Imi pare rau dar nu pot lua o masina strict pe baza motorului. Sa fie sanatosi cei care isi iau, dar masina e un tot unitar (sic!), nu motorul face masina, ci intreg ansamblul. Apoi, daca mie nu imi place masina, de ce mi-as lua-o? Oricum, de saptamana care vine rezolv si cu achizitia si cu actele si cu G UG-urile. Acum n-o dati ca Foresterul e masina si RAV-ul e troaca, ca deja macane. Spre deosebire de multi scriitori de pe aici, eu nu am fixuri cu marci/modele auto, iau ce-mi place si ce-mi convine.
Forester pe autovit
Scris 03 octombrie 2013 - 03:57
Scris 03 octombrie 2013 - 04:09
Pai prieteni suntem deja
Asa de mari imi sunt problemele la bibilica de nu-mi mai recunosc ,,prietenii''? ,,Te am '' pe facebook si nu stiu?
Imi pare rau dar nu pot lua o masina strict pe baza motorului. Sa fie sanatosi cei care isi iau, dar masina e un tot unitar (sic!), nu motorul face masina, ci intreg ansamblul. Apoi, daca mie nu imi place masina, de ce mi-as lua-o? Oricum, de saptamana care vine rezolv si cu achizitia si cu actele si cu G UG-urile. Acum n-o dati ca Foresterul e masina si RAV-ul e troaca, ca deja macane. Spre deosebire de multi scriitori de pe aici, eu nu am fixuri cu marci/modele auto, iau ce-mi place si ce-mi convine.
Da, d-le...ai dreptate la totul unitar...la nevoile fiecaruia, la stolurile fiecaruia(aici ma refer la subaristi) ...
Scris 03 octombrie 2013 - 04:22
Suntem prieteni. Pe fatadecarte nu mai intru de ceva vreme, si nu ma "ai" oricum ...
Ai dreptate ca am dreptate...
4x4 iti mai iei?
Scris 03 octombrie 2013 - 04:25
Da' cine-a zis ca RAV-ui troaca? Mi-ar place una pentru muiere. Desi nu prea-i place cum arata. Ei ii place tot foresterul, dar ala aspirat si inca ma bodogane din cand in cand ca am dat bunatate de masina pentru chestia asta greoaie si imposibil de condus in oras.
HAHAHA! Mu.iere e problematic... :D
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 03 octombrie 2013 - 04:29
Da' cine-a zis ca RAV-ui troaca? Mi-ar place una pentru muiere. Desi nu prea-i place cum arata.
HAHAHA! Mu.iere e problematic... :D
Necuratul nu trebuie pomenit asa cum nici numele domnului nu trebuie rostit in van
VW Touareg 7P V6TDI BMT / VW Eos 2.0 TFSI
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.
Scris 03 octombrie 2013 - 04:30
Scris 03 octombrie 2013 - 04:43
Suntem prieteni. Pe fatadecarte nu mai intru de ceva vreme, si nu ma "ai" oricum ...
Ai dreptate ca am dreptate...
4x4 iti mai iei?
Are sa trebuiasca sa-mi iau, de o sa am de gand iarasi de ,,distributie'', drumuri la apus de soare...numai sa vad ce...prin prisma banutilor...
Sa inteleg ca te-ai lipit de un RAV 4?
Scris 03 octombrie 2013 - 04:57
Da, m-am lipit de unul. Sper ca lipitura sa fie durabila, ca din studiate, zice-se ca RAV-ul - ca orice Toyota - e fiabil si bazabil. Vedea-vom
Scris 03 octombrie 2013 - 05:01
Am mai scris...am condus multisor LC120, Avensis. Ambele dizelache. Brici ca fiabilitate, chiar ca orice.... fiind poate prea monotone, previzibile...:)Cu Avensis-ul am ramas perplex la primul contact, nu-mi venea a crede ca-i diesel, avand experiente cu supermotoare dealde 1.9tdi....
Scris 10 octombrie 2014 - 04:45
Foresteru' e cum zice majoritatea, ca majoritatea ruleaza, deci e urat. Deci poweru' a spus o platitudine. Iarba-i verde, apa-i uda, d-astea.
nu e urât. e doar ciudat. urâte sunt xtrail, crv, tiguan, toate de la hyundai, koleus, toate de la dodge, kuga, cx-7 și altele.
Scris 11 octombrie 2014 - 10:31
Tiguan chiar nu e urat. E un Golf pe steroizi. Nici Hyundai Santa Fe nu mi se pare o masina urata. Oricum, aspectul e o chestie subiectiva, nici mie nu-mi placea Foresterul la inceput si inclinam catre un RAV4 doar datorita aspectului
Life must be taken one disaster at a time
Scris 11 octombrie 2014 - 03:04
dap, depinde foarte mult de gusturi. eu aveam megane inainte, îmi plăcea foarte mult cum arăta, chiar daca cei mai mulți ziceau că arată de porc.
Scris 20 octombrie 2014 - 04:13
Mult prea subiective parerile legate de frumusete...
Nu exista masini urate, ci doar privitori limitati.
Astazi am vazut la ,,Wheeler Dealers'' un Citroen cv http://carpaper.net/...roen-cv-photo-5 si mi-a trezit amintiri...
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi