Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Cand si cum se circula in Bucuresti

• Please log in to reply
2023 replies to this topic

#1676 adytzu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.294 Mesaje:
Inregistrat: 14-noiembrie 03
  • Marca:Mazda
  • Model:6
  • Motorizare:2.0l, 147CP

Scris 28 ianuarie 2012 - 03:11

Acum pe nimeni, ca-s plecati toti ! :D

Pe langa faptul ca esti ofticos...mai esti si incapatanat.
Chiar nu are sens sa-mi bat capul...tine-o pe-a ta ca daca te satisface...e tot ce conteaza.
  • 0
"Mazda 6 TE Plus, 4 usi, MZR 2.0i 147cp, alb perlat, praf maro, cu 3 pedale: pedala pentru zgomot, pedala pentru apropiat parbrizul, si pedala pentru dezmortit piciorul stang."

#1677 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 28 ianuarie 2012 - 03:12

YESSSS !!! :D
  • 0

#1678 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:
Inregistrat: 16-mai 02
  • Marca:Subaru
  • Model:Forester
  • Motorizare:2.5XT

Scris 28 ianuarie 2012 - 03:19

Initial eu oprisem filmarea lui adytzu cand ajunsese in spatele Megane'ului negru si ii dadeam dreptate lui Relu. Azi insa am urmarit pana la capat si mi'am schimbat parerea
Din poza nu'mi dau seama ezac unde ar veni Megane'ul negru, insa am impresia ca nu iese chiar f usor daca e trasa cu fata, ca in pozitia din filmare

@Adytzu ... in parcare cine'a facut deszapezirea?
  • 0
Omue inainte de toate ;)
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?

#1679 adytzu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.294 Mesaje:

Scris 28 ianuarie 2012 - 04:01

In parcare, strange or not, nu s-a prea depus zapada. A fost viscolita catre tomberoane si s-a strans acolo. Restul, pe unde a mai ramas cate ceva, noi, locatarii, evident.

Si nu stiu unde ati vazut voi megane ca nu e nici unul. :D
E un Logan, un Mitsu si un Sandero.

Aceasta postare a fost editata de adytzu: 28 ianuarie 2012 - 04:03

• 0
"Mazda 6 TE Plus, 4 usi, MZR 2.0i 147cp, alb perlat, praf maro, cu 3 pedale: pedala pentru zgomot, pedala pentru apropiat parbrizul, si pedala pentru dezmortit piciorul stang."

#1680 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:
Inregistrat: 16-mai 02
  • Model:Forester
  • Motorizare:2.5XT

Scris 28 ianuarie 2012 - 04:13

Eh, Sandero ala negru. Da din filmare seamana cu Megane sedan :D
  • 0
Omue inainte de toate ;)
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?

#1681 adytzu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.294 Mesaje:

Scris 28 ianuarie 2012 - 04:16

Toate ies cu spatele din parcare. Inclusiv eu, dau in stanga cu fata si apoi, ies cu spatele pe poarta.
Desi pare stramt in poze, te asigur ca toate ies foarte usor. E gandite... :D
  • 0

#1682 VIPER

1Q

• VIP Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 28 ianuarie 2012 - 05:03

Confirm pozitiv, cred ca si eu m-as descurca acolo desi sunt muci la datul cu spatele :D
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#1683 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 28 ianuarie 2012 - 05:08

Toate ies cu spatele din parcare...
....

Aaaa ... d-aia ati angajat o gagica sa va scoata masinile ! :D :D :lol:
  • 0

#1684 the1

ZaUan

• Moderators
  • 16.118 Mesaje:
Inregistrat: 26-iunie 05
  • Marca:MITSU
  • Model:COLT
  • Motorizare:1.3 95hp

Scris 28 ianuarie 2012 - 06:22

Adytzu: locul tau de parcare mai in lateral... de boss! :D

Aceasta postare a fost editata de the1: 28 ianuarie 2012 - 06:27

• 0
Imagine amplasata

''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU

Imagine amplasata

#1685 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • 10.070 Mesaje:
Inregistrat: 17-martie 04
  • Marca:Toyota
  • Model:Corolla 1.4 D4D
  • Motorizare:Auris 1.2T CVT

Scris 28 ianuarie 2012 - 08:13

Adytzule, acolo la tine mergea parfum o automatizare la poarta care venea 200 lei de familie. Apoi se putea bineinteles pune un interfon care ar fi costat chiar si mai putin. Ca sa nu mai vorbesc ca daca oamenii erau cu minte la cap nici nu s-ar fi mutat fara sa puna o supraveghere video pe curte si intrarea in bloc. Sistemul video nu cred ca ar fi costat mai mult de 200-300 lei de familie.... PACAT ca n-ai ce sa le faci....
  • 0
if you're looking for peace, then get ready for war

#1686 adytzu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.294 Mesaje:

Scris 29 ianuarie 2012 - 12:03

Nu e chiar asa simplu cum pare. Daca te uiti la pozitia masinii mele, acolo s-ar preta o poarta culisanta, nu batanta. Adica, sa culiseze pe role de-a lungul gardului. Ei, aici e duda, ca, datorita pozitiei geoterestre, nus de ce dar acolo se aduna tot timpul zapada. So, ai toate sansele ca dimineata sa nu mai poti deschide poarta pana nu dai TOT la o parte. Asa cum e acum, mai deschizi una din cele doua parti ale portii, suficient sa poti iesi cu masina (incape...testat). In plus, in urma cercetarii la fata locului de catre unii gigei care se ocupa cu asta, solutia propusa a fost cu un sistem suspendat, cu contragreutate, care papa si ala din lungime. Costurile totale erau pe la 200euro/ap.
Interfonul la fel, unii au vrut, unii au spus ca lor nu le trebuie si-n cazul asta, costurile pe ap erau prea mari. Supraveghere video eu am in ap, asa ca, de restul chiar nu-mi pasa.
In momentul de fata, sunt vreo 3 sau 4 grupulete de interese si fiecare isi vede de putza lui. :lol:

Aceasta postare a fost editata de adytzu: 29 ianuarie 2012 - 12:04

• 0

#1687 masterblaster

Addicted

• Moderators
  • 6.376 Mesaje:
Inregistrat: 30-octombrie 05
  • Marca:Hyundai / Dacia
  • Model:Accent / 1310
  • Motorizare:1.5 CRDI / 1.4

Scris 29 ianuarie 2012 - 12:51

@adytzu ma bag si eu in vorba ca sa zic ca tu ai facut pasul intermediar intre bloc si casa :lol:, banuiesc ca din cauza pretului, dar sincer nu m-as muta la casa cu vecini. ori casa mea ori la bloc intr-o zona cat mai ok. my 2 cents :lol:

altfel din poza aia imi place, daca ar fi toata a ta.... :D
  • 0
www.kinderu.wordpress.com
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!

#1688 adytzu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.294 Mesaje:

Scris 29 ianuarie 2012 - 01:43

ehe...daca am am putea face tot timpul ce ne dorim...:lol:
Pasul facut am fost fortat sa-l fac. Si intre un bloc comunist si o constructie noua, am mers pe ultima varianta. Da, mi-as fi dorit casuta mea fara vecini, dar, asta ar insemna sa iau vreo 5000mp casa fiu sigur.
Crede-ma, am prieteni in Balotesti, intr-o zona in care distanta dintre 2 case e de cel putin 100m. Si tot se aud manelele de la vecinu'. Si nu ai ce-i face....aici e cel mai rau. Noaptea, sa zicem ca mai chemi politia dar ziua ce sa-i faci?

Aceasta postare a fost editata de adytzu: 29 ianuarie 2012 - 01:46

• 0

#1689 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 29 ianuarie 2012 - 01:51

Ce ne dorim e una, si ce alegem e alta.
Si pentru ca nu avem "experienta" in domeniu ( e valabil la nivel national ), achizitia noastra se va demonstra a fi "castigatoare" sau nu, in timp.
Cine e capabil sa se "adapteze" noilor conditii se va putea considera "castigator". Cine nu, va trebui sa accepte "muia" pana isi va putea achizitiona ce-i place. Evident daca a ajuns in faza in care STIE ce-si doreste ... :lol:
  • 0

#1690 adrian_r5

Addicted

• Members
  • 6.094 Mesaje:
Inregistrat: 10-mai 02

Scris 29 ianuarie 2012 - 01:54

dar ziua ce sa-i faci?

Faci si tu precum Macaulay asta:

http://www.youtube.com/watch?v=1dgAaCUa4nM

Aceasta postare a fost editata de adrian_r5: 29 ianuarie 2012 - 01:56

• 0

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

#1691 masterblaster

Addicted

• Moderators
  • 6.376 Mesaje:
Inregistrat: 30-octombrie 05
  • Marca:Hyundai / Dacia
  • Model:Accent / 1310
  • Motorizare:1.5 CRDI / 1.4

Scris 29 ianuarie 2012 - 04:03

@adytzu te inteleg :lol: cat despre manelari, studiezi un pic zona inainte :lol: daca se muta dupaia asta e, esti poluat fonic in curte. tot e de o mie de ori mai bine decat la bloc :D
  • 0
www.kinderu.wordpress.com
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!

#1692 alexx_elf

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.777 Mesaje:
Inregistrat: 20-ianuarie 06
  • Marca:Volkswagen
  • Model:Golf Mk7.5 GTI TCR
  • Motorizare:2.0 TSI

Scris 29 ianuarie 2012 - 05:50

In mod evident, situatia ideala e casa cu curte intr-o zona cu adevarat rezidentiala din Bucuresti. Problema e ca situatia asta ideala este mult prea scumpa pentru nenea de rand si de aceea trebuie facut un compromis. Intre casa in afara orasului si apartament bun in oras, aleg fara sa clipesc varianta a 2-a, in special pentru beneficiile legate de socializare, cost mai mic de intretinere si mai putina bataie de cap cu transportul.
  • 0

#1693 Forester

Addicted

• Members
  • 6.114 Mesaje:
Inregistrat: 30-iulie 09
  • Model:Păduraru
  • Motorizare:2457

Scris 29 ianuarie 2012 - 06:22

Da, numai ca in felul asta apare instrainarea totala a omului de ceea ce se poate numi intr-un fel sau altul natura. Omului in ziua de azi i se pare ok si chiar prefera in anumite situatii sa stea sardelute in cutii de beton, devine tolerant cu tot felul de zgomote in jurul lui iar copiii pe care si-i creste nici nu mai stiu de un animal, o pasare, eventual le vad ca pe niste ciudatenii pe National Geografic. D-aia deja vad specimene la fii-mea in clasa care se pisa pe ele de frica la 12 ani cand vad un pechinez prietenos. Alea daca le scot intr-o batatura la tara fac cadere nervoasa...

Aceasta postare a fost editata de Forester: 29 ianuarie 2012 - 06:24

• 0
În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.

#1694 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 29 ianuarie 2012 - 06:47

Aline, sa nu-mi spui ca daca stai la curte ai contact cu mai multe animale ( in afara de eventualele pasari de curte ) decat daca ai sta la bloc. Din contra, mergand prin parcuri intalnesti sute de caini la plimbare, sau chiar pe strada !
Dupa parerea mea, cei care au copii nu au ce cauta la periferia oraselor dintr-un milion de motive. Incepand cu disconfortul enorm de a ajunge la si de la scoala, la si de la oarece cursuri, pana la situatiile de forta majora in care ai nevoie sa procuri un medicament sau sa consulti un medic.
Iar izolarea mi se pare infinit mai mare stand la periferie, socializarea fiind practic inexistenta.

Aceasta postare a fost editata de Relu: 29 ianuarie 2012 - 06:52

• 0

#1695 adytzu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.294 Mesaje:

Scris 29 ianuarie 2012 - 07:41

Daaa...o si vad pe Ana jucandu-se in jurul blocului la tine...ma lesi? :lol:
Si daca 3km cat e de la mine pana la primele locuri din Bucuresti ti se pare mult...nu mai am argumente.
In fine, la fel cum esti cu tu MAC-ul, despre care crezi ca ai descoperit a 8-a minune a lumii dupa ani cu windows-ul, poate asa e si la noi, astia care am stat numai in conserva comunista si acum am gasit o oaza de natura...chiar si asa seaca cum e la mine.
Strict la obiect: zi-mi ce incoveniente vezi la pozitia locuintei mele. Asa, pe vorbe goale..sunt satul de discutii.
  • 0

#1696 Forester

Addicted

• Members
  • 6.114 Mesaje:
Inregistrat: 30-iulie 09
  • Model:Păduraru
  • Motorizare:2457

Scris 29 ianuarie 2012 - 07:48

In fapt, toti avem dreptate. Da, socializarea poate avea de suferit, in functie de vecini. Nici fii-mea nu se joaca / nu s-a jucat cu nimeni din bloc ca nu s-a nimerit, n-a fost sa fie, insa iese acum cu colege de scoala din cartier (e putin mai mare decat Ana).
Insa si invers, in partea aialalta, vede si altceva decat caini. Poate vede o gaina la vreun vecin, aude un guitat de la un purcel, mai vede un cal, vede o sumedenie de gâze, nu doar plosnitele alea verzi care ne-au invadat in ultimii doi ani. Alearga in aer liber, nu atat poluare, se odihneste ca lumea.

Sunt avantaje si dezavantaje, fiecare trebuie sa le dea cate greutate considera fiecaruia.
  • 0
În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.

#1697 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 29 ianuarie 2012 - 07:57

.......
Strict la obiect: zi-mi ce incoveniente vezi la pozitia locuintei mele. Asa, pe vorbe goale..sunt satul de discutii.

Ti-am scris mai inainte, de ce nu citesti ?
- distanta fata de scoala
- distanta fata de ORICE magazin
- distanta fata de ORICE parc
- IZOLARE TOTALA fata de orice semn de CIVILIZATIE !

Daaa...o si vad pe Ana jucandu-se in jurul blocului la tine...ma lesi? :lol:
Si daca 3km cat e de la mine pana la primele locuri din Bucuresti ti se pare mult...nu mai am argumente.
...

Da, 3 km sunt MULTI ! Eu de ex. am parculet cu nisip, leagane, etc.. peste drum de blocul meu. In we pot face 3 km, dar stiu macar ca am un super parc, si anume parcul IOR. Tu ce ai ? O curte plina de masini, dupa care paste vaca !
Fara suparare, daca pentru un pensionar o locuinta in afara orasului e ideala, pentru copii o asemenea locuinta consider a fi un fel de sanatoriu, ca sa nu zic altfel ...

Personal consider ideala o casa la curte intr-un cartier central. Dupa care urmeaza imediat un apartament confortabil intr-un cartier central.
Stiu, costa. Dar stii macar pe ce dai banu.

Aceasta postare a fost editata de Relu: 29 ianuarie 2012 - 08:01

• 0

#1698 adytzu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.294 Mesaje:

Scris 29 ianuarie 2012 - 08:05

N-are rost sa continui ca nu am cu cine. O tii intr-una pe a ta ca si cu alte atatea subiecte.
Dar ca sa-ti raspund totusi punctual:
- pana la primul magazin sunt 500m;
- la scoala poti oricum sa ai o distanta mare, daca vrei s-o da intr-un anumit loc - iti reamintesc ca Nicole mergea la scoala langa Academia Militara cand stateam pe Petre Ispirescu;
- ala de care spui tu nu e parc...e o galetusa cu nisip. Ca sa mergi intr-un PARC, trebuie sa-ti muti si tu dorsalul in masina;
- Diana a devenit muuuult mai sociabila de cand s-a mutat aici...oare de ce? Pentru ca fiind putini vecini, ne cunoastem mai bine.
- si daca e campul cu vaci ce? Asta vara s-a jucat cu caprele care vin la pascut de la o ferma din apropiere? Ce e rau in asta?
- azi a iesit singura cu saniuta pe ulita...ca asa e la tara...o lasi si tu pe Ana singura la tine pe bulivar?

LE: cred ca nu realizezi ca in toata povestea asta tu pui inainte de toate confortul TAU...si mai putin binele copilului si ce ar vrea el.

Aceasta postare a fost editata de adytzu: 29 ianuarie 2012 - 08:06

• 0

#1699 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 29 ianuarie 2012 - 08:10

Bah, daca tu te simti bine, parerile altora nu conteaza ! :lol:

.....
LE: cred ca nu realizezi ca in toata povestea asta tu pui inainte de toate confortul TAU...si mai putin binele copilului si ce ar vrea el.

Mai bine nu editai, ca ai dat cu mucii-n fasole !

Daca nu intelegi ca un copil e DISTRUS daca-l cresti la tzara, e GRAV !
  • 0

#1700 adytzu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.294 Mesaje:

Scris 29 ianuarie 2012 - 08:10

Oare???
  • 0

2 useri citesc subiectul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi