Miscare in aer liber
Scris 02 noiembrie 2010 - 12:32
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 02 noiembrie 2010 - 12:41
Barbatii se duc la sala. Ce sala? La sala fa, taci si fa-mi o friptura
Sala aia se numeste sala de fitness si se duce toata lumea. Fetele se duc la tai-bo, aerobic si etc.
@Cata69- n-am intrebat inca antrenorii, era doar o idee.
Scris 02 noiembrie 2010 - 01:49
Life must be taken one disaster at a time
Scris 02 noiembrie 2010 - 03:05
Te-as sfatui sa iei si niste suplimente, gen vitamine si minerale, dar nu prostiile pe care le gasesti in general la farmacii.
Scris 02 noiembrie 2010 - 04:46
Forța la început se face cu greutăți mici și pe grupe musculare. Dacă iei sau nu suplimente, este la aprecierea ta, dar trebuie să te hrănești cu mai multă atenție.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 02 noiembrie 2010 - 04:48
Scris 02 noiembrie 2010 - 05:08
despre fotografie
Scris 02 noiembrie 2010 - 05:25
Ieri, la prima sedinta, instructorul/antrenorul mi-a recomandat: 10 minute bicicleta eliptica (la 50rpm), sau alergat 10-15 min pe banda apoi ridicari cu bara goala (pe bancheta aia orizontala- nu cunosc limbajul de specialitate), apoi ridicari cu gantere de 6kg pe o bancheta cu spatar semiinclinat, abdomene tot pe o bancheta cu suport pt picioare apoi incheiere cu 10 min eliptica. Dupa chestiile astea ma gandeam sa bag si o sauna.
Cu alimentatia momentan nu prea reusesc sa controlez nimic deci mananc destul de mult si nici de bere nu m-am lasat
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 02 noiembrie 2010 - 05:26
Scris 02 noiembrie 2010 - 05:51
dar sincer pentru slabit nimic nu bate mersul pe jos si cura (nu drastica). asa slabisem la un mom dat, dar nu numai ca slabisem, ci ma simteam muult mai bine aveam energie cu duiumu.
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 02 noiembrie 2010 - 05:56
Cateva sfaturi pe care as putea sa ti le dau ca un om f pofticios, care a avut si 90+ de kg. In primul rand, nu se poate sa pui muschi si sa si slabesti in acelasi timp. Sunt 2 procese complet opuse si doar cei cu foarte mare experienta si un regim f strict reusesc. Nu are sens deocamdata. Simplist vorbind, pentru a slabi trebuie sa arzi mai mult decat mananci. Un calculator pentru cat consumi poti gasi aici, iar pentru activitatile fizice aici. La suma din al doilea link trebuie sa adaugi rata metabolica de baza, care poate fi calculata aici.
Dupa cum probabil banuiesti, nici un om intreg la minte nu va sta cu pixul si hartia in mana, zilnic, pentru a-si calcula la zecima ceea ce mananca. Nu ar fi practic si nici foarte exact. Pentru majoritatea oamenilor, slabirea inseamna doar respectarea unor principii simple:
1) Cat mai mult sport, preferabil placut. Eu, spre exemplu, ma plictisesc foarte tare la sala, dar cand vine vorba de alergat, gasesc motivatie sa merg chiar si intre 2 laboratoare de la facultate, pe ploaie sau la 5 grade intr-o duminica dimineata. Fara placerea de a face acea activitate, progresele vin greu.
Cu mancarea sunt niste reguli pe cat de simple, pe atat de greu de respectat:
a) Mese mici si dese. mici am spus! In general, 3 mese principale si 2 gustari sunt compromisul ideal. De ce mai multe mese? Corpul nu este atat de talamb pe cat si-ar imagina unii. Daca intri la o dieta "minune" in care consumi 1000 calorii zilnci, slabesti 5 kg, iar dupa aceea revii la programul initial de imbuibare, vei constata cu surprindere ca vei recupera rapid cele 5kg, ba chiar si ceva in plus. Asta pentru ca organismul, atunci cand nu este hranit suficient, intra intr-un mecanism de protectie in care incepe sa arda pentru energie muschi (si grasime, dar mult mai putin), iar atunci cand se revine la mesele normale face provizii pentru o noua perioada de "dieta minune".
Renuntat (pe cat posibil) la dulciuri, sucuri, fainoase. Sunt calorii goale. Daca intr-o zi trebuie sa consumi 2500 calorii pentru a fi pe 0, e pacat ca 1/2 sa nu iti aduca niciun fel de nutrient folositor, ci doar conservanti, coloranti sau legume vestejite.
Totusi, ce am spus mai sus nu face 2 bani daca nu ai, ai ghicit, rabdare . Nu poti sa slabesti in 2 luni ce ai pus in 2 ani. Un ritm maxim de slabire este de 1-1.5 kg/saptamana.
Scris 02 noiembrie 2010 - 05:59
E logic sa fie nevoie de arderi mult mai mari decat cele cauzate de mersul pe jos pt a arde caloriile in exces ingerate cu patos in cursul zilei.
Aveam un prieten in Italia care imi spunea ca pt munca noastra de birou ne-ar fi suficiente 2 caramele la pranz.... si cam avea dreptate.
LE - multumesc mult Elf pt sfaturi. Sunt perfect deacord cu tot ce ai scris, am postat concomitent cu tine. Momentan vreau sa ma concentrez pe cat mai multa activitate fizica si sa incerc sa mananc mai putin si sa evit anumite ingrediente.
Apropo, ai uitat sa specifici alcoolul care trebe evitat deoarece ingrasa al dreacu de tare si mai face si pofta de mancare...
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 02 noiembrie 2010 - 06:05
Scris 02 noiembrie 2010 - 06:21
@bleu eu atunci renuntasem la obiceiurile proaste pe care le am din nou acum , mancat mult si tarziu adica....mancam tot tarziu ca asa era programul dar putin. aveam practic 2 mese (dim si seara) si o gustare. oricum la mine a functionat.
acum vreau sa ma pun pe o cura mai putin drastica, pe care sa o pot face un mod de viata ca sa nu mai ma ingras la loc; sa ma reapuc de sala si sa ma apuc de salsa
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 02 noiembrie 2010 - 06:37
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi