Nu stiu cat interes va atrage topic-ul asta, masina asta nu se mai fabrica de ceva vreme. Singurii clientii care o mai cumpara, sunt "curajosii" care nu se sperie de prostul renume al FIAT si cei care habar nu au cu ce se mananca o masina si au impresia ca la 1500 consuma putin si merge bine ca nu se aude motoru. No comment. Inutil sa mai spun ca masinile apartinand primei categorii au muuult mai putine probleme decat cele din a 2-a categorie.
Acum, sa trecem la masina mea. Este modelul Stilo, renumit pt electrica facuta parca sa mearga intr-o atmosfera de laborator, nu afara unde diferentele de temperatura pot sa ajunga si la 60 de grade, mai intra apa, praf etc.
Masina mea este un Stilo din 2002 cu motorul de 1.8 benzina de 133 cai. Il conduc de 2 ani, iar masina e "in familie" de 2 ani si jumatate. In timpul asta am facut ~25.000 km, iar problemele tehnice au fost spre inexistente ( sa nu o deochi ). Dotari:
-ABS+ESP
- servodirectie electrica cu 2 moduri si care se intareste odata cu cresterea vitezei
- oglinzi electrice si incalzite
- geamuri electrice
- 8 sau 6 (spre rusinea mea nu stiu sigur, bunul simt imi spune 6, dar pe anuntul de cumparare scria 8) airbaguri
- aer conditionat
- mp3 player Clarion ( thanks to Relu )
De-a lungul timpului am schimbat distributia, discurile si placutele pe spate, o bieleta antiruliu si cureaua de la accesorii. Singura problema notabila este eroarea "Airbag failure", celebra pe stilo, care se pare ca la mine are ca sursa senzorul din scaun si care nou costa 1200 RON. Probabil ca il voi inlocui cu un modul care simuleaza prezenta permanenta a unei persoane de 80 kg.
Aceasta postare a fost editata de alexx_elf: 09 ianuarie 2010 - 10:28