Aceasta postare a fost editata de cata69: 31 decembrie 2011 - 04:00
Taxa de prima inmatriculare
Scris 31 decembrie 2011 - 04:00
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 31 decembrie 2011 - 06:27
(TPI e una din hibele majore ale guvernarii PNL)
Scris 31 decembrie 2011 - 06:40
Tăriceanu o duce bine, pentru el economia încă duduie. Chiar dacă real fondul de salarii era pa. De fapt pe final el a recunoscut că România de fapt nu mai are bani de nimic, dar ce folos atunci.
tu nebuno tu, zapacito, te sparg, te-ndoi ... m-am sucit ... si tot sugi si tot bagi si tot sugi ... daca nu e tare, cred ca o frec degeaba ... de meserie sunt frumoasa. si sunt modesta, dar vreau sa se stie .. înaltă, blondă și cu sânii mari ... sunt cu mașina la spălătorie.
despre fotografie
Scris 31 decembrie 2011 - 06:42
Scris 31 decembrie 2011 - 06:44
despre fotografie
Scris 31 decembrie 2011 - 06:46
Tot io sa va invat...
Scris 31 decembrie 2011 - 06:47
despre fotografie
Scris 31 decembrie 2011 - 07:02
Poi daca n-are, ar trebui sa lasam politicul la o parte si sa le luam (legile) ca atare.TU chiar crezi că are vreo relevanță cine este la putere?
Scris 31 decembrie 2011 - 07:03
Scris 31 decembrie 2011 - 07:04
Scris 31 decembrie 2011 - 07:05
Se vede !Eu m-am prins de mult, da nu vreau s-o arat.
Scris 31 decembrie 2011 - 07:11
despre fotografie
Scris 02 ianuarie 2012 - 10:58
Hm.. mai sunteti copii mici si credeti in zane?
Taxa asta NU are legatura cu poluarea. PUNCT.
Este o taxa de la inceput(2007) gandita de APIA pt a vinde masini noi. Numai masini noi si a sufoca piata SH. De acea si prima de casare, care tot la ei ajunge. Si tot din banii de taxa de prima inmatriculare.
S-a plantat vre-un copac din taxa asta?
Foarte corect. De altfel, fiind discriminatorie a fost si declarata ca fiind incompatibila cu dreptul comunitar, si noroc de judecatorii aia de la Curtea Europeana, ca la noi nu ar fi zis nimeni ca e neconstitutionala )
Si momentan, nu zice nimeni ca noua lege este neconstitutionala pentru motivul ca stabileste obligatii retroactive in sarcina unora carora nici prin unghii nu i-ar fi trecut ca, IN VIITOR, se va da o lege prin care sa fie pus la plata unor sume de bani in contul unor tranzactii trecute cand nici o lege nu prevedea NIMIC in acest sens.
Mai trist e ca, cica, actualul PM e profesor de drept... constitutional. Ceea ce frizeaza absurdul si penibilul
Scris 03 ianuarie 2012 - 10:38
Eu cred ca in forma actuala, nici macar nu ii mai avantajeaza pe dealerii de masini, pentru ca oamenii mai faceau buy-back, dadeau masina veche la dealer ca sa isi ia una noua, dealerul mai facea si el bani din vinzarea masinilor SH, ori in formula asta taxa pune o mare bariera la vinzarea oricarei masini bune de dinainte de 2007.
Sigur ca ar mai fi fost ideea ca prin aceasta taxa oamenii nu vor mai cumpara masini SH ci vor cumpara masini noi, dar nu se compara la preturi, sa luam cazul Lagunei mele, o masina de familie foarte OK, puternica, spatioasa, pretul de piata undeva 6000-8000 EUR (pina la nenorocirea cu noua taxa) - ce masina iei la banii astia? Probabil ca o masina de clasa mini gen C1, cheala...
Aceasta postare a fost editata de Frank SF: 03 ianuarie 2012 - 10:38
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
"Les voitures, c'est comme les femmes, il y a celles pour lesquelles on a un coup de foudre et celles avec lesquelles on a envie de vivre."
Scris 03 ianuarie 2012 - 12:23
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 05 ianuarie 2012 - 08:13
Scris 05 ianuarie 2012 - 09:51
Atunci sa dam foc la banii existenti. Devin mai putin, deci mai valorosi, deci puterea de cumparare creste, deci iesim din criza si ne luam toti GTi-uri
Tot io sa va invat...
daca ne luam toti gti-uri si mergem tot timpul la blana nu vom consuma decat 5 la suta. deci se va duce dracu economia, again.
ex Subaru Impreza 2008
ex Subaru Outback 2005
Scris 05 ianuarie 2012 - 09:56
Scris 05 ianuarie 2012 - 11:02
Iar asta cu poluatorul plătește este de-o aberație rar întâlnită, dar o să plătim.
despre fotografie
Scris 05 ianuarie 2012 - 11:12
Stie cineva un site unde se pot gasi clar noile taxe ptr TPI? Ca eu am gasit mai multe variante ... dreaq sa'i pieptane ...
Noi, lenesii, cand murim, mergem in Rai sau vine cineva dupa noi?
Scris 05 ianuarie 2012 - 11:17
Nu e clar ce mașini vor plăti acum taxa, pentru că au fost scutite destul de multe. Unele încă sunt. Ca în România. Nimic bun. Nimic clar.
despre fotografie
Scris 05 ianuarie 2012 - 11:20
Si apare alta !
Scris 05 ianuarie 2012 - 11:38
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry FordMondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Flickr - pozele mele
Scris 06 ianuarie 2012 - 12:04
despre fotografie
Scris 06 ianuarie 2012 - 12:07
Flickr - pozele mele
0 useri citesc subiectul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi