Salt la continut

Fotografie
- - - - -

Cand si cum se circula in Bucuresti

• Please log in to reply
2023 replies to this topic

#1701 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 29 ianuarie 2012 - 08:13

Oare???

Exact d-asta, ca nu realizezi !
  • 0

#1702 pejte

Addicted

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 10.368 Mesaje:
Inregistrat: 11-februarie 08
  • Marca:Opel
  • Model:Astra H
  • Motorizare:1.6 115CP

Scris 29 ianuarie 2012 - 08:36

Problema mare e daca nu socializeaza cu copii de varsta apropiata, indiferent unde sta. Daca 'la tara' are o gasca cu care se joaca nu vad care e problema...

Cat despre scoala, eu am facut 1-8 in zona iancului :lol:

Aceasta postare a fost editata de pejte: 29 ianuarie 2012 - 08:40

• 0

#1703 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 29 ianuarie 2012 - 08:39

E ca la parnaie, zilnic cu aceiasi copii de varste "date" ! Asta se poate numi oricum, numai socializare nu !
  • 0

#1704 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:
Inregistrat: 16-mai 02
  • Marca:Subaru
  • Model:Forester
  • Motorizare:2.5XT

Scris 29 ianuarie 2012 - 08:57

Pai si in oras, in afara de alea 2 ore cat sa zicem c'o scoti intr'un parc apropiat - insa asta poate ca nu zilnic (unde tot de aceeasi copii va da), care'i avantajul in ceea ce priveste socializarea? Ma refer la varste mici, pana in 8-10 ani ... cand se presupune ca din casa nu iese f mult singur - cu stirea parintilor (sau asta era doar pe vremea mea? :D)

Si eu sunt de parere ca daca tot te muti mai departe de oras (3 km nu's multi, insa) macar sa te muti la casa. Insa la casa, ptr copil, mi se pare izolarea mai mare decat la bloc, oriunde'ar fi situat el

O chestie e clara, in versus'ul asta nimeni nu poate sustine ca are dreptate. Nici macar eu :lol:

Aceasta postare a fost editata de andrei041: 29 ianuarie 2012 - 08:58

• 0
Omue inainte de toate ;)
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?

#1705 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 29 ianuarie 2012 - 09:32

Parerea mea este ca in ultima vreme 'socializarea' nu prea mai e ce era odata.
In mod cert, eu nu prea indraznesc sa-l las pe cel mare pe afara sa se joace. Pe langa faptul ca e plin de masini, ca pana la un parculet unde sa se poata juca trebuie sa traverseze 2 strazi, eu nu prea mai vad copii de varsta lui.
Ori sunt mai putini (clar si asta), ori nu prea mai ies la joaca, afara.
Dar eu sunt intr-o situatie mai privilegiata, ca am un pic de curte cu o groapa de nisip, un pic de gazon si un leagan.
E drept, am incercat sa invit copii de varsta lui la joaca, dar desi locuiesc intr-un cartier insetat de blocuri, nu-i prea vad, cu 1 exceptie.
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#1706 andrei041

ing - 2/E

• Moderators
  • 19.058 Mesaje:
Inregistrat: 16-mai 02
  • Model:Forester
  • Motorizare:2.5XT

Scris 29 ianuarie 2012 - 09:51

"insetat" sau "intesat" ? nu prea inteleg exprimarea in formularea ta ...

E'adevarat si ca sunt copii mai putini decat prin '60-'80, insa nici parintii nu mai sunt asa de "neglijenti" ca atunci, sa lase copiii pe'afara cu orele
  • 0
Omue inainte de toate ;)
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?

#1707 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 29 ianuarie 2012 - 09:54

intzesat, normal, da probabil ca as rade 2-3 beri..
:lol:

Aceasta postare a fost editata de oaspetele: 29 ianuarie 2012 - 09:54

• 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#1708 masterblaster

Addicted

• Moderators
  • 6.376 Mesaje:
Inregistrat: 30-octombrie 05
  • Marca:Hyundai / Dacia
  • Model:Accent / 1310
  • Motorizare:1.5 CRDI / 1.4

Scris 30 ianuarie 2012 - 03:44

Eu nu pot emite pareri despre cresterea copiilor decat din perspectiva unui copil ce am fost si partial inca sunt :D Cea mai buna e o combinatie intre curte si bloc. Spun asta pentru ca o buna parte din copilarie am stat la bloc si vara la tara (tara la 70 km de Buc, nu la 2 aruncaturi de bat) si acolo aveam cu cine sa ma joc. In fiecare zi alergam de bezmetic, mergeam cu bicicleta sau cand ploua veneau prietenii la mine si faceam un lego sau ne imaginam noi ceva acolo. Deci depinde ce ai in jur. E adevarat ca pe masura ce am crescut ideea de a sta la tara nu m-a mai incantat, acu ma gandesc ca am fost cam fraier in sensu asta :D. Dar asta si pentru ca in buc aveam prieteni cu care ieseam zilnic afara, cateodata de dimineata pana noaptea de urla maicamea dupa mine ca se facea 11-12 si eu tot pe afara eram. Asta chiar si dupa ce mi-au luat ai mei primul PC. Acum nu mai vad asta, pur si simplu nu mai vad copii batand mingea pe strada decat foarte rar si asta ma intristeaza. Ori sunt pe PC ori incearca sa se maturizeze prea repede. Ma rog sunt multe de discutat aici, dar se tinde spre eliminarea copilariei in adevaratul ei sens.

Deci totul tine de conditiile particulare, dar nu-mi place tendinta asta generala de cocolosire excesiva. @Relu apropo de asta chiar m-a bucurat cand mi-ai zis ca o duci pe Ana la karate :D Invata disciplina, face sport si invata sa se apere.

My 2 cents :D
  • 0
www.kinderu.wordpress.com
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!

#1709 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 30 ianuarie 2012 - 08:04

Acum nu mai vad asta, pur si simplu nu mai vad copii batand mingea pe strada decat foarte rar si asta ma intristeaza. Ori sunt pe PC ori incearca sa se maturizeze prea repede.

Nu numai asta. Am mai zis-o si nu sunt singurul care o zice: tu ti-ai lasa copilul de 6-10 ani SINGUR afara in spatele blocului sa bata mingea? Unde sa o bata? Pe stradute pe unde trec tot mai multe masini, scutere si alte creaturi cu motor? Pe unde trec si creaturi bipede mai mult sau mai putin cu intentii normale? Nu sunt paranoic, am cazuri concrete cu incercari de luat copil pe sus din fata bonei din parculet. Si atunci... Unde? Cand? Cazul nostru: plecam dimineata, ne intoarcem dupa 7 seara. Buni are peste 70 de ani. Cu cine il las afara? Ii angajez bodyguard sa aibe grija de el? Sunt enorm de multe chestii aici, si foarte multe sunt ne-aplicabile de la un caz la altul.

P.S.: parca era un topic despre cresterea copiilor...
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#1710 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • 10.070 Mesaje:
Inregistrat: 17-martie 04
  • Marca:Toyota
  • Model:Corolla 1.4 D4D
  • Motorizare:Auris 1.2T CVT

Scris 30 ianuarie 2012 - 08:50

Adytzule, da prietenul asta incapatanat al tau (si al meu) a fost pe la tine?

Serios acuma, zona ta mie mi s-a parut foarte ok. Si eu sunt crescut in oras, bucurestean sadea cu parinti bucuresteni si bunici bucuresteni....

Orasul se extinde. Micile localitati-satelit devin orasele si/sau cartiere.... Bragadiru sau cum i-o zice acolo la Adytzu chiar nu mai e ce a fost odata (pasune de vaci si fabrica de BERE). Cele cateva cartiere de locuinte sunt amenajate frumos si ofera suficient confort. Pe stradute s-au deschis si magazine, un centru de sport, mai un dentist mai un gingicoloc, de te doare-n cur de te doare-n gura ai unde te duce :D
Acuma nah ca daca cobori de la Relu din bloc dai de cofetarie, patiserie, 3 ghioscuri, 2-3 magazine mari in intersectie, chiosc de ziare, florarie, 3 farmacii si altele diverse.... asta e altceva. Pe de alta parte la Adytzu acolo in porumb nici nu-ti trec 400.000 de masini pe la fereastra ZILNIC..... Probabil accesul e mai anevoios, daca da dreacu sa aiba pustoaica o 'treaba' in partea hailalta a orasului ai pus-o.... Dar nah si eu merg 11 km dimineata spre servici si dureaza 35-50 minute....

Adytzule, pune si o poza-doua cu privelistea de la fereastra, nu stiu de ce dar am impresia ca ai o vedere mai faina decat avem noi la bloc!

Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 30 ianuarie 2012 - 08:52

• 0
if you're looking for peace, then get ready for war

#1711 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 30 ianuarie 2012 - 09:02

Adytzule, da prietenul asta incapatanat al tau (si al meu) a fost pe la tine?
...

Normal ca A FOST, si pe ulita aia de kakat, cu toata garda de 17 cm !!! a handeiului s-a chinuit sa treaca nu stiu cate cocoase dea curmezis sa nu beleasca masina !!!! http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/angry.gif
  • 0

#1712 pejte

Addicted

• Members
  • 10.368 Mesaje:

Scris 30 ianuarie 2012 - 09:06

D'aia o fi filmat adytzu pe zapada, ca s-a uniformizat tot :lol:
  • 0

#1713 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • 10.070 Mesaje:
Inregistrat: 17-martie 04
  • Marca:Toyota
  • Model:Corolla 1.4 D4D
  • Motorizare:Auris 1.2T CVT

Scris 30 ianuarie 2012 - 09:09

la dracu cand am fost eu parca nu erau cocoase.....si ulitele principale erau asfaltate.

Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 30 ianuarie 2012 - 09:09

• 0
if you're looking for peace, then get ready for war

#1714 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 30 ianuarie 2012 - 09:20

Pe draku, am fost in toamna si parca eram pe luna ! http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/angry.gif
  • 0

#1715 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 30 ianuarie 2012 - 10:25

Hai ca de vineri se incalzeste. Dar incepe iar sa ninga, si ceva viscol ! http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/angry.gif

Fisier atasat  Picture 4.png   49,16KB   8 downloads

Aceasta postare a fost editata de Relu: 30 ianuarie 2012 - 10:25

• 0

#1716 pejte

Addicted

• Members
  • 10.368 Mesaje:

Scris 30 ianuarie 2012 - 10:40

E de bine :lol:
  • 0

#1717 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 30 ianuarie 2012 - 10:42

E pe naiba .... Iar se depune zapada, iar o indeasa astia peste tot, balamuc si mai mare, etc ...
  • 0

#1718 VIPER

1Q

• VIP Members
  • 13.684 Mesaje:
Inregistrat: 05-decembrie 03
  • Marca:Ford
  • Model:Focus Mk3.5
  • Motorizare:1.5TDCi 120CP

Scris 30 ianuarie 2012 - 10:43

E clar, miercuri fac plinu si bag 2 bidoane de 5 kile de apa, biscuiti, batoane de ciocolata si alte chestii necesare in caz ca ma inzapezesc pe unde m-oi duce... Ca DN2 scrie pe mine...
  • 0

"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele

#1719 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:

Scris 30 ianuarie 2012 - 10:47

Sa-ti dau farasu meu, macar sa ai caldura ? :lol:

• 0

#1720 Monitor_R

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.438 Mesaje:
Inregistrat: 16-septembrie 09
  • Marca:Mitsubishi
  • Model:Outlander
  • Motorizare:2.0 DI-D

Scris 30 ianuarie 2012 - 12:16

Hai ca de vineri se incalzeste. Dar incepe iar sa ninga, si ceva viscol ! http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/angry.gif
...

Tare mi-e ca mai avem mult si bine de asteptat pana sa incalzeste...
Imagine amplasata

:lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
  • 0

#1721 Forester

Addicted

• Members
  • 6.114 Mesaje:
Inregistrat: 30-iulie 09
  • Model:Păduraru
  • Motorizare:2457

Scris 06 februarie 2012 - 09:31

O zi da mare kăcao.
Ieri n-am mai iesit din casa, asa ca dimineata aveam o carapace groasa de gheatza pe masina. Asa ca aventura a inceput de la intrarea in masina. Adica nu puteam deschide usa. Am faramitat gheatza de pe langa geam, am tras de maner de am crezut ca-l rup, nimic. Nici nu se misca. Am incercat toate usile, nimic. Dupa vreo 20 de minute de frustrari, mi se aprinde un bec. Si mai apas odata telecomanda de la cheie... :P
Ve puteti imagina ca de fapt, prima oara ori n-am fost eu atent, ori chiar nu s-a descuiat si masina de fapt era incuiata??? Am simtit ca mor de prost si de oftica.
S-a deschis usa fara probleme. Am incalzit masina, dar pe dracu, alta belea: a inceput sa curga apa pe sub gheatza, dar gheatza neam sa se sparga... m-am muncit o gramada sa curat parbrizul si geamurile laterale fata. Ca alea pe spate nu am avut ce sa le fac.

Circulatie rezonabila, pana la Lujerul unde s-a facut dop, s-a umplut lumea de nervi si in cele din urma unul cu o corsa mai veche, incercand sa ma ocoleasca prin niste zapada ca sa intre pe o straduta laterala (ca n-a avut rabdare sa mai inainteze coloana) probabil i-a alunecat masina inapoi in sleau si s-a protit destul de bine cu farul lui stanga in coltul meu spate dreapta. Eu n-am avut practic nimic, carcasa de gheatza mi-a protejat vopseaua. El si-a spart far, semnalizare, n-am stat sa vad. Ne-am injurat reciproc 1 minut, el ca de ce nu m-am miscat mai in fata, eu ca de ce (cuvant urat) nu a avut rabdare, unde dracu sa ma duc, am vazut ca n-am mare lucru, mi-a dat o carte de vizita, am plecat. (cuvant urat).
  • 0
În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.

#1722 adrian_r5

Addicted

• Members
  • 6.094 Mesaje:
Inregistrat: 10-mai 02

Scris 06 februarie 2012 - 09:52

Dupa vreo 20 de minute de frustrari, mi se aprinde un bec. Si mai apas odata telecomanda de la cheie...
Ve puteti imagina ca de fapt, prima oara ori n-am fost eu atent, ori chiar nu s-a descuiat si masina de fapt era incuiata???

Pai cit timp a trecut de cind ai apasat prima data "telecomanda de la cheie" pina la prima tentativa de a deschide usa ??? ca poate a trecut ceva timp si s-a incuiat singura.
  • 0

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

#1723 Forester

Addicted

• Members
  • 6.114 Mesaje:
Inregistrat: 30-iulie 09
  • Model:Păduraru
  • Motorizare:2457

Scris 06 februarie 2012 - 09:58

Ok, today is not my day... Imagine amplasata
  • 0
În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.

#1724 Monitor_R

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.438 Mesaje:
Inregistrat: 16-septembrie 09
  • Marca:Mitsubishi
  • Model:Outlander
  • Motorizare:2.0 DI-D

Scris 06 februarie 2012 - 10:09

Recunoaste acu', ai stat sa dezgheti antena!
Imagine amplasata

:P
  • 0

#1725 Fanatic

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1.610 Mesaje:
Inregistrat: 28-august 03
  • Marca:Porsche
  • Model:Boxster 981
  • Motorizare:2.7

Scris 06 februarie 2012 - 10:09

Pai azi nu e zi de scos masina din casa :P
Eu cred ca nu o sa mai pot renunta niciodata la apt asta si la jobul asta :lol: ... ca masina sta doar in parcari subterane :lol: si am scapat de corvoada curatatului. Imi aduc aminte pe vremuri ce ma mai chinuiam....

Sunt multumit de gumele de iarna ... m-am bagat pe unde unu cu X3 a sughitat nitel si m-am miscat binisor :lol:
  • 0

Ex-FN2 owner

1 useri citesc subiectul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi