Clar, si tu esti aerian ...
Accidentele, mai aproape decat crezi - partea a 3-a
Scris 18 decembrie 2012 - 03:19
Scris 18 decembrie 2012 - 03:28
Tu te-ai uitat macar la filmuletul postat de mecea ?
Scris 18 decembrie 2012 - 03:47
Eu nu pricep unde bate Torquemada de data asta.
Se stie ca MB a fost unul dintre primii constructori care au inteles ca o caroserie in urma impactului trebuie sa se DEFORMEZE pentru a prelua cat mai mult din fortele impactului. Se vede si in filmulet ca la troaca aia au gandit o celula de siguranta similara cu ceea ce este folosit in ziua de azi....
Testul cu Modus vs. Volvo e de pus in rama si reflecta cel mai bine nivelul de siguranta la care s-a ajuns astazi dpdv ingineresc.
Scris 18 decembrie 2012 - 04:50
copii fiti cuminti si treceti la autoflagelare ca maine poimaine se ridica torquemada din pat si va pune la stalpul infamiei
Clar, si tu esti aerian ...
stiu, stiu, stiu, sunt aerian, si aia de la fifth gear sunt si mai aerieni, niste prosti si niste cretini, auzi la ei arogantii dracului ce le-a dat lor prin cap sa faca, sa mai zic de porcu si magaru de gugal care mi-a gasit din prima linku la youtube (vazusem pe discovery mai demult episodul) ? sau sa mai pomenesc de ratatii aia de la discovery, la care nu se uita nimeni (cred ca acuma iubesti rds ca i-au scos din grila), ca au avut aroganta de a difuza asa ceva ? sau ca am reusit sa memorez asa informatie nesemnificativa si profund eronata in ciuda faptului ca sunt atat de aerian ?
ps : cand am vazut emisiunea, ca tine, am zis ca volvo o sa spulbere modusul, si nu mica mi-a fost mirarea(socul) ... de asta mi s-a si intiparit atat de bine in memorie.
Eu nu pricep unde bate Torquemada de data asta.
bate in sant, i se trage de la directia defecta din cauza de refuz de infuzie tehnologica
Tu te-ai uitat macar la filmuletul postat de mecea ?
s-a uitat, s-a uitat, dar a uitat sa-si puna ochelarii ca sa si vada, plus ca la auzul ereziilor debitate de ereticii aia urechile lui torquemada au intrat protectie limp mode s-au pleostit si nu i-au mai permis sa mai auda nimic,
mosodorogule daca-ti aduc niste palinca sa-mi ierti aroganta sper ca nu o folosesti sa-mi dai foc ?!?!?
VW Touareg 7P V6TDI BMT / VW Eos 2.0 TFSI
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.
Scris 18 decembrie 2012 - 05:06
Bai papagalilor, degeaba va uitati la filme daca nu intelegeti despre ce-i vorba !
Scris 18 decembrie 2012 - 05:21
Daca e cu masini, fotbal sau politica e simplu ...
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 04 ianuarie 2013 - 12:37
happiness is not around the corner. happiness is the corner.
Scris 04 ianuarie 2013 - 09:15
De belea ultimul comentariu in care faceau misto de cele doua platforme care duceau masinile busite la boxe!
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 05 ianuarie 2013 - 08:20
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 05 ianuarie 2013 - 11:39
Ala cu Scirocco'ul alb cu dungi negre a busit'o de doua, daca nu chiar trei ori in aceeasi curba
Interesant ca multe din masinile busite sunt vechi. Probabil ca la vremea lor au fost masini chiar bune, insa la varsta de acum treaba nu mai sta chiar cum isi imaginau soferii lor
Aceasta postare a fost editata de andrei041: 05 ianuarie 2013 - 11:40
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 06 ianuarie 2013 - 12:05
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 06 ianuarie 2013 - 12:07
circuitu-i de vina!
Scris 06 ianuarie 2013 - 12:29
despre fotografie
Scris 06 ianuarie 2013 - 12:41
Banuiesc ca au si o lista de preturi pt ... indreptat parapeti, pus pietrisul la loc, curatat uleiul de pe asfalt, scos epava de pe pista, scos prostul din epava (intreg sau pe bucati)..... etc
Mitsubishi Outlander | 2.2 Instyle Navi | 2008 | JEEP Cherokee [KJ] | 2.8CRD | 2004 | Renault Super 5 | 1.4i | 1988
Scris 06 ianuarie 2013 - 12:50
despre fotografie
Scris 10 ianuarie 2013 - 06:24
despre fotografie
Scris 10 ianuarie 2013 - 06:28
Cat de cretin poti fi sa o ARZI in halul ala printr-o intersectie ???
Scris 10 ianuarie 2013 - 06:33
VW Touareg 7P V6TDI BMT / VW Eos 2.0 TFSI
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele!
Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! © Si daca vrei sa fi capitanul lor pune xenon in proiectoare.
Scris 10 ianuarie 2013 - 06:35
Si mai si scrie BOUL ca soseaua era acoperita cu mazga !
Scris 10 ianuarie 2013 - 07:23
da... greu de evitat pe mazga si la viteza aia...
Scris 10 ianuarie 2013 - 07:38
Ok, deci nu sunt singurul care crede ca a mers prea tare, mai ales in conditiile date.
În democraţie, ai dreptul să-l alegi pe cel care o să te folosească aşa cum vrea el.
Scris 13 ianuarie 2013 - 06:09
Scris 13 ianuarie 2013 - 06:20
se cheama bulan curat...pentru pietoni...
Scris 13 ianuarie 2013 - 09:14
se zice extrabulan cordit.
Scris 27 ianuarie 2013 - 11:36
2013, semne bune are la rusnaci
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi