Aia nu e vereics in veci. Roti pe 16 - sa zicem ca le-a schimbat dintr-un motiv obscur, dar aia nu e evacuare de wrx:
Scris 06 august 2013 - 08:09
Aia nu e vereics in veci. Roti pe 16 - sa zicem ca le-a schimbat dintr-un motiv obscur, dar aia nu e evacuare de wrx:
Scris 06 august 2013 - 08:11
Nu zice nicaieri ca ar fi WRX, dar nici 230 de manji nu cred ca are.
Scris 06 august 2013 - 10:01
Scris 06 august 2013 - 10:03
2,5 aspirat a fost dintotdeauna pentru state, si nu numai !
Aceasta postare a fost editata de Relu: 06 august 2013 - 10:04
Scris 06 august 2013 - 10:28
La voi ii zice naspa la acru?
la noi ii zice naspa la naspa si acru la acru. la voi?
Scris 06 august 2013 - 10:31
Voi nici nu stiti ce-i aia aftomata !
Scris 06 august 2013 - 10:33
sincer ?
nici nu ne entereseaza,
Scris 06 august 2013 - 11:06
2,5 aspirat a fost dintotdeauna pentru state, si nu numai !
Scris 02 octombrie 2013 - 10:27
Anuntul altui handicapat...
In beletristica prezenta scrie ca are suspensie reglabila. Reglabila ca ce, de unde?
Excluzandu-i culoarea, pare brici...
Aceasta postare a fost editata de mol: 02 octombrie 2013 - 10:38
Scris 02 octombrie 2013 - 11:17
In primul rand culoarea e faina (si rara pentru forester). Mai mult de atat mi-ar fi placut albastrul lor metalizat. Cel mai putin imi place sobolaneala pe care o am eu.
Asa a inteles el sa traduca self-leveling. Impusca-l, ca merita. Si el si tot neamul. Verifica de asemenea poate iti este vreo ruda foarte indepartata.
Scris 02 octombrie 2013 - 11:24
In primul rand culoarea e faina (si rara pentru forester). Mai mult de atat mi-ar fi placut albastrul lor metalizat. Cel mai putin imi place sobolaneala pe care o am eu.
Asa a inteles el sa traduca self-leveling. Impusca-l, ca merita. Si el si tot neamul. Verifica de asemenea poate iti este vreo ruda foarte indepartata.
Deja-i cu tine...
Aveti si gusturi comune, incepand cu cromatica.
Nu verifica, sunt sigur in privinta ta.
Scris 02 octombrie 2013 - 02:40
interiorul ala diareic ma face sa vomit, a ta e de zece mii de ori mai misto
Scris 02 octombrie 2013 - 03:27
Mecea, ce culoare are interiorul la al tau Touareg?
Incepe sa-mi placa si culoarea exterioara, chiar si de voi...asta prin prisma performantelor Foresterului(evident, ale masinii)...
Scris 02 octombrie 2013 - 04:43
unipower parca era in seach dupa un suv benzinar...
la cati km face iarna, e pacat sa nu ia asa ceva
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 02 octombrie 2013 - 05:03
...din ce-am vazut pe net...are doar o singura punte motoare, gipan.... se cam incadreaza in ale sale preferinte...
Scris 03 octombrie 2013 - 11:13
Eu n-am mania motoarelor si nu ma entuziasmeaza nici 0-100 de la Foresterul asta. Plus ca respectivele consumuri sunt aberante... trebuie sa fii pasionatde Forester ca sa il iei si sa faci 20l/100km prin oras, poate si mai mult (daca e mol la volan). Forester care oricum arata ca un rht. Outbackul e rege, ca design, fata de Forester.
Scris 03 octombrie 2013 - 11:24
Eu n-am mania motoarelor si nu ma entuziasmeaza nici 0-100 de la Foresterul asta. Plus ca respectivele consumuri sunt aberante... trebuie sa fii pasionatde Forester ca sa il iei si sa faci 20l/100km prin oras, poate si mai mult (daca e mol la volan). Forester care oricum arata ca un rht. Outbackul e rege, ca design, fata de Forester.
Vrei sa fim prieteni? Imi place cum gandesti...
Scris 03 octombrie 2013 - 12:27
Forester care oricum arata ca un rht.
ce ai cu colegu' Forester? ce ti-o facut???
Scris 03 octombrie 2013 - 12:29
auzi bah aline se da in chestii personale aicea, de aspect, mai uita-te si tu in hoglinda cand iei din casa
Scris 03 octombrie 2013 - 12:37
Vrei sa fim prieteni? Imi place cum gandesti...
Pai prieteni suntem deja
ce ai cu colegu' Forester? ce ti-o facut???
Colegu' n-a facut decat lucruri bune. Ma refeream, desigur, la masina
auzi bah aline se da in chestii personale aicea, de aspect, mai uita-te si tu in hoglinda cand iei din casa
Ska da in chestii personale
Scris 03 octombrie 2013 - 12:38
Ska da in chestii personale
eu nu-l cunosc pe Forester, nu stiu cum arata
Aceasta postare a fost editata de ska: 03 octombrie 2013 - 12:39
Scris 03 octombrie 2013 - 01:35
Zii zau cu lacrimi in ochi!
Ma rog, ai si tu un point, ca poza de pe feisbuc e deja cam veche si am mai castigat ceva greut experenta.
Foresteru' e cum zice majoritatea, ca majoritatea ruleaza, deci e urat. Deci poweru' a spus o platitudine. Iarba-i verde, apa-i uda, d-astea.
Aceasta postare a fost editata de Forester: 03 octombrie 2013 - 01:36
Scris 03 octombrie 2013 - 02:28
Merg destul de agresiv in oras si n-am ajuns inca la 20%. Cum arata e irelevant, de la volan nu o vad decat daca trec pe langa vreo vitrina mai lunga.
Life must be taken one disaster at a time
Scris 03 octombrie 2013 - 03:09
...Cum arata e irelevant....
da mandrele ? ce zic mandrele ? ele o plac sau tu pe ele ?
adica pe un principiu simplu > bah ioane iti plac fetele ? apai daaaa > da tu lor ? apai si ele mie ....
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi