ce am patit azi.
eu ca sa parchez la bloc, trebuie sa urc sus pe platforma, dupa cum se vede in poza, imediat in spatele matizului rosu.
era coloana, care statea la stop mai jos, fiind rosu.
eu urcam, incercand sa fac stanga, un pic mai sus de mercedesul albastru din poza.
in paralel cu mine era un taxiu, si in spatele lui o duba. coloana se intindea bine de tot in sus.
ii fac semn la taximetrist, asta da un pic mai in fata, sa-mi faca loc sa intru printe ei si sa urc sus pe platforma.
legatura dintre asfalt si trotuar nu este lina, fiind o mic bordura pe care nu o poti urca dintr-un foc.
asa ca imi iau un mic avand, dupa care franez PANA LA MA OPRESC COMPLET, sa urc incet bordura.
sa belesc ochii cand de pe langa duba apare un biciclist, care cobora nene, de zici ca era la turul frantei, prin dreapta masinilor care "coborau" de sus, intre ele si bordura...
asta cand m-a vazut a incremenit. eu nu mai aveam ce sa fac...
era tare indecis in manevre, pana cand mi s-a oprit in aripa intins pe jumate de capota...
ma dau jos, asta deja se ridicase...
l-am intrebat daca are ceva. era un pic socat
a zis ca-i ok, s-a pus un pic pe margine.
am urcat masina in panta sa nu mai blochez traficul. toti beleau niste ochi...
am coborat din nou la el sa-l intreb daca e ok, oferindu-ma sa-l duc la spital. a inceput sa rada...
a zis ca foarte des pateste din astea.
nici nu ma mira, cum cobora, mai ceva ca Phantomas. i-am urat succesuri si viata lunga... cat o mai rezista la stilul asta de mers pe bicicleta, si ne-am vazut fiecare de drum...
Uploaded with
ImageShack.us