Accidentele, mai aproape decat crezi - partea a 3-a
Scris 17 decembrie 2010 - 02:27
Mai e puțin și de vină sunt cei din salvare
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 17 decembrie 2010 - 02:32
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 17 decembrie 2010 - 02:37
La 60 pe ora frontal in perete/ stalp - foarte grav sau mortal. L a40, daca "se tine bine cu mainile de volan", fracturi ale mainilor cu siguranta. Asta daca nu poarta centura.
Scris 17 decembrie 2010 - 02:41
Groaznic pentru un accident ''minor'' petrecut in oras. Din ce in ce mai multe pocnituri serioase si tragice in oras.
''...Degeaba ai o sabie de samurai daca nu stii ce sa faci cu ea...'' © RELU
Scris 17 decembrie 2010 - 02:52
Scris 17 decembrie 2010 - 02:52
Potrivit primelor informati, in ambulanta erau patru pacienti care erau transportati de la Spitalul Pantelimon, unde tocmai facusera dializa.
Accidentul s-a produs dupa ce un autoturism BMW, in care erau doua persoane, a luat gresit o curba, a intrat pe contrasens si s-a ciocnit cu ambulanta.
In urma incidentului, cei patru pacienti au murit pe loc. Cele trei persoane ranite sunt soferul ambulantei si soferul si pasagerul din BMW. Seful SMURD Bucuresti, dr. Bogdan Oprita, a declarat ca soferul ambulantei a fost transportat la Spitalul de Urgenta Floreasca, iar ceilalti doi raniti au fost dusi la Spitalul de Urgenta ''Sf. Pantelimon''
Din declaratiile martorilor, se pare ca ambele masini ar fi circulat in mod neregulamentar, iar ciocnirea ar fi avut loc deoarece au incercat sa evite un pieton. Zona in care s-a petrecut accidentul este considerata a fi una foarte periculoasa, in care au avut loc mai multe accidente
?!?!
de pe realitatea
acum 37 min) răspunde
0 Un BMW argintiu venind pe bd. 1 Decembrie 1918 incearca sa faca la stanga pe o strada laterala. Se opreste perpendicular pe linua de tramvai si da prioritate unor masini. Tot pe linia de tramvai, vine o ambulanta Logan de la BGS, fara avertizare luminoasa sau sonora. Accelereaza. Vede BMW-ul oprit si incearca sa franeze. sina este lunecoasa iar Loganul intra in usa din fata dreapta a BMW-ului si, din viteza, il deplaseaza cca. 10-15 metri catre bordura. Imediat dupa accident, soferul ambulantei iese ametit si cu fata plina de sange. Opresc si ma duc sa-i ajut. Deschid usa din spate dreapta. O femeie in varsta agonizeaza. Un necunoscut suna la 112 si cere salvare de urgenta. Soferul ambulantei este in continuare ametit. Incerc sa deschid si usa din dreapta fata a ambulantei, unde sunt inghesuite 3 persoane. Impreuna cu un necunoscut, indoi rama geamului. Usa e blocata, geamul se sparge. Iau cheia de desfacut rotile din portbagajul Logan-ului si dupa cateva secunde usa este deschisa. Femeia din spate inca mai traieste, un om o tine sa nu se inece cu propriul sange. Batranul care statea in fata este prins intre spatarul scaunului si bord, intr-o pozitie complet nefireasca. Sigur are gatul rupt. Dumnezeu sa-i ierte. Nici unul nu avea centura de siguranta pusa. Nici macar blonda din BMW.
Aceasta postare a fost editata de alex230ro: 17 decembrie 2010 - 02:54
Scris 17 decembrie 2010 - 03:42
De ce trebe sa fie IAR/DIN NOU, un beemve ???
De ce nu ...
Aceasta postare a fost editata de cata69: 17 decembrie 2010 - 03:42
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 17 decembrie 2010 - 04:15
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 17 decembrie 2010 - 04:18
Daca ai cutie automata, bagi ştromeleagu'n D si apesi pe pedala mai mica, cea din dreapta. La cutia manuala e putin mai greu, insa din reportaje/ poze se vede ca a avut un succes izbitor...cum dracu sa mergi tare pe sina de tramvai?
Scris 17 decembrie 2010 - 04:51
Ce culoare avea ... ??De ce nu ...
Scris 17 decembrie 2010 - 04:53
despre fotografie
Scris 17 decembrie 2010 - 05:03
@Relu argintiu
Scris 17 decembrie 2010 - 05:05
Nici eu nu l-am vazutNu m-am uitat.
@kinder
Nu despre masina vorbim
Aceasta postare a fost editata de Relu: 17 decembrie 2010 - 05:05
Scris 17 decembrie 2010 - 05:08
Scris 17 decembrie 2010 - 05:20
Cine cunoaste bulevardul acela stie foarte bine ca se merge pe linia de tramvai MEREU. Si este perfect legal. Nu e ca pe Basarabia unde se depaseste coloana pe linia de tramvai... ci pur si simplu sinele sunt pe drum si mergi pe ele. Mersul cu viteza insa nu are nicio justificare, mai ales cand ai masina plina de bolnavi...
Scris 17 decembrie 2010 - 05:27
in alta ordine de idei, stiu ca e voie sa mergi pe sina, dar nu mergi chiar PE sina cum ii vad pe multi ca fac de ma doare capu http://www.garajul.r...tyle_emoticons/default/angry.gif asta e problema. ca daca vrei sa franezi pe sina nu te mai opreste nici mama cauciucurilor sau a abs-ului.
Scris 17 decembrie 2010 - 05:38
Legat de centuri: in mod sigur nu aveau decat in fata. Credeti-ma ca 4-5 batrani pe locurile din spate chiar nu mai pot sa-si puna si centurile la cat de inghesuiti sunt. De multe ori batranul meu ia un taxi pt ca efectic nu poate urca pe locurile alea din spate de la MCV.....
O mare magarie la nivel administrativ in sistemul nostru sanitar de cacao.... Si sunt convins ca BGS castiga o carca de bani cu cursele astea....
Scris 17 decembrie 2010 - 10:37
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 17 decembrie 2010 - 11:13
Scris 18 decembrie 2010 - 11:29
Scris 18 decembrie 2010 - 11:59
Aceasta postare a fost editata de adrian_r5: 18 decembrie 2010 - 12:00
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
Scris 18 decembrie 2010 - 12:28
Scris 18 decembrie 2010 - 12:30
Scris 18 decembrie 2010 - 12:42
29 useri citesc subiectul
0 membri, 29 vizitatori, 0 utilizatori anonimi