Accidentele, mai aproape decat crezi - partea a 3-a
Scris 19 decembrie 2010 - 11:34
Scris 19 decembrie 2010 - 11:47
Incerca si uita un moment lucrul asta, si uita-te la TV sa vezi cate din masinile implicate in accidentele grave pe care le vedem, poarta emblema asta.
Dupa care, incearca macar sa te uiti la masinile BMW care trec pe langa tine in trafic, si doar observa "amanuntele" esentiale.
Nu incerca sa te autosugestionezi crezand ca si ceilalti posesori de BMW sunt ca voi, cei 3 de pe forumul nostru. Voi, impreuna cu o parte extrem de mica din totalul posesorilor acestor masini din Romania, sunteti exceptia. Care din nefericire intareste regula...
Poate si mie-mi plac masinile astea, dar nu-mi voi ( mai ) lua in veci BMW. Banui de ce ?
Nu incerca sa iei partea gagicii de care vorbim, pentru ca are circumstante extrem de agravante, impreuna cu cel care i-a dat acea masina s-o foloseasca, la numai 2 luni de la obtinerea permisului, iarna, chiar daca avea gume de iarna !!
Incearca sa observi femeile in trafic, si vei fi socat sa observi cat de periculos si violent conduc. Nu toate, dar, din pacate, majoritatea covarsitoare.
Hai sa nu fim subiectivi, si sa privim adevarul in fata, cu barbatie.
Scris 20 decembrie 2010 - 12:10
daca te uiti insa pe lista de mai jos, de cind incepe arhiva (10.04.2010), accidentul asta de care vorbim noi este primul in care este vorba de un autovehicul BMW, dintr-un total de 23 de accidente descrise. E drept ca nu am de unde sa stiu daca politia posteaza acolo toate accidentele cu morti si raniti.
http://bpr.b.politia...ente-grave.html
Daca este ceva care apare recurent, atunci asta este Dacia Logan (dar se poate pune pe seama numarului mare de Logan-uri in trafic) si... motociclete Honda.
iar despre femei... nu poti generaliza. Sunt femei care sunt soferi mai responsabili decit majoritatea barbatilor.
cred ca o problema este si ca se face scoala de sofat si se obine permisul de conducere prea usor...
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 20 decembrie 2010 - 12:14
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 20 decembrie 2010 - 12:26
NU am generalizat, citeste ce am scris: majoritatea !
@1Q
Am citit intr-un comunicat ca masina era a prietenului.
Daca era a ei, e si mai grav ! Ce pusca mea cauta un incepator in BMW nene ??
Scris 20 decembrie 2010 - 12:35
Citeam declaratiile mamei ei care zicea ca au sicanat-o 2 tineri in trafic. Martorii ziceau ca a ocolit un pieton. Samd, sunt multe istorii deja...
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 20 decembrie 2010 - 01:08
- ca începător nu știi pe ce lume ești și conduci la nimereală, deoarece școala de șoferi e o glumă proastă;
- tolerarea comportamentului agresiv și nelegal din partea firmelor de securitate, care au spate.
Deci de ce se mai miră că mor oameni?
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 20 decembrie 2010 - 03:08
@frank nu stiu care sunt statisticile, dar crede-ma ca imi ajung degetele de la o mana sa numar datile cand m-au surprins pozitiv soferi de ursuleti si pisicute (si sunt destui), le E46 si E90 sunt mai multi si destui care au fost ok, dar asta nu inseamna ca nu's tampiti cu alte ocazii. nu masina e problema, evident, ci soferul. ori bmw, audi, vw si,mai putin, mercedes sunt idealurile oricarui cocalar...si atunci e logic ca multi dintre posesori sa fie cocalari, evident ca nu toti, dar multi. ca sa dau si un exemplu pozitiv: l-am lasat o data pe unu cu o pisicuta sa se bage si mi-a multumit imediat, in momentu ala chiar am ramas
in rest ce sa zic sunt pericole in orice masina si aici ii bag si pe aia care n-au nicio treaba cu condusul chiar daca nu's rau intentionati (cum sunt multi cu "marcei" - 1310- dar eu nu sar sa apar posesorii de 1310, pentru ca stiu ca sunt multi cocalari sau mosi care abia daca mai tin volanu drept; asta e, nu inseamna ca intru intr-una din astea 2 categorii daca il conduc pe marcel).
cat despre femei....sincer nu mai stiu cine a scris inainte dar are dreptate: 90% pot fi impartite in 2 categorii 1)agresive cum sunt putini barbati si 2)speriate de bombe. sunt si femei care conduc foarte ok si le-am intalnit in trafic, dar astea au fost surprizele extrem de placute. in rest ori incurca circulatia de frica/pentru ca se machiaza sau altceva ori iti iau fata fara stres, te claxoneaza daca te bagi (corect) in fata lor si asa mai departe.
o alta problema pe care o am e cu soferii (indiferent de sex) care vorbesc la telefon. deja cand il vad pe unul ca merge ca p%$a presupun automat ca vorbeste la telefon, si de cele mai multe ori asa e. unii oameni nu sunt facuti pentru multitasking, asta e, dar daca nu esti in stare sa conduci si sa vorbesti in acelasi timp trage in p#$a mea pe dreapta. nu-i vorba ca sunt si pietoni cu aceeasi problema, care nu pot sa MEARGA si sa vorbeasca in acelasi timp.
in fine, generalizand lumea e proasta si punct! si devine din ce in ce mai proasta. de ce? pentru ca nu are nevoie sa fie inteligenta ca sa-si duca mai departe existenta. fura, face munca de jos si isi traieste viata....sau da lovitura/ suge p./e tata mare mahar si traieste in puf.
acu sa fac o paranteza: nu toti oamenii se nasc inteligenti, deci nu pot avea aceleasi pretentii de la toti, dar nu stiu cum se face ca majoritatea prostilor se cred "dashtepti" si au un aer de superioritate.
hai ca am scris mult prea mult, d'asta nu intru eu in polemici. bine asta si probabilitatea covarsitoare ca discutia sa degenereze in cearta
Aceasta postare a fost editata de masterblaster: 20 decembrie 2010 - 03:09
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 20 decembrie 2010 - 07:18
Flickr - pozele mele
Scris 20 decembrie 2010 - 07:49
Eu as adauga si a treia - politia rutiera nu-si face datoria !!!Toate sunt pe fondul a 2 mari probleme:
L.e. - in unele cazuri si legislatia e prea blinda ... de ex. pt. condus cu alcoolemie diferita de zero, condus fara permis sau cu permisul suspendat, cu numere expirate sau chiar false ar trebui pedeapsa cu inchisoarea ...
Aceasta postare a fost editata de adrian_r5: 20 decembrie 2010 - 07:52
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)
Scris 20 decembrie 2010 - 08:15
Adineauri la stiri unu viteaz pe DN1 s-a dus pe sensul opus, a mai luat o masina cu el si au troznit alte masini parcate. Viteazul s-a dat si cu rotile in sus. Ce marca avea viteazul? Ati ghicit, BMW...
Ai ce ai cu bmw-istii...
Masinile erau parcate regulamentar?
Daca da, trebuiau sa lase spatiu, sa acorde prioritate bmw-ului...Bmw-ul are intotdeauna prioritate, nevoie de spatiu pentru desfasurare...
Io zic sa-i impuscam pe bmw-isti, incepand cu cei de aici...
Auzi, cei de aici sunt ponderati, prudenti, exceptii...
Scris 20 decembrie 2010 - 08:55
asta e pentru 2009-dedicatie for Relu
Schema e simpla,toate ziarele /televiziunile cauta rating si ce atrage:
-numarul de morti/raniti
-masinile implicate-bolizii,pe nimeni nu intereseaza ca badea Vasile a intrat cu Dacia in stalp,daca e un Bemve atunci da nene :"un bolid care se deplasa cu o viteza foarte mare a ....
dedicatie pentru colegul Viper
http://www.cancan.ro...ova-139519.html
da,stiu nu e bemve...
Aceasta postare a fost editata de alex230ro: 20 decembrie 2010 - 08:58
Scris 20 decembrie 2010 - 08:58
Aceasta postare a fost editata de VIPER: 20 decembrie 2010 - 08:58
Flickr - pozele mele
Scris 20 decembrie 2010 - 09:04
Scris 20 decembrie 2010 - 09:09
Flickr - pozele mele
Scris 20 decembrie 2010 - 09:18
Scris 20 decembrie 2010 - 09:22
Iesi nene pe strada, stai 5 minute si numara, si vezi cat de simplu e sa apreciezi.
Scris 20 decembrie 2010 - 10:28
.....ca sa dau si un exemplu pozitiv: l-am lasat o data pe unu cu o pisicuta sa se bage si mi-a multumit imediat, in momentu ala chiar am ramas ...
Probabil depasea coloana cand l-ai lasat sa se bage, nu?
I'm just being mean
Ex-FN2 owner
Scris 20 decembrie 2010 - 12:41
@Fanatic oarecum , adica s-a bagat pe prima banda unde evident ca erau masini parcate la nesimtire
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Scris 20 decembrie 2010 - 12:48
we asta am urcat si sambata si duminica la arieseni. sambata 75% din drum pe VISCOL. sa te doara capul ce mi-a fost dat sa vad. am numarat cel putin 5 masini in sant. fac pariu ca erau echipati de plaja.
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 20 decembrie 2010 - 12:55
@mol: Ma crezi daca iti spun ca nu mi-a fost dor de user-ul tau? Masinile erau in afara carosabilului.
Ma crezi de-ti spun ca nu esti cu nimic diferit fata de cei pe care-i etichetezi prin prisma unei marci?
Scris 20 decembrie 2010 - 01:03
Uite, eu recunosc ca nu-mi mai iau BMW din motivul asta + faptul ca mi-ar fura oglinzile + faptul ca n-am ce cauta intr-o masina "premium" la nivelul meu !Ma crezi de-ti spun ca nu esti cu nimic diferit fata de cei pe care-i etichetezi prin prisma unei marci?
Si poti sa ma consideri cum vrei tu !
Scris 20 decembrie 2010 - 01:38
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 20 decembrie 2010 - 01:41
Scris 20 decembrie 2010 - 01:46
1 useri citesc subiectul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi