...floricele pe campii, hai sa ne adunam copii...
visezi avioane, pardon, jammere, si vorbesti tampenii, pardon, prostii, ba nu, chiar tampenii :
kng, on 10 Feb 2013 - 3:07 PM, said:
...
Ce detector recomandati, ce sa miroasa si instant on, dat fiind defectarea belului meu,
omu intreaba de detector ...
cata69, on 10 Feb 2013 - 3:15 PM, said:
Detector pentru instant on? .... Poate un jammer să te ajute cu ceva, dar poate nici ăla dacă mergi cu viteză prea mare.
Nu ai auzit de functia instant on a radarelor din dotarea politiei ? apropos jammer vine din engleza de la a bruia, adica un dispozitiv de bruiaj, sunt curios ce treaba are bruiajul cu viteza mare ??? pai ori bruiaza ori nu bruiaza, hotaraste-te, si in plus unde ai vazut tu dispozitive de bruiere a radarelor ??? tot ca o paranteza, lidarul(dispozitivul de masurare a vitezei cu o raza laser) nu poate fi bruiat si asta pentru ca nu ai cum sa bruiezi lumina(laserul este un fascicol concentrat de lumina), procesul de pacalire a lidarelor este cu totul altceva.
mecea, on 10 Feb 2013 - 3:21 PM, said:
ce jammere vezi tu cata ?
repet intrebarea, deci ???
cata69, on 10 Feb 2013 - 3:26 PM, said:
Nu pricep întrebarea.
ce nu pricepi ? eu zic ca e foarte clar exprimat
mai departe, dupa cum ziceam jammere sunt atat de ilegale incat este interzisa productia lor, evident comercializarea, si asta peste tot, este interzisa specific detinerea sau utilizarea, si nu in romania, ca peste tot prin lume ...
referitor la "laser shifter", nu stiam ca au si rezultate, dar daca relu zice ca da, sigur asa e, problema cu el e ca in romania nu sunt lidare si il iei de pomana, ma rog de fapt sunt cateva dar infim numarul raportat la radare in banda ka, plus la noi in codul rutier este interzisa folosirea de dispozitive care impiedica functionarea aparatelor de masurare a vitezei, un astfel de "jammer" blocheaza exact citirea vitezei, adica lulitistu pune pistolu pe tine, si oha, pune pistolu pe alta masina si bang viteza, se intoarce la tine si iarasi oha ... stii ce se intampla ? si daca e prost stie ca ai ceva interzis pe masina, sanctiunile ? pai sa vedem, si nu cred ca gresesc, dar nu bag mana in foc pentru ca neavand asa ceva nu am studiat prea in amanunt ce se poate intampla > tras pe dreapta, ridicat talon, ridicat numere, inspectat masina ... considerabil mai nasol de cat amenda de viteza
in oras un detector cu "instant on", sau "pop detection", poate da rezultate pentru ca in 99% din cazuri ai "iepuri" in fata, dar al drum intins statia e imbatabila, sa stii unde sunt echipajele de politie este mult mai valoros
Aceasta postare a fost editata de mecea: 11 februarie 2013 - 10:48