FREEZONE
#1476
Scris 10 decembrie 2010 - 02:16
#1477
Scris 10 decembrie 2010 - 09:13
Retetele ( cantitatile ) vad ca difera ... http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/angry.gif
Fac de proba o paine la program "rapid". Pana mea, vad ce iese
#1478
Scris 10 decembrie 2010 - 09:39
Aceasta postare a fost editata de cata69: 10 decembrie 2010 - 09:39
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
#1479
Scris 10 decembrie 2010 - 09:41
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
#1480
Scris 10 decembrie 2010 - 10:00
Ca a mea...Asta seara incerc o alta masina de paine: Panasonic SD-255.
Retetele ( cantitatile ) vad ca difera ...
Fac de proba o paine la program "rapid". Pana mea, vad ce iese
In ordine:
2 lingurite sare
2 lingurite zahar
25 ml ulei
380 ml lapte sau 360 ml apa (nu rece, se poate incalzi usor la microunde)
560 g faina
2 lingurite drojdie uscata Dr.Oetker
Se apasa cate o data in ordine pe Select -> Option -> Crust -> Start
Asa iese cu crusta Dark - daca nu se vrea asa se sare peste tasta Crust.
#1481
Scris 10 decembrie 2010 - 10:45
#1482
Scris 10 decembrie 2010 - 10:59
De o parte te pot scapa eu.
#1483
Scris 10 decembrie 2010 - 11:10
Linguritele sa fie de bucatarie, sau masurile lui ?Ca a mea...
In ordine:
2 lingurite sare
2 lingurite zahar
25 ml ulei
380 ml lapte sau 360 ml apa (nu rece, se poate incalzi usor la microunde)
560 g faina
2 lingurite drojdie uscata Dr.Oetker
Se apasa cate o data in ordine pe Select -> Option -> Crust -> Start
Asa iese cu crusta Dark - daca nu se vrea asa se sare peste tasta Crust.
Prima a iesit acum cateva minute. Super crescuta, dupa reteta din carte, folosind ca masuri lingurite si lingura de haleala. In loc de ulei am pus unt.
Picture 27.png 62,85KB 12 downloads
Pun maine dimineata de inca o paine, sa incerc si cum zici tu.
l.e.
Era sa uit. Daca apas cum zici tu, ramane pe "XL". Asa trebuie ?
Aceasta postare a fost editata de Relu: 10 decembrie 2010 - 11:11
#1484
Scris 10 decembrie 2010 - 11:21
Am mai spus-o si pe topicul dedicat -cantitatile din cartea masinii sunt putin aiurea.
Cantitatile spuse de mine sunt din manualul "xeroxat" primit odata cu masina.
#1485
Scris 10 decembrie 2010 - 11:28
Uite, compara ce am pus inainte in franceza, cu asta in engleza
Picture 27.png 62,85KB 10 downloads
Picture 28.png 32,36KB 9 downloads
Aceasta postare a fost editata de Relu: 10 decembrie 2010 - 11:31
#1486
Scris 10 decembrie 2010 - 11:46
Cred ca sunt adaptate retetele pentru ingredientele din diferite tari (retetele in franceza sunt adaptate pentru Belgia, scrie pe undeva). Da si marca de faina la care se raporteaza retelele.
#1487
Scris 10 decembrie 2010 - 11:58
#1488
Scris 11 decembrie 2010 - 12:11
#1489
Scris 11 decembrie 2010 - 12:17
Ti-am spus ca sunt foarte importante proportiile.Asta care am facut-o acum, a iesit formidabil de crescuta, pufoasa si gustoasa
Ai utilizat reteta francofona ?
#1490
Scris 11 decembrie 2010 - 12:21
Banui ca si ordinea adaugarii e importanta. De ex. astia la Panasonic spun sa pui prima oara drojdia, dupa care o acoperi cu faina. Asta ca sa fie ferita de apa care se pune ultima. La Philips spun sa pui intai apa, dupa care restul.
Am ramas foarte surprins cat de bine a iesit painea in seara asta.
#1491
Scris 11 decembrie 2010 - 12:23
#1492
Scris 11 decembrie 2010 - 12:23
#1493
Scris 11 decembrie 2010 - 12:35
Ca painea a iesit incomparabil mai buna, e foarte adevarat. Ca o fi de la masina, sau oi fi nimerit eu proportiile mai bine, habar n-am...
Eram in bucatarie cu manualul in engleza printat, si pe bar laptopul cu pdf-ul aluia in franceza. Ma uitam ca prostu la ele, si nu stiam pe care s-o aleg !
#1494
Scris 11 decembrie 2010 - 11:32
Ca a mea...
In ordine:
2 lingurite sare
2 lingurite zahar
25 ml ulei
380 ml lapte sau 360 ml apa (nu rece, se poate incalzi usor la microunde)
560 g faina
2 lingurite drojdie uscata Dr.Oetker
Se apasa cate o data in ordine pe Select -> Option -> Crust -> Start
Asa iese cu crusta Dark - daca nu se vrea asa se sare peste tasta Crust.
Ce ulei si ce faina?
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
#1495
Scris 11 decembrie 2010 - 11:49
Dobrogea Faina alba superioara 000, 0.48% ~510
#1496
Scris 11 decembrie 2010 - 11:53
Asta ce inseamna?0.48% ~510
#1497
Scris 11 decembrie 2010 - 02:02
510 categoria (0.51% cenusa real)
#1498
Scris 11 decembrie 2010 - 02:28
#1499
Scris 11 decembrie 2010 - 02:51
#1500
Scris 11 decembrie 2010 - 02:53
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi