MI SE RUPE de benzile trasate, copiii de 2-3-5 ani n-au nicio treaba cu benzile P>Lii !
Aceasta postare a fost editata de Relu: 20 iulie 2010 - 11:09
Scris 20 iulie 2010 - 11:02
Aceasta postare a fost editata de Relu: 20 iulie 2010 - 11:09
Scris 20 iulie 2010 - 11:10
Scris 20 iulie 2010 - 11:11
Scris 20 iulie 2010 - 11:13
Bineinteles ca adultii n-au ce cauta in parcuri pe biciclete !
Voi sunteti complet defecti nene ? Aveti macar idee ce e ala un COPIL ? Aveti idee de ce te duci cu copilul in parc ? Constientizati pericolul pe care-l reprezinta bicicletele care merg PRINTRE COPII ????
Sa mor eu, ma cutremur cind vad in ce fel puteti privi lucrurile !!!!
Scris 20 iulie 2010 - 11:15
Scris 20 iulie 2010 - 12:33
Scris 20 iulie 2010 - 12:36
Scris 20 iulie 2010 - 01:23
Scris 20 iulie 2010 - 01:36
Scris 20 iulie 2010 - 01:42
p.s.: un biciclist are, pe strada/sosea, mai putina siguranta (din partea "soferilor") decat au copii in parc din partea biciclistilor.
Scris 20 iulie 2010 - 01:52
Eu ti-am mai recomandat sa te gandesti mult mai bine cand ai de gand sa-mi dai vreo replica.Presupun ca nu realizezi ce scrii...
Scris 20 iulie 2010 - 02:02
Ferite unde ?Pe fetele mele le voi invata sa mearga pe bicicleta in parc daca voi avea cum, sau intr-un loc cat mai ferit posibil.
Pai asta discutam, despre realitate. E bine cum e acum, sau nu ?Atat timp cat nu avem solutii certe, ramane cum am spus mai sus, ne descurcam cum putem. Asta nu pt ca asa as vrea, ci pt ca asta-i realitatea.
Adica sa invat copilul sa mearga pe bicicleta prin nisip in jurul leaganelor ??Atentie: sa nu confundam locurile de joaca amenajate pt copii cu TOT parcul.
Sa mearga cit vor pe strada. Parcurile sunt pentru relaxare, joaca pentru copii, intr-un cuvint un LOC in care sa poti fi linistit. NU stresat ca-ti calca cu bicicleta nus' ce imbecil copilul !!In rest, asa e, sunt suficient de multi descreierati care merg pe bicicleta, prin parcuri sau pe strada, etc. Dar chestiunea asta e valabila, indiferent despre ce am discuta.
Scris 20 iulie 2010 - 02:04
Aceasta postare a fost editata de MMM: 20 iulie 2010 - 02:05
Scris 20 iulie 2010 - 02:18
......
O bicicleta n-are ce cauta pe acelasi traseu cu un pieton.
Punct.
Scris 20 iulie 2010 - 02:34
Eu scriu una, tu intelegi alta; nu ca ar fi prima oara.Ferite unde ?
Pai asta discutam, despre realitate. E bine cum e acum, sau nu ?
Adica sa invat copilul sa mearga pe bicicleta prin nisip in jurul leaganelor ??
Sa mearga cit vor pe strada. Parcurile sunt pentru relaxare, joaca pentru copii, intr-un cuvint un LOC in care sa poti fi linistit. NU stresat ca-ti calca cu bicicleta nus' ce imbecil copilul !!
Scris 20 iulie 2010 - 02:46
Scris 20 iulie 2010 - 03:34
Scris 20 iulie 2010 - 03:43
Bun raspuns !!Eu scriu una, tu intelegi alta; nu ca ar fi prima oara.
Unde?
Nu stiu, pt ca NU exista asa ceva in RO, am spus asta. Asa ca nu ramane decat sa cauti de fiecare data.
Pai hotaraste-te, e bine ori ba ?Daca-i bine?
Citeste ce am scris mai sus; in RO cei in drept nu sunt in stare nici macar sa aplice modelele bune, verificate in tarile cu apa calda. Cum sa fie bine ?
Da atunci amenzi la copii ca se joaca in parc cu masinuta !Ai inteles gresit, locurile de joaca amenajate pt copii, sunt dedicate exclusiv copiilor sa se joace cu cele amenajate acolo, nu sa invete sa mearga pe bicicleta acolo. Acolo insa este exclusiv pt copii, nu au ce cauta biciclete, role, adulti cu sau fara ghilimele; in acelasi timp nici copii nu ar trebui sa se joace cu lopatica, masinuta, etc. pe aleile asfaltate.
Iar inventezi ? Unde am spus ca sunt pericole sociale ?La fel de periculosi pt copii, batrani sunt si acei "adulti" care merg cu rolele in parc, nu numai biciclistii.
Nu vad de ce trebuie sa generalizam si sa spunem ca TOTI biciclistii sunt unul dintre cele mai mari pericole sociale.
Drepturi dupa parerea mea idioate. Daca-ti loveste ( DOAMNE FERESTE !!! ) un biciclist copilul, vei avea aceeasi atitudine ????Si o pers care vrea sa se plimbe (atentie, nu vb de raliu sau alte tampenii) cu bicicleta prin parc are acelasi drept ca si un pieton prin parc; de ce sa li se interzica drepturile, atat timp cat nu fac vreo problema care sa-i afecteze pe ceilalti sau sa le incalce drepturile.
Ia vezi matale in ce parcuri au dreptul sa circule. Daca au ...Dupa parerea voastra, aia in vest care permit plimbarea cu bicicleta in parc sunt niste idioti, cel putin; si ar trebui sa-i oblige pe biciclisti sa circule numai printre masini, pe strazi, unde sunt riscurile cele mai mari sinivelul de poluare cel mai mare (din acea zona). Eu cred ca ar trebui sa va mai ganditi.
Bineinteles ca adultii n-au ce cauta in parcuri pe biciclete !
......
Scris 20 iulie 2010 - 03:58
Scris 20 iulie 2010 - 05:43
Bun raspuns !!
Pai hotaraste-te, e bine ori ba ?
Da atunci amenzi la copii ca se joaca in parc cu masinuta !
Iar inventezi ? Unde am spus ca sunt pericole sociale ?
Drepturi dupa parerea mea idioate. Daca-ti loveste ( DOAMNE FERESTE !!! ) un biciclist copilul, vei avea aceeasi atitudine ????
Ia vezi matale in ce parcuri au dreptul sa circule. Daca au ...
Hai totusi sa lasam poezia si "contrele" de dragul de a nu fi de acord pur si simplu, si sa privim lucrurile cu maturitate.
..........................
Scris 20 iulie 2010 - 05:46
Scris 20 iulie 2010 - 05:49
Scris 20 iulie 2010 - 06:13
Scris 20 iulie 2010 - 06:17
Nu stiu de unde si pana unde poti spune tu asta. Cum poti face astfel de afirmatii, cand nu ai de unde sa stii ?!!!Cipriane,
Spre deosebire de tine, eu MA DUC des in parc cu copiii mei. ........................
Scris 20 iulie 2010 - 06:26
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi