Asa cum spunea si ska, insa, nu uitati ca sunteti romani si ca vecinii va iubesc mult de tot.
Inca o atentionare: vigneta cumparati numai din benzinarii, chiar daca o sa vedeti si magazine sau restaurante care afiseaza anunt ca vand. E posibil sa aveti surpriza sa nu va primeasca plata cu cardul si sa vrea musai forinti sau euro (evident, la un curs total nesimtit).
Ar mai fi de vizitat Bastionul Pescarilor, Pivnitele Imparatesti (sunt tot pe langa Bastion), Bd. Eroilor cu Piata Eroilor (sunt foarte misto realizate statuile hunilor in frunte cu Ginghis Han).
In principiu, Budapesta e un oras super fain, daca-ti place istoria si cladirile de epoca. As putea spune chiar, fara sa gresesc prea mult, ca e mai frumos ca Viena.
LE: acum am vazut ca a pomenit si Yoyoman de Bastion. Dar, cum spunea si el, merita vizitat, si mai ales seara, cand pe partea cealalta a Dunarii se vede luminata cladirea Parlamentului.
Altceva in Ungaria, ar mai fi Lacul Balaton, dar asta mai pe la vara cand se mai incalzeste putin. Desi, eu cand am fost, era atat de cald si innabusitor si apa atat de murdara, ca nu-ti venea sa intri in ea. Noroc ca nu era vorba decat de o singura noapte, in tranzit spre Croatia.
Aceasta postare a fost editata de adytzu: 12 aprilie 2010 - 11:57