Vizita Ungaria
Scris 04 aprilie 2011 - 10:11
Aceasta postare a fost editata de pejte: 04 aprilie 2011 - 10:12
Scris 04 aprilie 2011 - 10:25
E exact .75 oiro / ora ... adica 18 oiro / 24 ore ... parcare acoperita ... daca vrei sa fii boier ... asta e .. platesti ...La 1 eur pe ora mi se pare f scumpa, sincer
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
Scris 04 aprilie 2011 - 10:37
Pai ca e neinteresanta exceptand strada cu gagici in vitrina si gradina zoologica de la Schonbrun
in viziunea ta, unde albinele fxx polen.
cred ca ar trebui sa inveti ca turismul e si mai subiectiv decat domeniul auto
Scris 04 aprilie 2011 - 11:39
eu vreau sa mananc la Seget, unde lauda Alias. In Buda oricum nu intru, destinatia e Viena, de aia intrebam cat ma costa o masa
cele 2 locante )
http://maps.google.c...730757425626784
http://maps.google.c...336638967804896
pentru cei care nu vor sa aibe surprize recoomand locanta a doua, mai ales ca este langa autostrada si esti deja scapat de oras
Aceasta postare a fost editata de andrei041: 04 aprilie 2011 - 12:40
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005
Scris 04 aprilie 2011 - 12:48
Oricat de aglomerat ar fi, cu putina straduinta cred totusi ca poti prinde un loc fara plata si care sa nu fie rezervat de careva ... Sau sunt naiv?
Intreb ptr ca problema parcarii e si la mine ptr Praga. Pe booking.com cica ptr hotelul ala "parcarea e disponibila la o locatie in apropiere si se pot percepe taxe", dar u da mai multe detalii
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 04 aprilie 2011 - 12:53
1- tu te duci sa vizitezi orasul, sau ce ?
2- tu pleci cu masina ta, sau vrei sa inchiriezi acolo masina ?
Scris 04 aprilie 2011 - 01:04
Daca'l intrebi pe Alex ... sa'ti raspunda el
LE: intre timp am gasit in comentariile de pe booking.com cum ca parcarea aia de langa hotel ar fi undeva la ~2euro/ora ... deci m'am scos
Aceasta postare a fost editata de andrei041: 04 aprilie 2011 - 01:08
Scris 04 aprilie 2011 - 01:10
Nu pricep de ce nu iei masina doar 1-2 zile cand pleci afara din oras ...
Scris 04 aprilie 2011 - 01:14
Scris 04 aprilie 2011 - 01:46
Initial am vrut masina in ideea de a da si o fuga de 2 zile la Berlin, insa in afara de faptul ca e posibil sa trebeasca inca vreo garantie sau asigurare suplimentara platita, nici nu se merita fuga asta ...
Cu masina inchiriata, exceptand problema parcarii, iesi mai ieftin. Suntem 2 cupluri, deci pretul se imparte la 2.
Incepand cu transportul aeroport - oras si oras-aeroport la plecare (in Barcelona de la aeroport pana in centru am platit 5 euro/persoana si de acolo am mai luat metrou 1 euro/persoana si dup'aia si mers pe jos de la statie pana la hotel, iar in Londra a fost vreo 23 lire transferul intre Gatwick si Heathrow, deci pana in oras tot era vreo 8-10 lire/persoana) si chiar si deplasarea prin oras (in Bcn ptr hop'on/hop'off a fost ~30 euro/2zile/persoana) pana la posibilitatea de a vizita si imprejurimile (vrem sa mergem si la Teplice rocks, care e la vreo 140 km de Praga), masina e mai comoda. Ca tot am pus preturi mai sus, masina de inchiriat este 23 euro/zi
Aceasta postare a fost editata de andrei041: 04 aprilie 2011 - 01:47
Scris 04 aprilie 2011 - 03:09
La 1 euro/ora parcarea, chiar ca trebe cercetat cum se poate rezolva mai ieftin. Decat sa lasi masina parcata si sa o iei pe jos, mai degraba pleci cu masina peste tot
Oricat de aglomerat ar fi, cu putina straduinta cred totusi ca poti prinde un loc fara plata si care sa nu fie rezervat de careva ... Sau sunt naiv?
Intreb ptr ca problema parcarii e si la mine ptr Praga. Pe booking.com cica ptr hotelul ala "parcarea e disponibila la o locatie in apropiere si se pot percepe taxe", dar u da mai multe detalii
Cata si ska mi'au zis ca mai mult de 3 zile nu prea ai ce face in Praga. Acum nici n'o sa stau sa intru in absolut toate muzeele doar de dragul de'a pierde timpul.
Initial am vrut masina in ideea de a da si o fuga de 2 zile la Berlin, insa in afara de faptul ca e posibil sa trebeasca inca vreo garantie sau asigurare suplimentara platita, nici nu se merita fuga asta ...
Cu masina inchiriata, exceptand problema parcarii, iesi mai ieftin. Suntem 2 cupluri, deci pretul se imparte la 2.
Incepand cu transportul aeroport - oras si oras-aeroport la plecare (in Barcelona de la aeroport pana in centru am platit 5 euro/persoana si de acolo am mai luat metrou 1 euro/persoana si dup'aia si mers pe jos de la statie pana la hotel, iar in Londra a fost vreo 23 lire transferul intre Gatwick si Heathrow, deci pana in oras tot era vreo 8-10 lire/persoana) si chiar si deplasarea prin oras (in Bcn ptr hop'on/hop'off a fost ~30 euro/2zile/persoana) pana la posibilitatea de a vizita si imprejurimile (vrem sa mergem si la Teplice rocks, care e la vreo 140 km de Praga), masina e mai comoda. Ca tot am pus preturi mai sus, masina de inchiriat este 23 euro/zi
Sefe, eu nu inteleg una...poate is mai greu la minte...
Voi vret sa inchiriati o masina 5 zile cat vizitati Praga, pentru o zi din alea 5 cand vreti sa mergeti la Teplice?
De ce vreti sa platiti 5x20Eur / 2 in loc de 1x40EUR /2 (fata restul de taxe si parcari)?
Scris 04 aprilie 2011 - 03:15
Scris 04 aprilie 2011 - 03:58
Scris 04 aprilie 2011 - 05:18
Daca totusi stai mai multneaparat sa mergi la Kalovy vary la 140km de Praga....merita !!!
Si sa nu uiti de zoo si gradina botanica care sunt foarte apropiate una de alta.
Scris 04 aprilie 2011 - 07:24
daca vrei sa vezi aproape tot, si sa stai si relaxat iti trebuie cam o saptamana.si eu zic ca 3 4 zile sunt suficiente la Praga
Daca totusi stai mai multneaparat sa mergi la Kalovy vary la 140km de Praga....merita !!!
asa mai alert poti face si in 4 zile.
+1 la Karlovy Vary.
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 04 aprilie 2011 - 07:30
Scris 04 aprilie 2011 - 07:51
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 04 aprilie 2011 - 08:55
1) Pretul. E mai ieftin cu masina decat cu avionul.
2) Mersul pana la Hungaroring. Mai ales in ziua cursei, presimt ca trenurile/autobuzele o sa fie ultra-aglomerate.
Mi-a promis proprietara apartamentului ca se intereseaza la parcarile din zona. Asteptam.
Scris 04 aprilie 2011 - 08:58
@Relu, ai dreptate cu vizitatul la pas, insa asta chiar presupune a avea mult timp la dispozitie. Si cum noi nu avem decat cele 5 zile si tinand cont ca in Cehia sa vin special ptr celelalte locatii nu cred ca va fi cazul, s'a ajuns la situatia de fata
In Barcelona dupa 3 zile de vizitat pe mai mult pe jos deja abia ca ne mai venea sa iesim din hotel si atunci am si zis ca vom lua masina de'acum incolo, ptr orice eventualitate
Scris 04 aprilie 2011 - 09:45
Parerea mea e ca n-o sa vedeti nici Praga cum trebuie, nici imprejurimile, si o sa cheltuiti si bani inutil.
Pentru Barcelona, de ex, ca sa vizitezi orasul fara a alerga iti trebuie minim 10 zile. Noi am vizitat cam 70% din obiectivele majore in 4 zile. Deci d'aia zic ca ptr Praga 3 zile ptr a vizita in viteza e mult, insa ptr a vizita in voie, posibil 5 sa nu ajunga.
Poate la intoarcere o sa fiu de parere ca nu era nevoie de masina ptr toate zilele ... insa mai e pana atunci
Scris 04 aprilie 2011 - 10:26
Eu nu plec niciodata in concediu ( daca vreau sa vizitez sau sa ma plimb ) decat cu nevasta si copiii. Si asta pentru ca-mi doresc sa-mi fac programul ( cel putin in concediu ), cum vrea muschiul meu.
Scris 04 aprilie 2011 - 10:45
La Paris si eu am zis ca las masina la hotel si folosesc transportu' in comun ... da' cum socoteala din tirg nu se potriveste cu cea de acasa ... am mers peste tot cu masina ... poate am prins eu o perioada mai putin aglomerata da' n-a fost deloc stresant ... singurul loc unde am tras o injuratura a fost la Arcu' de Triumf - nu erau marcaje pe jos si nu prea stiam cum sa ma incadrez. Nici Atena nu mi s-a parut stresanta desi se circula mult mai alert decit la Paris.mi se pare incredibil de stresant sa vizitez un oras necunoscut cu masina. Am zis mersi ca n-am avut-o in Paris
Aceasta postare a fost editata de adrian_r5: 04 aprilie 2011 - 10:47
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
Scris 04 aprilie 2011 - 11:00
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi