebit de inculti, n-am ce cauta, in egipt iar nu ma vad sa ajung prea curand, e suficient televizorul), n-am avut evenimente rutiere si prin eveniment inteleg cam orice.
ok, la nemti erau mii de masini, se circula fluent, probabil merg in limitele impuse de lege, zapada i-a invins si pe ei, autostrazi inchise etc, daca e viscol puternic, nu ai ce sa faci, dar sunt exceptii.

evident ca undeva pe glob e mai rau. totusi tindem spre evolutie, nu m-as consola ca altii o duc si mai rau. cel putin mie nu mi se pare o gandire sanatoasa.

nu consum energie, nu merg cu ura pe strada, chiar n-am nimic cu oamenii, dau zilnic zeci de prioritati, fac loc, ii ajut. si prin tara, pe langa viata mea, am salvat-o si pe a altora evident. am fost scos de pe carosabil, am iesit eu de pe carosabil de multe ori, nu mai era situatie sa pui frana sau sa reduci. nu stiu sa conduca[punct] se ia permisul prea usor, cu minime cunostinte, clar insuficiente pt situatia din tara. avem cele mai multe accidente de orice fel, cei mai multi morti, cele mai mari daune. nu mi se pare normal deloc. nu cer nimic absurd, nu cer sa mearga cu sute de km/h sau altceva, ci sa conduca si sa dea dovada de putin bun simt. nici mie nu-mi ies parcarile, nu las masina ca dracu. nu blochez pe cineva, caut loc. imi iau gume de iarna, chiar daca ninge 3 zile pe an. imi iau gume sau 3 zile merg pe jos daca sunt sarac. toti suntem saraci, ca altfel eram in bora bora. nu merg cu ideea ca ma feresc ceilalti.

nu stiu, e chiar un minim de bun simt pe care mi l-as dori, in orice tara. am un exemplu cu spania fantastic, modul cum s-au civilizat e demn de exemplu (si nu numai cu asta, au facut multe lucruri bune in tara, cu banii altora). italia pt mine nu e un exemplu de ceva, e o minune cum de nu s-a prabusit, traiasca mostenirea si smecheria. la greci se pare ca a dat gres reteta, tara e in colaps teoretic, practic germania a spus ca nu va permite sa se prabuseasca. nemtii tin in carca si franta. or sa cada ei pana la urma.
  • 0

Posted Image
despre fotografie

#222 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:

Scris 18 ianuarie 2010 - 01:19

Cu privire la carnetele care se iau usor, mai ales de cine nu trebe: instructoarea prietenei mele ii zicea ca vor da teste de legislatie si la scoala de soferi, altfel nu se da dosarul mai departe la Politie. Am intrebat de ce asa si cica asa le cer cei de la Politie, ca sa reduca numarul celor insuficient pregatiti pentru a avea permis. Intrebarea mea e ce legatura au instructorii, cand cei care dau permisele sunt cei de la Politie, nu cei dintai. Evident, e mult mai usor sa arunci pisica in curtea celuilalt... :D
  • 0
Omue inainte de toate ;)

#223 aztec

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.856 Mesaje:
Inregistrat: 29-august 03
  • Marca:Daewoo/Dacia
  • Model:Tico SL/Solenza
  • Motorizare:796/1.4

Scris 18 ianuarie 2010 - 01:36

Teste de legislatie am dat si eu la scoala acum 10 ani, daca nu treceqai de cel de la scoala nu-ti dadeau dosarul mai departe...asa ca nu e ceva nou...
Oricum si sa , doar jumatate luausalala politie.
Dar problemamare nu consta in cunoasterea sau nu a legislatiei, ci incalcarea bunului simt si a supraevaluarii capacitatii de conducere, catr si mai direct.. a prostiei si incapacitatii de a sofa, chiar daca ei o fac.

Aceasta postare a fost editata de aztec: 18 ianuarie 2010 - 01:39

• 0
calator prin timp si spatiu...

#224 DMIHNEA

Membru scamator

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.539 Mesaje:
Inregistrat: 09-iulie 04
  • Marca:Mercedes +Audi
  • Model:C220+A3 quattro
  • Motorizare:2.2+1.9

Scris 18 ianuarie 2010 - 02:58

Eu am ceva cu cei ce au xenon puse pe genunchi,si alte specii de mutanti din trafic,inclusiv cei cu becuri arse.Si recunosc MI-E FRICA,frica e un asociat,te ajuta sa ramii viu....cine se lauda ca nu are frica-ORI E CRETIN,ORI E IGNORANT,ORI E SCUZAT CA ARE PROBLEME DE PERCEPTIE(asta ca sa nu il incadrez la primele 2 variante)FRICA ESTE CEVA NORMAL,anormali sunt cei ce nu au asa ceva.....prin urmare e si unul din motivele ptr care am luat bideul ce conduc.....
  • 0
mai bine singur decit in companie proasta......

#225 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:

Scris 18 ianuarie 2010 - 07:33

Imi aduc aminte cand am dat testulsihologic (pe bune) la scoala Mentor unde era instructorul meu (Stelica, sa-ti dea Dumenzeu sanatate ca stii meserie ;) ): era o tuta de colega... Aveam unul din teste cu niste sfori desenate pe o hartie si trebuia sa pleci de lacapatul fiecareia si prin incalceala de fire sa ajungi in capatul celalalt si sa notezi corespondenta. Va spun sincer, m-am socat vazand cum urmarea cu creionul si brusc pleca in unghi cu traseul... Apoi a urmat si testul de reflexe (2 pedale si 2 butoane pentru fiecare membru in parte), ala cu patratele pe ecran si trebuia sa apesi ce vedeai pe ecran (incepea gradual, de la 1 patrat pana la 3). Eu am scos ceva de genul 99 din 100 puncte pentru ca urmaream si scorul pe ecran, i-am si zis ca scorul iese din ecran si nu l-am vazut bine (a ras ala de mine, o fi zis ca-s nebun). Tuta? Vai de noi, mi se pare ca a trecut la limita de jos...

Finalul? Ea a luat din prima, eu din a 3-a...
  • 0

Flickr - pozele mele

6 useri citesc subiectul

0 membri, 6 vizitatori, 0 utilizatori anonimi