Ieri am dus copiii la socrii la Intorsura. Apropo, am dormit o noapte la pensiunea "cu pricina", omul s-a extins, s-a modernizat, mi s-a parut ca am vazut si un jacuzzi. Poate ne intalnim odata mai multi pe acolo.
Am cam sfichiuit skodita, si la dus si mai ales la intors, fara prichindei. Tine tata, la tavaleala. In afara de senzatia si semntimentul de masina lunga, nu mi-a creeat niciun fel de probleme, desi drumul e destul de virajat si prost, intre Reghin si apropiere de Bistrita (apropo, se asfalteaza anu asta).
Azi mi-am batut si recordul Intorsura-Bistrita la mers 'efectiv' (fara pauza de pishu si inghetata), desi intre Sighisoara si Tg Mures am lasat-o mai moale. In orice caz, am fost mai rapid decat cu mpsu.
e drept, azi a fost duminica, deci traficul pe alocuri a fost subtire, dar totutsi.
In continuare, multumit de alegere.
Chiar si de motorizare
Exista un tip cu un Superb 2.0 tsi pe forumul dedicat marcii, dar diferenta de cai (30) dintre a lui si a mea nu justifica nicidecum dublarea consumului.
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.