Scris 18 august 2010 - 10:13
Nu ştiu ce să spun, n-am cum să te ajut mai mult. Îmi pare rău că găseşti aberaţii pe net, mai ales la noi, de asta susţin pe viitor propria experienţă. Îţi dau un exemplu scurt.
Am luat un aparat foto, Nikon D5000. Posesorii de D5000 l-au dat pe D90, pt. că ăsta ar face poze mai bune. De fapt tehnic tot ce ţine de poze este identic 100%. Ba mai mult, dacă ar fi să difere ceva, CULMEA, la FNAC a ieşit că D5000 face poze mai aproape de adevăr, dar nesemnificativ. Practic imaginile sunt identice. Din păcate marketingul sau nu ştiu exact ce, spală creierul incredibil de bine. Şi sunt mai multe aspecte legate de aparat, că afară nu vezi nimic pe ecran (fals, se vede extrem de bine cu soarele în el - ORICUM nu te opreşte nici dracu să te întorci cu el să faci umbră, dar asta cere IQ), că nu ţine bateria (eu am grip cu 2 baterii, fac mii de poze, cât dracu să ţină, un fotograf bun face poze tot concediul cu el) etc.
Apoi, filtrul polarizare. Să nu iau ieftin că e netratat, că se pătează la apă, că că că. EU vreau ieftin. Iau unul ieftin şi unul scump. CULMEA, tot ce se spunea despre cel ieftin se aplică celui scump, pe care m-am chinuit ore între să-l şterg, iar cel ieftin se şterge în 5 minute. Şi sunt sfaturi de la oameni cu experienţă de ani de zile.
Deci practic nici măcar un pic de informaţie nu s-a potrivit de pe forumul mărcii cu experienţa directă. Aşa că mi-e greu să mai spun ceva.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Users ignored today: mecea