La pescuit
Scris 30 august 2011 - 12:16
Scris 30 august 2011 - 12:34
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 30 august 2011 - 12:39
Scris 30 august 2011 - 12:40
Scris 30 august 2011 - 12:47
Tocmai pentru ca alea sunt baza.
pai tu de ce nu mergi cu o caruta trasa de cal ?
Nu mergeam nici atunci. In fine, placere prin tehnologie, aici am ajuns.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 30 august 2011 - 12:49
comparam mere si pere , atunci era atunci , acum e acum. nu te tine nimeni sa nu mergi sa dai cu o creanga de alun la peste, diferenta o face ce peste vrei sa prinzi.
Scris 30 august 2011 - 01:08
Si nu in ultimul rand, placerea si spectaculozitatea oferita de sculele de calitate. In definitiv, nu mergem la pescuit pentru "peste" ( ca ala il putem lua de la magazin ), ci pentru a "prinde" peste, intr-un mod cat mai placut si eficient posibil !... nu te tine nimeni sa nu mergi sa dai cu o creanga de alun la peste, diferenta o face ce peste vrei sa prinzi.
Scris 30 august 2011 - 01:11
Ce peste vrei sa prinzi?
In definitiv, nu mergem la pescuit pentru "peste" ( ca ala il putem lua de la magazin )
Exact.
despre fotografie
Scris 30 august 2011 - 01:13
Io sau George ?...
Ce peste vrei sa prinzi?
...
Scris 30 august 2011 - 01:14
despre fotografie
Scris 30 august 2011 - 01:16
Vineri am avut recital pe balta. Am luat 8 ciortani in cateva ore !
Scris 30 august 2011 - 01:19
sincer, la mine placerea pescuitului e data de momentele alea cand pestele ciuguleste momeala pescarii stiu ce zic eu acu.
Scris 30 august 2011 - 01:22
Scris 30 august 2011 - 01:24
Scris 30 august 2011 - 01:26
Evident ca depinde de pscar si te stilul pe care-l adopta.... Depinde si de pescar. Batranului meu, de exemplu, i se rupe de un ciortan la 1kg, sau de 100 de carasi cat palma.... la el 'peste' inseamna crap de la cateva kg in sus....
Contrar batranului tau, eu caut sa prind cat mai multi pesti pentru a avea cat mai multe driluri ! Vineri de ex. am fost foarte ofticat ca n-am vazut nici macar 1 caras, chiar daca am prins 8 crapi.
Eu prefer sa prind 50 de carasi decat 5 crapi !
Scris 30 august 2011 - 01:27
@Relu: tu ai adoptat stilul asta pentru ca NU mai ai rabdare la crap, parerea mea Pt mine nimic nu se poate compara cu un crap de peste 5kg in ac....... Momentan sunt in "training" si imi fac mana pe caras si craputzi si ma mai bucur cand sforaie batranu pe balta si trage vreun crap la ale lui....
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 30 august 2011 - 01:30
Scris 30 august 2011 - 01:47
eu ? d'ala de e sub apa
sincer, la mine placerea pescuitului e data de momentele alea cand pestele ciuguleste momeala pescarii stiu ce zic eu acu.
daca momentul ala de placere maxima il ai pe un ponton, in confort maxim si cu forfacurile intr-o piscina .... e degeaba!!!
Vezi ca aici vorbim despre pejte.
despre fotografie
Scris 30 august 2011 - 01:53
Sa te vaz io cu o nuia de kakat intr-o balta plina de crapi !daca momentul ala de placere maxima il ai pe un ponton, in confort maxim si cu forfacurile intr-o piscina .... e degeaba!!!
Ma pish pe orice crap pe care trebuie sa-l astept cu ORELE !@Relu: tu ai adoptat stilul asta pentru ca NU mai ai rabdare la crap, parerea mea Pt mine nimic nu se poate compara cu un crap de peste 5kg in ac....... Momentan sunt in "training" si imi fac mana pe caras si craputzi si ma mai bucur cand sforaie batranu pe balta si trage vreun crap la ale lui....
Daca am avea si noi balti civilizate ( ca afara ), poate nu as fi renuntat la "crapareala".
Prefer sa am cateva partide scurte ( de 12 ore ), in care sa prind peste -in sensul de cat mai multe driluri-, decat partide rare dar de minim 24 ore.
E chestiune de gust in final, si fiecare alege ce-i place !
Scris 30 august 2011 - 01:58
Recital zici, bine ...
despre fotografie
Scris 30 august 2011 - 02:00
Scris 30 august 2011 - 03:27
Era sa uit ... mi-am inoit si eu "arsenalul" cu un crap killer !
IMG_8944.JPG 171,8KB 4 downloads
Aceasta postare a fost editata de Relu: 30 august 2011 - 03:45
Scris 30 august 2011 - 05:41
Scris 30 august 2011 - 06:08
Poate maine pun ceva poze cu aia de vineri ...
Atunci primeste nea Gigu peste?
despre fotografie
Scris 30 august 2011 - 06:35
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi