A fost foarte bine, cu toate ca inafara de 12 bucati de caras n-am mai prins nimic.
S-a inceput cu plantarea a 6 lansete de crap, dar domnu' crapu ne-a ignorat total, nici macar un tzac n-am vazut/auzit. Linii cat se poate de sportive: 1 AC (da UNA Bucata) si plumb de 50. Deci se poate
Uploaded with
ImageShack.us4 lansete la caras. Monturi fine pe toate dar 4, dar avand in vedere ca viermi nu am avut am compensat cu bombele
Caraselul a miscat ceva, dar nimic spectaculos. Poate nici astea 12 bucati nu le luam daca nu-l zapaceam cu TTX-ul...
Uploaded with
ImageShack.usDupa ce pana la amiaza ne-a batut vantu de mi-am dat cu plumbii in gura, a trebuit sa ne asezam la masa:
Uploaded with
ImageShack.us Uploaded with
ImageShack.usSi cam asta a fost toata distractia. Mai merem ca mai am nevoie de antrenament, cu toate ca nu mi-am iesit mult din mana..
Din pacate am observat ca baltile sunt in continuare pline de mizerii. Data viitoare voi lua cativa saci de gunoi de acasa sa mai strang mcara din peturile, cartoanele si sticlele de pe locul unde dau... Mai mult de atat nu pot face...
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 21 august 2011 - 08:38