Merțane... Sunt sigur ca masina era "impecabila" adusa de juma de ora din nemtia.
Pe de alta parte, tocmai am fost intr-o scurta delegatie de 2 zile in Finlanda, unde m-am dat in fiecare zi cu taxiul. Adica de vreo 2 ori cu S-Klasse, de 2 ori cu C-Klasse, o duba Vw nu mai stiu de care si un Superb (nu le-am ales noi, asa erau la rand iar acolo iei ce e la rand nu ce vrei tu - prima oara am vrut sa sarim de duba sa mergem la mertanul de dupa, dar a venit soferul dupa noi sa ne explice cum sta treaba!
)
In primul rand, C-urile nu-mi plac de nici o culoare. Unul era ultima generatie, celalalt mai vechi. Se tin bine, dar nu-mi place cum arata, nu-mi plac plasticele, nu-mi place cat de tare se aude motorul (erau tractoare, normal!), nu-mi place spatiul interior. Sa ne intelegem, nu-mi plac toate aceste lucruri raportat la cat costa unul!
S-ul mi-a placut! Unul dintre ele avea 310.000km la bord, dar sa-mi bag picioarele, ziceai ca ieri a iesit pe poarta fabricii!!
La asta era fain, spatiu mult, motorul mi-am dat seama tarziu ca e diesel. Dar nu intreb cat costa unul, ca nu ma intereseaza!
De duba nu vorbesc ca e ridicol.
Superbul era nou. Mirosea a nou, avea 38.000km, deci banuiesc ca maxim juma de an vechime. DSG, in nu stiu cate trepte. Personal, mi se pare ridicol sa tot aud cum schimba de n-spe ori pana ajunge la 60 km/h, dar ma rog, e parerea mea.
In schimb era teribil de enervanta ca avea vreo 2 greieri pe la bord de m-au scos din minti 20 de minute cat am mers pana la hotel!! Zgomotos (tdi, normal!).
E mai fain in Suedia, ca acolo n-au decat benzine.
În dictatură, cineva te foloseşte cum vrea.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.