FREEZONE
Scris 05 octombrie 2010 - 03:58
http://www.catavencu...ndia-15871.html
„Acum două zile, aveam treabă în zona Obor. Am văzut piaţa, am vrut să intru să-mi cumpăr nişte fructe. Mă mai despărţeau cinci metri de intrarea în piaţă, cînd nişte florărese, aflate în gura pieţei, au început să urle, să mă arate cu mîinile, rîzînd în hohote, să facă tot felul de afirmaţii depreciative la adresa mea, a vestimentaţiei mele, a părului meu. (…) Mi-e ruşine de mor, dar am să vă spun ce mă întrebau, rîzînd în hohote (…). Fraze gen: «Fă, ce culoare ai la p…?» «Auzi, fă, vrei o m... de la nepotul meu?» «Fă, îţi cade peruca, dacă iei o m...?» «Fă, nu vrei nişte sloboz pe plămîni?…» «Fă, mînca-mi-ai p…, ce te uiţi cu muia aia la noi?!…» «Fă, băga-mi-aş p… în părul tău, nu vrei să vezi cum îţi stă cu clăbuci de slobozi?»… Toate astea şi multe altele, de neredat, mi-au fost spuse numai pentru că intenţionam să intru în piaţă să-mi cumpăr nişte fructe! (…) (Nu intervine nimeni să o ajute. Mulţimea de gură-cască stă pe trotuar şi se hlizeşte ca proasta. Brusc, Veronica o ia pe o pirandă la rost şi îi spune că în ţara asta există şi legi – n.r.).
„Ştiţi ce mi-a spus?!“, îşi continuă Veronica horror-ul. „«Pentru noi, nu există legi (…). Cheamă Poliţia, cheamă-l şi pe Băsescu, ne pişăm pe Băsescu, să vedem cu ce-o să te apere Băsescu şi Poliţia! O să vină Poliţia şi-o să te ia toţi la (cuvant urat) şi Băsescu o să te fută în spatele pieţei, cum o fute şi pe Elena Udrea!… Fă, fir-ai a dracu’ de pocitanie, păi, vii tu să ne vorbeşti de educaţie, ce să ne facă nouă Poliţia, că noi nu avem şcoală, n-o să ne bage Poliţia la închisoare că nu avem şcoală… Ce rahat ne ameninţi tu pe noi cu Poliţia, ce să ne facă nouă poliţia, să vină să te fută pe tine şi să-ţi dea slobozi şi la pachet… că nouă nu are ce să ne facă Poliţia! Cheamă-l pe Băsescu şi, dacă ăla o să facă ceva pentru tine, îţi mîncăm p…!».“
Scris 05 octombrie 2010 - 04:59
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 05 octombrie 2010 - 05:04
Scris 05 octombrie 2010 - 05:14
????@guest ah deci asa il determini tu pe relu sa vina?..
..
Scris 05 octombrie 2010 - 05:25
Scris 05 octombrie 2010 - 05:29
Scris 05 octombrie 2010 - 05:31
nah, tu ai vrut-o !!@relu spor la pescuit si poate arunci undita pana la bran si ajungi pana la urma
Scris 05 octombrie 2010 - 05:38
Scris 05 octombrie 2010 - 05:46
master m-a certat pentru faptul ca am semnalat indemnul mobilizator nepotrivit in ceea ce priveste datul cu unghita.
Scris 05 octombrie 2010 - 05:56
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 05 octombrie 2010 - 06:45
Cu prima ocazie iti pun batzu-n mana !lol
master m-a certat pentru faptul ca am semnalat indemnul mobilizator nepotrivit in ceea ce priveste datul cu unghita.
Scris 05 octombrie 2010 - 06:47
Scris 05 octombrie 2010 - 07:26
Si mai nou "costisitoare" !! http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/angry.gif
Scris 05 octombrie 2010 - 07:58
Insa pt unii, printre care si eu, este destul de plictisitor si/sau monoton; ultima oara am incercat acum cateva sapt, in zile diferite in jur de 1h, desi am prins ceva pestisori (eliberati toti imediat dupa prindere), chiar si cate 2 in acelasi timp, nu prea m-a captivat.
Scris 05 octombrie 2010 - 09:42
Pentru mine, statul pe marginea baltii, la aer curat ( ), in liniste, ma relaxeaza si m-a relaxat dintotdeauna. Nu mai vorbesc de placerea pescuitului in sine, care am avut-o de la cativa ani, chiar inainte de a merge la scoala
Mai nou, m-am apucat de pescuit la "rapitori", o chestie cu adevarat deosebita ( cui ii place evident ), pescuit care te face sa umbli dupa peste, unde tehnica in sine e deosebit de frumoasa si deloc usoara
Scris 05 octombrie 2010 - 09:48
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 05 octombrie 2010 - 10:21
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 06 octombrie 2010 - 01:23
chiar daca n-a mai intrat p'aici, se pare ca Dok isi vinde masina, adica am gasit anuntul asta si din ce-mi pot da seama a lui e.
Scris 06 octombrie 2010 - 02:46
Scris 06 octombrie 2010 - 08:51
Apropo, dok vinde tot sau ce? Am vazut ca si-a scos si Accordul la vanzare de ceva vreme.
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
Scris 06 octombrie 2010 - 09:55
Scris 06 octombrie 2010 - 11:37
Scris 06 octombrie 2010 - 12:46
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 06 octombrie 2010 - 01:05
*cu aripioare.
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
Scris 06 octombrie 2010 - 01:05
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi