Salt la continut

Fotografie
- - - - -

FREEZONE

• Topic inchis Acest topic e inchis
2698 replies to this topic

#2001 tibitu

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 3.924 Mesaje:
Inregistrat: 24-martie 05

Scris 30 decembrie 2010 - 09:52

Bucurestenii, care stiti pe unde vor fi artificii spectaculoase si misto si colorate si spectaculoase si MUUUUUULTE??? :lol:

Anul trecut mi-am luat teapa si m-am dus la protv in "revolutiei" , iar la oprescu in "constitutiei" a fost mega show. Daca e frumos afara, acolo ma duc.
  • 0

#2002 Forester

Addicted

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 6.114 Mesaje:
Inregistrat: 30-iulie 09
  • Marca:Subaru
  • Model:Păduraru
  • Motorizare:2457

Scris 30 decembrie 2010 - 11:12

Un grafic interesant!
  • 0
În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.

#2003 alexx_elf

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.777 Mesaje:
Inregistrat: 20-ianuarie 06
  • Marca:Volkswagen
  • Model:Golf Mk7.5 GTI TCR
  • Motorizare:2.0 TSI

Scris 31 decembrie 2010 - 12:20

Ca sa nu ne plictisim in ultima zi a anului (cunoscand garajul as paria si pe prima saptamana a anului 2011 :ph34r: ) arunc in discutie acest caz: http://forum.softped...pic=736809&st=0 .

Pe scurt, problema e urmatoarea: se da un drum cu 4 benzi, 2 pe fiecare sens. Banda 1 este ocupata cu masini parcate, iar axul drumului nu este marcat in vreun fel (caz clasic prin toate orasele cred). X se deplaseaza linistit pe banda 2 trecand pe langa toate masinile parcate pe banda 1, iar Y il depaseste pe X trecand peste axul (virtual) al drumului. Se considera triplare?
  • 0

#2004 masterblaster

Addicted

• Moderators
  • 6.376 Mesaje:
Inregistrat: 30-octombrie 05
  • Marca:Hyundai / Dacia
  • Model:Accent / 1310
  • Motorizare:1.5 CRDI / 1.4

Scris 31 decembrie 2010 - 12:25

nu se poate considera triplare, pentru ca ala de pe banda 2 nu ii "depaseste" din pdv legal pe cei parcati (daca treci pe langa unu pe alta banda a aceluias sens de mers nu se considera depasire). deci doar ala care o ia pe contrasens depaseste, asadar nu e triplare :ph34r:
  • 0
www.kinderu.wordpress.com
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!

#2005 alexx_elf

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.777 Mesaje:

Scris 31 decembrie 2010 - 12:32

Ok, asta ar fi prima reactie. Spicuit din legislatie:
Depasirea: Art.45. - (1) Depasirea este manevra prin care un vehicul trece înaintea altui vehicul ori pe lânga un obstacol, aflat pe acelasi sens de circulatie, prin schimbarea directiei de mers si iesirea de pe banda de circulatie sau din sirul de vehicule în care s-a aflat initial.
Circulatia pe benzi: Art.42. - Când circulatia se desfasoara pe doua sau mai multe benzi pe sens, acestea se folosesc de catre conducatorii de vehicule în functie de intensitatea traficului si viteza de deplasare, având obligatia sa revina pe prima banda ori de câte ori acest lucru este posibil, daca aceasta nu este destinata vehiculelor lente sau transportului public de persoane.

Cazul concret: pusti cu Passat, merge tare si depaseste in curba. Omul nostru iese de pe o straduta cu vizibilitate scazuta (multumita celor parcati), vrea sa faca dreapta, se asigura stanga-dreapta si se trezeste cu Passat-ul peste el.
  • 0

#2006 Swiby

Membru senior

• Administrators
  • 6.283 Mesaje:
Inregistrat: 21-octombrie 02
  • Marca:New one
  • Model:crossover
  • Motorizare:nu-i dizel

Scris 31 decembrie 2010 - 12:39

Neasigurare. Ca erau masini parcate nu conteaza dpdv. legal.
Moral insa....
  • 0
Inteligenţa Artificială nu are nici o şansă în faţa prostiei naturale

#2007 alexx_elf

Membru scriitor

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.777 Mesaje:

Scris 31 decembrie 2010 - 12:54

E clar ca omul are vina principala, dar cel cu Passat-ul era 100% legal? Asta e intrebarea. Daca el depasea legal acolo si nu era triplare.
  • 0

#2008 mmmcomro

Membru Dezaxat

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 823 Mesaje:
Inregistrat: 18-decembrie 10
  • Marca:volkswagen
  • Model:a3 8l 1999
  • Motorizare:1.9 tdi

Scris 31 decembrie 2010 - 11:28

Art. 152. - (1) Se interzice depasirea vehiculelor:

a) în intersectii cu circulatia nedirijata prin mijloace de semnalizare rutiera ori de catre politisti;

în apropierea vârfurilor de rampa, când vizibilitatea este redusa sub 50 m;

c) în curbe si în orice alte locuri unde vizibilitatea este redusa sub 50 m;

d) pe pasaje denivelate, pe poduri, sub poduri si în tuneluri. Prin exceptie, pot fi depasite în aceste locuri vehiculele cu tractiune animala, motocicletele, ciclomotoarele si bicicletele, daca lungimea segmentului de vizibilitate a drumului este mai mare de 20 m, iar latimea drumului, de cel putin 7 m;

e) pe treceri pentru pietoni semnalizate prin indicatoare si marcaje;

f) pe treceri la nivel cu calea ferata curenta si la mai putin de 50 m de acestea;

g) în statii de tramvai, atunci când acesta este oprit, iar statia nu este prevazuta cu refugiu pentru pietoni;

h) în zona de actiune a indicatorului "Depasirea interzisa";

i) când pentru efectuarea manevrei se trece efectiv peste marcajul continuu, simplu sau dublu, care desparte sensurile de mers, iar autovehiculele circula pe contrasens;

j) în situatia când din sens opus se apropie un alt vehicul al carui conducator este obligat sa efectueze manevre de evitare pentru a nu intra în coliziune;

k) în locul unde s-a format o coloana de vehicule în asteptare, daca prin aceasta se intra pe sensul opus de circulatie.

(2) Se interzice depasirea coloanei oficiale asigurate, înainte si în urma, cu echipaje ale politiei.

Aceasta postare a fost editata de mmmcomro: 31 decembrie 2010 - 11:29

• 0

#2009 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • 10.070 Mesaje:
Inregistrat: 17-martie 04
  • Marca:Toyota
  • Model:Corolla 1.4 D4D
  • Motorizare:Auris 1.2T CVT

Scris 31 decembrie 2010 - 11:45

eu cred ca Passatul era ok atata timp cat putea sa depaseasa pe sectorul acela de drum.
pe de alta parte daca pe dreapta era o coloana de masini parcate (si nu 2-3 masini din intamplare) atunci este triplare... Nah daca intamplator se gaseau 2-3 masini parcate se poate dovedi ca el a inceput depasirea inaite sau dupa acestea...

Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 31 decembrie 2010 - 11:47

• 0
if you're looking for peace, then get ready for war

#2010 ska

nobody...

• Members
  • 17.724 Mesaje:
Inregistrat: 22-iunie 04
  • Marca:Opel
  • Model:Astra J
  • Motorizare:2.0CDTI 165cp

Scris 31 decembrie 2010 - 12:07

:ph34r:

"masina proaspat adusa. condusa de o batranica. duminica la biserica si la piata..."
  • 0

happiness is not around the corner. happiness is the corner.

#2011 masterblaster

Addicted

• Moderators
  • 6.376 Mesaje:

Scris 31 decembrie 2010 - 12:55

triplare nu este oricum ai lua-o. pentru ca ala de pe banda 2 NU depasea; sa treci pe langa unu aflat pe alta banda nu se considera depasire. si nici aia cu coloana nu tine, pentru ca sunt masini parcate nu care asteapta in coloana, iar el nu pe aia i-a depasit (nu se considera depasire) ci pe ala de pe banda 2. DECI cat timp nu era marcaj, semn care sa interzica, trecere de pietoni sau altceva nu are nicio vina legal.
  • 0
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!

#2012 mmmcomro

Membru Dezaxat

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 823 Mesaje:

Scris 31 decembrie 2010 - 01:18

Ok, asta ar fi prima reactie. Spicuit din legislatie:
Depasirea: Art.45. - (1) Depasirea este manevra prin care un vehicul trece înaintea altui vehicul ori pe lânga un obstacol, aflat pe acelasi sens de circulatie, prin schimbarea directiei de mers si iesirea de pe banda de circulatie sau din sirul de vehicule în care s-a aflat initial.
Circulatia pe benzi: Art.42. - Când circulatia se desfasoara pe doua sau mai multe benzi pe sens, acestea se folosesc de catre conducatorii de vehicule în functie de intensitatea traficului si viteza de deplasare, având obligatia sa revina pe prima banda ori de câte ori acest lucru este posibil, daca aceasta nu este destinata vehiculelor lente sau transportului public de persoane.

Cazul concret: pusti cu Passat, merge tare si depaseste in curba. Omul nostru iese de pe o straduta cu vizibilitate scazuta (multumita celor parcati), vrea sa faca dreapta, se asigura stanga-dreapta si se trezeste cu Passat-ul peste el.

Daca nu era curba, nu mergea tare, era intersectie dirijata, ,,omul nostru'' de pe strada secundara este vinovat. Ce atata filozofie? :ph34r:
  • 0

#2013 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • 10.070 Mesaje:

Scris 31 decembrie 2010 - 02:38

Alex, axul drumului nu era trasat. Dar tind sa cred ca fiind 2 benzi pe sens plus curba, acolo sigur era marcaj continuu... Si oricum cata minte sa ai sa intri pe contrasens in curba cand ai 2 benzi pe sens???

Dar conteaza si cum a fost lovit "omul nostru". Daca e din spate, din lateral... Nu?

Chiar, daca eu ies de pe o strada secundara, ma asigur, vad pe unul departe, fac manevra si bulangiul accelereaza si imi intra in fund, cine e de vina??

Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 31 decembrie 2010 - 02:39

• 0

#2014 masterblaster

Addicted

• Moderators
  • 6.376 Mesaje:

Scris 31 decembrie 2010 - 02:42

ah era curba, n-am fost atent. atunci depinde de topografia locului (daca era vizibilitate sau nu) il pot scoate si pe asta vinovat. acu daca o luam la bun simt, passatu s-a bagat aiurea, dar si ala trebuia sa se asigure mai bine. sincer am un morcov de fiecare data cand se intampla sa mai depasesc pe vreo strada cu stradute laterale, dar strazile de care vorbes nu au 2 benzi pe sens si nici marcaj continuu :lol:

LE: la scenariul tau ala ar trebui sa fie de vina, dar nu ai cum sa demonstrezi ca a accelerat, deci tot pe tine te scot vinovat :lol: in mod normal esti vinovat daca ala avea prioritate si prin manevra ta l-ai obligat sa franeze/vireze ca sa te evite.

Aceasta postare a fost editata de masterblaster: 31 decembrie 2010 - 02:46

• 0

#2015 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • 10.070 Mesaje:

Scris 31 decembrie 2010 - 02:48

Si daca drumul cu prioritate are 2 benzi, eu intru pe banda 1 si un individ tocmai schimba de pe banda 2 pe 1?
Chiar analizam ieri o astfel de situatie cu un amic...
  • 0

#2016 masterblaster

Addicted

• Moderators
  • 6.376 Mesaje:

Scris 31 decembrie 2010 - 02:51

hmm la asta nu stiu sigur, m-ai prins. gasesc argumente si pentru una si pentru alta :lol: dar nu stiu cum e legal

Aceasta postare a fost editata de masterblaster: 31 decembrie 2010 - 02:51

• 0

#2017 bleunightdanger

Addicted

• Members
  • 10.070 Mesaje:

Scris 31 decembrie 2010 - 02:53

asta e chestia... ca nu pot sa-mi dau seama cine ar putea fi vinovat legal vorbind...
  • 0

#2018 DMIHNEA

Membru scamator

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.539 Mesaje:
Inregistrat: 09-iulie 04
  • Marca:Mercedes +Audi
  • Model:C220+A3 quattro
  • Motorizare:2.2+1.9

Scris 31 decembrie 2010 - 05:13

http://autovit.ro/me...-C16694605.html e de luat aminte cu ce masina accepta schimburi..........
  • 0
mai bine singur decit in companie proasta......

#2019 mmmcomro

Membru Dezaxat

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 823 Mesaje:

Scris 31 decembrie 2010 - 05:59

Se pare ca mi-a sosit geaca TNF din state,am de plata 14 euro vama,poate o postez ca foto.....

Bagi un link ori o postezi ca poza?
  • 0

#2020 DMIHNEA

Membru scamator

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.539 Mesaje:

Scris 31 decembrie 2010 - 07:06

Da molule,o cheama MCMURDO PARKA si o face tnf,am ales neagra cu interior negru si blanita gri spicata,dar voi pune o blanita de vulpe argintie,din vistieria familiei...Si am ales sa o iau din state,de pret mult mai bun si din motive de minarite,Adica a mea e facuta in Bangladesh,unde au TNF fabrica,si in ultima instanta de motiv de size,in Eu se face doar max XXL. :rolleyes:Am de multi ani o TNF NUPTSE SUMMIT LIMITED 550,supermultumit dar s-a cam obosit....de aia am luat asta si de faptul ca m-am ramolit,si mi-e frig(macar admit,nu ca altii) :lol:

Aceasta postare a fost editata de DMIHNEA: 31 decembrie 2010 - 07:08

• 0

#2021 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 31 decembrie 2010 - 07:12

.....,si mi-e frig(macar admit,nu ca altii) :lol:

:P :lol: :P
:lol:
  • 0

#2022 DMIHNEA

Membru scamator

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 4.539 Mesaje:

Scris 31 decembrie 2010 - 07:18

RELUUUUUUUUUUUUUUUU,ma refer la ramoleala,nu neaparat si la frig........... :lol:Inainte efectuam ceva ce face Badea(de aia mi-a simpatic)acum m-am mai linistit,sunt mai mult la cugetari,eventual betisoare parfumate arse... :lol:

Aceasta postare a fost editata de DMIHNEA: 31 decembrie 2010 - 07:20

• 0

#2023 Relu

kroko

• Moderators
  • 29.133 Mesaje:
Inregistrat: 17-septembrie 03
  • Marca:For-ash ...
  • Model:MUV-FUV
  • Motorizare:Serioasa

Scris 31 decembrie 2010 - 07:24

RELUUUUUUUUUUUUUUUU,ma refer la ramoleala,..
...

Mie-mi zici ??? :lol:
  • 0

#2024 oaspetele

Addicted

• VIP Members
  • 12.955 Mesaje:
Inregistrat: 04-iunie 02
  • Marca:VW
  • Model:Golf 6
  • Motorizare:1.6

Scris 01 ianuarie 2011 - 12:55

14 member(s) have a birthday today

Brava (102), R&D (4), xliviu (38), Twingo (103), Spotless (33), DanL (34), psystem (38), cosmin (103), GtSport (30), petterZ (22), Nightwolf (7), ycmrhpsllp (39), bwmedia (30), cristeabogdan (33)

extraordinar
  • 0
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.

#2025 cata69

the nobody

• VIP Members
  • 18.794 Mesaje:
Inregistrat: 08-mai 02
  • Marca:BMW
  • Model:X3
  • Motorizare:3.0sd

Scris 01 ianuarie 2011 - 01:04

Pe BMW sunt 76, pe VAG sunt 82. Tot pe VAG sunt 154 de oameni activi pe forum.

Ce a fost cu 9 luni în urmă?
  • 0

tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
Posted Image
despre fotografie

Users ignored today: mecea

1 useri citesc subiectul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi