da si Citizen am vazut ceva misto,chiar am un amic in UK poate il rog sa se uite si sa imi ia si mie.In ultimii 15 ani am cumparat doua ceasuri: un Citizen si ...un Citizen. Primul Automatic iar al doilea cu o tehnologie eco-drive .
Ambele le-am luat din UK si nu tin minte sa fi depasit 40 Euro/bucata (in echivalent). Pe al doilea l-am luat dupa vreo 10 ani dupa ce am constatat ca Automaticul a inceput sa grabeasca 2-3 minute pe zi. Avand in vedere ca ceasurile sunt niste accesorii care le folosesti la ocazii, puteam sa traiesc si cu eroarea aia... , dar in Anglia ceasurile aveau (si cred ca au) niste preturi f ok, l-am luat pe al doilea care dupa 5 ani merge ok. Citizen e o marca japoneza.
O reclama la un ceas in Anglia suna asa: Time is precious, it doesn't have to be expensive... ca atare nu am cumparat niciodata ceasuri scumpe.
Ceas de mana
Scris 23 noiembrie 2012 - 09:13
Scris 23 noiembrie 2012 - 10:30
Daca n-ai de dat >100 euro, mai bine nu-i da nici pe astia, ia-ti un Casio discret la 200 lei si ai ceva la mana.
Ceasurile adevarate, frumoase si lucrate bine sunt de la 300-500 euro in sus.
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 23 noiembrie 2012 - 10:31
Scris 23 noiembrie 2012 - 10:33
Citizen e un Swatch japonez, absolut nimic impresionant.
.........
Ce papagal esti !
Scris 23 noiembrie 2012 - 10:45
au si produse bune, dar nu prea ma inspira. am impresia ca vor sa copieze toate designul de la toate modelele elvetienilor....
http://www.citizensh...ca0080-54e.html
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 23 noiembrie 2012 - 10:48
Scris 23 noiembrie 2012 - 10:55
Oricum ai da-o, chiar la cele de cativa euroi, citizen se pisha pe jucariile swatch.
Compara si tu asta http://www.swatch.com/zz_en/home.html
cu asta ! http://www.citizenwa.../en-us/watches/
Aceasta postare a fost editata de Relu: 23 noiembrie 2012 - 10:59
Scris 23 noiembrie 2012 - 11:08
IMG_1425_1 by Vlad Bargau, on Flickr
Aceasta postare a fost editata de ska: 23 noiembrie 2012 - 11:12
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 23 noiembrie 2012 - 11:12
Scris 23 noiembrie 2012 - 11:14
Baaaaaa .... uite de unde incep alea de le poti numi ceasuri !
Scris 23 noiembrie 2012 - 11:19
Swatch face numa cutii de chibrituri, pe cand citizen face si ceasuri adevarate.
Oricum ai da-o, chiar la cele de cativa euroi, citizen se pisha pe jucariile swatch.
Compara si tu asta http://www.swatch.com/zz_en/home.html
cu asta ! http://www.citizenwa.../en-us/watches/
Un d'ăsta de-l lași la bec și merge mi-ar trebui și mie.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 23 noiembrie 2012 - 11:28
@Relu - hmmm bag de seama ca au si niste modele scumpe care macar in poze arata bine....
Au multe modele, si toate sunt f bune !
Cu multi ani in urma am avut asa ceva, un ceas deosebit ...
Un d'ăsta de-l lași la bec și merge mi-ar trebui și mie.
Si de ce nu-ti iei ?
Scris 23 noiembrie 2012 - 11:52
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 24 noiembrie 2012 - 12:24
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 24 noiembrie 2012 - 12:29
Scris 24 noiembrie 2012 - 12:38
despre fotografie
Scris 24 noiembrie 2012 - 12:39
Imi dau seama ca nu'si ia oricine Omega, insa a spune ca ceasurile incep de la Omega ...
Scris 24 noiembrie 2012 - 12:43
Scris 24 noiembrie 2012 - 12:58
Chestie de'o viata ptr care muncesti o viata
Tu pentru ce muncesti o viata ? Sa tanjesti la ce are altul ?
Imi dau seama ca nu'si ia oricine Omega, insa a spune ca ceasurile incep de la Omega ...
Omega pe care l-am pus in link e chiar un "entry" in materie de ceasuri bune.
Scris 24 noiembrie 2012 - 01:13
Eu am un ceas de 200 euro. Acum caut unul pana in 20 euro ... ptr munca
Scris 24 noiembrie 2012 - 01:34
Seamasterul ala il porti si la vanatoare, si la receptii, si in apa si sub apa !
Nu-i vorba numai de brandul asta, sunt multe atele care fac ceasuri bune. Oricum valoarea unui ceas nu sta in mecanism ci in lucratura carcasei/bratarii/geamului, etc ...
Basca il lasi si copiilor. Daca le place modelul !
Scris 24 noiembrie 2012 - 02:09
Oricum n'am dat prea multa importanta. nu's eu genul care sa dea atati bani pe un ceas.
Iar copiiilor le las eu altceva
Scris 24 noiembrie 2012 - 02:42
Aceasta postare a fost editata de bleunightdanger: 24 noiembrie 2012 - 02:43
Scris 24 noiembrie 2012 - 05:57
Nu suport absolut nimic pe incheietura.
DIn aceasta cauza pasiunea purtatorilor de ceas imi pare asemanatoare cu cea a celor care colectioneaza cuie ruginite (), dar cum bine ma stiti nu comentez pe ce/cum isi cheltuie omu banii. E strict treaba lui.
Scris 24 noiembrie 2012 - 07:58
ma ce tare esti, spurci swatch pe o parte si lauzi omega in alta .... stii ca swatch ii detine ne ?
Baaaaaa .... uite de unde incep alea de le poti numi ceasuri !
nu prea ? dar se fac totusi, chiar si din aur roz ...Omegile nu prea se fac din aur ....
te tine o viata daca il intretii ... as in > il duci la reviziiPare mult, dar ține cont că e o chestie de-o viață. Bine, e nevoie și de pasiune pentru așa ceva presupun.
mah bleu ce le stii tu, ai perfecta dreptate omega e creme de la creme de pe putza de la putze daca ma intelegi ...Andrei, OMEGA e un fel de crema-cremelor, si 2500-3000 euro pentru un ceas chiar nu e maximum posibil....
in orologerie ceea ce face "crema" estr mecanismul, iar grupul swatch detine tissot, longine, omega si eta valjoux, astia din urma sunt o fabricuta de mecanisme care de prin anii 80 au inceput sa produca mecanisme automatice pentru o gramada de fabricanti de ceasuri, dintre care rolex, tag, breitling, pe atuncea independentii omega, asta ca sa va zic marci de care ati auzit. Mai pe intelesul vostru omega automat si tissot automat difera la design. Seamaster este un model aparte deoarece nu imparte mecanismul cu nici un alt model.
VW Touareg 7P V6TDI BMT / VW Eos 2.0 TFSI
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.
Scris 24 noiembrie 2012 - 08:12
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi