Accidentele, mai aproape decat crezi - partea a 3-a
Scris 12 august 2012 - 10:45
Scris 12 august 2012 - 11:18
VW Touareg 7P V6TDI BMT / VW Eos 2.0 TFSI
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.
Scris 12 august 2012 - 11:33
nu-mi dau seama dacă îţi doreşti să mă sugi pentru că eşti îngrozitor de prost sau pentru că nu ştii pe ce lume eşti.il citesti pe micul oligo "tata e nevinovat" ? trist ... aproape la fel de trist ca aberatiile postate de imbeciloid.
Scris 12 august 2012 - 11:43
oricum vad ca ai niste frustrari legate de supt, probabil nu ti-a dat si tie "tati" o tzatza sa sugi, le-a tinut numa pentru el pe toate. in egala masura acuma cred ca ar trebui sa-i multumesti
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.
Scris 12 august 2012 - 12:02
Scris 12 august 2012 - 01:17
fucktard, mai citeşte, e posibil să mă confunzi.vezi ca plange nevinovatu dupa chiftele, fuga fuga
oricum vad ca ai niste frustrari legate de supt, probabil nu ti-a dat si tie "tati" o tzatza sa sugi, le-a tinut numa pentru el pe toate. in egala masura acuma cred ca ar trebui sa-i multumesti
Scris 12 august 2012 - 02:12
Scris 12 august 2012 - 02:26
Zoso, folosesti cuvinte nasoale pentru ca n-ai argumente?
Are argumente, se numesc cuvinte nasoala, sau limbaj suburban, plin blogul lui de astfel de "argumente", omul e smecher, s-a prins ca mizeria aduce rating su implicit bani, asa ca de ce sa nu pozeze intr-un pseudointelectual si sa faca bani din asta ?
@zoso
Nu te confund deloc, mai citeam ce postai pana la "tata e nevinovat" ... De atuncea ti-ai pierdut "farmecul"
Pt cine nu stie zoso este fiul lui Marius Petcu, un om incorupt dintr-o tara corupta dar fara corupti.
Si mai departe citez :
" Câti au murit? Mulţi. Era cineva important? Nu, doar nişte ţigani. Ah, atunci nu e cazul să ia poliţia vreodată măsuri. România."
Si daca tot esti asa de destept, nu un fucktard prost ca noaptea ca mine, cam ce ar trebui sa faca politia si nu face ?
De incheiere poti sa continui linistit cu epitetele, ca sa ma simt jignit ar trebui sa dau doi bani pe ala care le da din el, pe cand asa, venind de unul ca tine nu au nici o valoare, pur si simplu asta ti-e nivelul, un mare zero barat.
Scris 12 august 2012 - 02:28
Scris 12 august 2012 - 02:32
Ai ceva argumente sau dovezi care să susţină prima parte a acestei afirmaţii curajoase?Pt cine nu stie zoso este fiul lui Marius Petcu, un om incorupt dintr-o tara corupta dar fara corupti.
Am scris pe blog.Si daca tot esti asa de destept, nu un fucktard prost ca noaptea ca mine, cam ce ar trebui sa faca politia si nu face ?
lulică, a lua o atitudine superioară e pentru oamenii inteligenţi. La tine nu e cazul.De incheiere poti sa continui linistit cu epitetele, ca sa ma simt jignit ar trebui sa dau doi bani pe ala care le da din el, pe cand asa, venind de unul ca tine nu au nici o valoare, pur si simplu asta ti-e nivelul, un mare zero barat.
Un om care se pretinde mai deştept nu îi face pe alţii "oligo" şi "imbeciloid".
Scris 12 august 2012 - 02:37
Scris 12 august 2012 - 02:40
N-am idee ce aveti de impartit dar va vad accidentati pe ambii.
@Mecea, de ce cobori, iar legat de zoso nu stiu prea multe, el fiind mai nou pe aici, sau io prea vechi:), dar faptul ca-si scrie pe blog ca-i cel mai citit din Romania, parca, e clar ca-si cauta prostii. Am incercat sa-i vad vizitatorii, dar e destept, nu-s accesibili...
Deci, @peste ai un zece:) si... ma mir de cum vi se permite un asemenea limbaj...
Scris 12 august 2012 - 02:48
Un om care se pretinde mai deştept nu îi face pe alţii "oligo" şi "imbeciloid".
Nu eu te-am facut, te-au facut parintii si lipsa de educatie, eu doar am constatat pe baza comportamentului afisat prin postari.
Scris 12 august 2012 - 02:51
deci tu mă jigneşti gratuit, dar eu sunt lipsit de educaţie. e logic.Nu eu te-am facut, te-au facut parintii si lipsa de educatie, eu doar am constatat pe baza comportamentului afisat prin postari.
hai, zi-o pe aia cu marius petcu, nu te lăsa, fii prost până la capăt.
Scris 12 august 2012 - 02:52
Scris 12 august 2012 - 03:08
Am incercat comentariul privitor la mama lui Mircea Badea...Cred ca nu era nevoie de cuvinte ci doar de gesturi...
Ca are vizitatori, probabil multi, nu ma mira.
Este destept si se distreaza pe seama prostilor. Daca si-i vin banuti din asta, deja-i genial.
Zoso, cand mai scrii poze cu gagici, fluiera, mi-s prezent. Pentru citit ai pe altii.
Bafta!
Scris 12 august 2012 - 03:29
Oh, l-am gasit. Nici nu ma asteptam la alta fata. Mi-am desfacut o bere. Nococ!
http://www.dstanca.r...-zoso-aici.html
Scris 12 august 2012 - 03:39
Aceasta postare a fost editata de alex230ro: 12 august 2012 - 03:40
Scris 12 august 2012 - 03:45
sunt acolo, trebuie să vrei să le vezi. dacăi ai venit să vezi ţîţe, ei bine, asta ai văzut. nu despre blogul meu e vorba aici, ci de mecea şi tâmpenia lui.Pot fi si dobitoc, pentru o scurta perioada, zic io, si-am frunzarit si io, ca multi altii, blogul cu pricina. Poate or fi si posturi interesante (eu l-am vazut doar pe ala cu tatale, de fapt poza) ,iar in rest...care rest...
pune una şi cu tineAre cineva o poza cu zoso la fata, tare-s curios cine-i curajosul.
Scris 12 august 2012 - 03:49
şi totuşi, aştept de la mecea aia cu tata e marius petcu.
săracul prost, a cautat pe google şi şi-a dat seama că a fost prost şi i-a pierit brusc avântul.
Aceasta postare a fost editata de zoso: 12 august 2012 - 03:52
Scris 12 august 2012 - 03:55
Scris 12 august 2012 - 05:43
Mecea ai un warning pentru offtopic si limbaj licentios. La zoso oricum nu ma asteptam la altceva si decat sa-i dau un warning mai bine i-as da ban .. dar nu acum. Atitudinea lui mol ma uimeste asa ca ii scad warning-ul. S-a cumintit sau mi se pare mie?
Restul, back on topic sau inchid threadul.
Life must be taken one disaster at a time
Scris 12 august 2012 - 06:24
Mecea ai un warning pentru offtopic si limbaj licentios.
Esti cam ingaduitor in seara asta
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi