Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 08 februarie 2011 - 11:58
FREEZONE
Scris 08 februarie 2011 - 11:57
Scris 09 februarie 2011 - 12:03
Nu cred in conturi bancare
Daca nu-s la saltea sau in portofel nu ezixta.
Bah io am in ambele, si in portofel si in cont. Desi se iegzista. Confirm pozitiv ca se iegzista.
Scris 09 februarie 2011 - 12:06
Oi fi ba, dar dormi tu pe o saltea plina cu euroi?esti invechit ba pejte
Scris 09 februarie 2011 - 12:13
Scris 09 februarie 2011 - 12:18
Aceasta postare a fost editata de egdf.power: 09 februarie 2011 - 12:18
Scris 09 februarie 2011 - 12:24
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 09 februarie 2011 - 12:25
Scris 09 februarie 2011 - 12:30
Scris 09 februarie 2011 - 12:31
hai la somn ca ne mai certam si maine
Scris 09 februarie 2011 - 12:31
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 09 februarie 2011 - 02:18
Scris 09 februarie 2011 - 06:39
Ce womeni!
N-am apucat sa citesc , mai exact sa-i vad pozele, ca cu cititul e mai greu...
Am inteles doar ca-i fara numar, dar ce anume o fi?
Macar pe freezone sa zburdam...
Eu nu cred ca am atacat vreo persoana folosind ,,magar'', ,,tampit'', ,,prost''...amenintind-o cu stomatologia...
Nu ma deranjeaza scrierile niciunuia, doar ma amuza...
Scris 09 februarie 2011 - 09:28
era totusi un forum de oameni dusi deacasa, dar deja e exagerat de penibil ce se intampla aici...
nu stiu cine-i acest power... dar e pacat ca i se permit atatea golanii de pe maidan.
pana la o purificare "zonala", va salut, si o sa-mi fie dor de unii dintre voi !
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 09 februarie 2011 - 09:36
noriumnu stiu cine-i acest power...
Scris 09 februarie 2011 - 10:29
Chestia e ca, atunci cand citesti de spart dinti, masurat nush ce si se mai arunca si poze cu caș intins peste tot, incepi sa te gandesti ca poate ar fi bine sa nu mai postezi. Ca nu e in ton cu 'noua directie'.
Una e sa citesti o ironie fina si sa razi pe sub mustati (chiar daca cel caruia i-a fost adresata probabil fierbe) si alta e sa citesti ce poti auzi live in spatele blocului, in Ferentari.
Parca era 'facultatea de literatura auto'...
Scris 09 februarie 2011 - 10:45
Dupa cum am spus, pentru fiecare om exista cate o modalitate de a te comporta.
Pana la urma n-am inteles de ce i se permite oricarui user sa ia la misto un alt membru al forumului? In spatele monitorului e usor unuia ca mmmmm sa ia la misto, sa-si bata joc, sa arunce cu rahat in stanga si indreapta, sa insinueze numai prostii.
Toate au o limita stimabililor. Se cheama bun simt si respect fata de ceilalti. Repet, eu nu am jignit, din start, pe absolut nimeni. La fel, nu am luat la misto pe nimeni. Dar mmmm incepe cu misto-uri invechite si rasuflate si eu ar trebui sa permit asa ceva de la orice scobitor in fund?
Ma acuza ca n-am bani de impozit la A6 si isi bate joc de mine, voalat sau nu, iar eu ar trebui sa stau drepti? Nu si-a gasit omul. I-am aratat bani cash suficienti cat pentru plata RCA a 20 de A6, iar el inceraca sa o intoarca cum ca n-a jignit?
Repet: esti om cu mine, sunt om cu tine. Am un respect deosebit fata de relu si cata. Oameni care isi cer scuze cand nici nu e nevoie. Dar... Esti magar si incerci sa faci misto de subsemnatul? Nici o problema, rezolvam barbateste. Nu-i nici o rusine sa rezolvi cu pumnii ceea ce nu poti rezolva de vorba buna.
Ironiile, tachinarile, mistourile fine se fac intre amici/prieteni. Eu nu sunt prieten cu mmmmm, prin urmare nu-i permit asa ceva.
Si cu asta am incheiat subiectul. Nu trebuie sa dau zeci de explicatii ca fu, ca se du, ca nu mai auzi. Am explicat in PM lui Relu si Grinch. Alte misto-uri din partea oricarui user primesc report; cand o sa avem o relatie de amicitie cu unii, o sa permit si misto-uri/tachinari din partea lor. Pana cand si daca se va intampla, pauza.
Cat timp sunt membru pe forum va rog sa respectati dorinta mea, indicata mai sus.
Scris 09 februarie 2011 - 11:15
Scris 09 februarie 2011 - 12:26
Ironiile, tachinarile, mistourile fine se fac intre amici/prieteni. Eu nu sunt prieten cu mmmmm, prin urmare nu-i permit asa ceva.
deci tu nu vrei sa fii prieten cu noi. bineeeeee
Scris 09 februarie 2011 - 12:29
Gandeste-te putin: vii pe orice forum si, fara sa provoci pe nimeni, te ia unul in primire cu mistouri, magarii, insinuari si ironii puerile? Ce concluzii tragi?
Hai sa terminam ca deja e prea mult.
Scris 09 februarie 2011 - 12:30
Scris 09 februarie 2011 - 12:48
Gandeste-te putin: vii pe orice forum si, fara sa provoci pe nimeni, te ia unul in primire cu mistouri, magarii, insinuari si ironii puerile? Ce concluzii tragi?
/quote]
Ca asa sunt 'jocurile' pe acolo. Eventual ma retrag. Sau tac.
Scris 09 februarie 2011 - 12:51
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
Scris 09 februarie 2011 - 02:17
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
Scris 09 februarie 2011 - 02:22
Acum, dupa topirea ghetii si a peticelor de zapada, o mai veche, persistenta si pregnanta problema a reveni in prim plan (si mai abitir).
Rahatii de caine de ............ peste tot, strazi, stradute, trotuare, alei, etc.
Aia mai vechi s-au conservat in gheata, in timp ce altii mai "proaspeti" s-au adaugat si uite asa.............
Pe vremuri era o vorba, daca calcai in rahat de caine (sau altceva) sa mergi la loto sa tragi un loz, ca ai avea noroc; acum eu consider ca ai noroc daca NU calci intr-un rahat.
Lege pt treaba asta exista; insa prop cu caine sunt prea "demni" pt a strange ei rahatul cainelui lor, iar de aplicat legea ................ ce sa mai vorbim.
Eu as vrea ca macar sa se aplice legea la sange, nu mai spun de majorarea amenzilor. Pt ca fie ca vreti sau nu, rahati de caine reprezinta un pericol la adresa sanatatii noastre, in special la cea a copiilor.
In plus este si problema cainilor vagabonzi/comunitari/fara stapan/etc. Si problema asta are extrem de vechi state de plata si in afara de a se mai frauda ceva fonduri pe tema asta, ceva polulism si miscari de imagine (inclusiv din partea unor cacanari de la asociatiile de protectie a animalelor) nu s-a facut nimic concret si constructiv.
Acum, singura optiune viabila este strangerea tuturor cainilor, tinerea lor in adaposturi pt 5-7 zile, dupa care daca nimeni nu-i revendica, eutanasierea. In cazul celor agresivi, fara insemne de identificare, direct eutanasierea.
Poate parea cam crud, dar asta-i realitatea; realitate pe care alte tari au pus-o in aplicare cu nai in urma, si-au rezolvat problemele, iar acum tin "lectii" de etica ............. Sa stea, in pizd@ masii, in banca lor, ca cel putin eu sunt satul de rasinile, emfaza, ipocrizia si interesele lor.
Repet. Urat mod de gandire privind eutanasierea unor caini.
AerCurat, ai fost sa-ti iei un loz?
...vad ca tot dispar posturi si de pe freezone. Nu inteleg sensul, nesuparand pe nimeni prin postul anterior ci doar dand niste copy/paste, pentru a se vedea ca nu l-am jignit cu impozitul de la A6, el scriind de marimea impozitului .
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi