Catergorie SUV, categorie Offroad
Scris 14 ianuarie 2010 - 03:16
Scris 14 ianuarie 2010 - 03:16
LC120 e offroader. LC100 si ala e ... deci si prado e offroader
x5 e sav . asta nou e sav toata ziua
vitara tot suv as zice , ca si foresterul are reductor.
pai toate sunt SAV, conform marketing-ului BMW, si X1, si X3, iar X6 este chiar SAC
Care e diferenta intre SUV si SAV?
Foresterul are reductor doar pe o motorizare...
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 14 ianuarie 2010 - 03:23
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 14 ianuarie 2010 - 03:25
Masina off-road se alege in functie de ce vrei de la ea. Cu cat creste abilitatile off-road scade cele de mers mai tare pe sosea. Sunt in relatie ambele.
Si in general cu cat creste cerinta de off-road, cu atata creste si vechimea masini.. adica generatie mai veche
Scris 14 ianuarie 2010 - 03:30
Masina off-road se alege in functie de ce vrei de la ea. Cu cat creste abilitatile off-road scade cele de mers mai tare pe sosea. Sunt in relatie ambele.
corect, cred ca au fost doar vreo citeva modele in productia mai recenta care au incercat sa fie bune si pe sosea si in off-road (nu campioane, dar decente pe ambele terenuri), nu imi vin in minte acum decit VW Touareg/Porsche Cayenne si Land Rover Discovery 3 si 4/Range Rover Sport....
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 14 ianuarie 2010 - 03:36
Scris 14 ianuarie 2010 - 03:42
Scris 16 ianuarie 2010 - 05:06
Greierasule, ce masini au blocant pe fata? de curiozitate te intreb...
http://florinpanait.wordpress.com
Scris 16 ianuarie 2010 - 05:11
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 16 ianuarie 2010 - 05:47
corect, cred ca au fost doar vreo citeva modele in productia mai recenta care au incercat sa fie bune si pe sosea si in off-road (nu campioane, dar decente pe ambele terenuri), nu imi vin in minte acum decit VW Touareg/Porsche Cayenne si Land Rover Discovery 3 si 4/Range Rover Sport....
Dar Range Rover ''za daddy'' ce are?
Chiar cred ca e, de fapt, singurul capabil sa se descurce excelent si on si off-road. E adevarat, ca spre deosebire de Cayenne si X5, e orientat mai mult spre confort cand vine vorba de mers in galop pe circuit.
Dar ce alta masina mai poate fi si limuzina de lux si off-roader adevarat (ma rog... sort of, u get the picture)?
Aceasta postare a fost editata de the1: 16 ianuarie 2010 - 05:46
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
Scris 16 ianuarie 2010 - 05:52
Rotile in AER ! Aia nu-i masina de off-road !!!!Dar Range Rover ''za daddy'' ce are?
...
Cu cit o masina e mai buna "on", cu atit e mai rea "off", si invers.Chiar cred ca e, de fapt, singurul capabil sa se descurce excelent si on si off-road. E adevarat, ca spre deosebire de Cayenne si X5, e orientat mai mult spre confort cand vine vorba de mers in galop pe circuit.
Cele pe care le amintesti, sunt niste glume bune in "off"......
Poate, LC sau varianta Lexus. Aici ma refer la lux si nu la comportament rutier.Dar ce alta masina mai poate fi si limuzina de lux si off-roader adevarat (ma rog... sort of, u get the picture)?
Aceasta postare a fost editata de Relu: 16 ianuarie 2010 - 05:55
Scris 16 ianuarie 2010 - 06:16
De fapt, eu as prefera ANYTIME un Pajero 3 usi.
Scris 16 ianuarie 2010 - 06:27
pajero e spre strada orientat
LC200 e tatic, dar cel mai tatic e LC105 (cauta-l e un LC100 (Adica V8 da ) cu punte fixa fata )
in offroad ai nevoie de punti fixe ca sa poti flexa si diferentiale ca sa poti inainta
Scris 16 ianuarie 2010 - 06:29
Scris 16 ianuarie 2010 - 06:30
Scris 16 ianuarie 2010 - 06:37
vs
Aceasta postare a fost editata de berkut: 16 ianuarie 2010 - 06:38
Scris 16 ianuarie 2010 - 07:09
despre fotografie
Scris 16 ianuarie 2010 - 07:47
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 16 ianuarie 2010 - 10:04
E MUCI in off. Uite si tu ce garda de logan are.LC200. Mda. Maybe, dar RR e tot Taticu' Lor. ''parerea mea''.
........
Uite aici ii place la RR
Scris 16 ianuarie 2010 - 10:32
Pe celalalt topic, unde discutam de inclinarea pantei aleia de'o urca un RR si un D3 am pus un filmuletz si cu un RR si nu e deloc rau in offroad, dupa parerea mea
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 16 ianuarie 2010 - 10:35
Scris 16 ianuarie 2010 - 10:56
Scris 16 ianuarie 2010 - 11:18
E MUCI in off. Uite si tu ce garda de logan are.
Aici pare'a avea garda la sol destul de mare
Scris 16 ianuarie 2010 - 11:25
Scris 16 ianuarie 2010 - 11:27
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi