Eu sunt penibil ca am sugerat unui barbat sa fie barbat si sa arate ca este,pe un topic de crescut copii si tu nu esti penibil ca prostesti lumea fara sa stii diferenta intre raceala si gripa?Bai careva dintre noi bate cimpii.
Daca vrei iti si spun cine bate campii.
Esti penibil fiindca nu ai nici cel mai mic habar ce inseamna sa fii departe de copiii tai. Sa nu poti sa-i atingi, sa le 'furi' un zambet, sa-i alinti cand sunt suparati, sa-i veghezi cand dorm. Cateodata, a fi barbat inseamna a avea taria de a plange.
Probabil ca sunt printre noi oameni care ar fi preferat sa nu-si polularizeze povestea asta nefericita, dar asta nu cred ca suntem noi in masura sa judecam . Dupa cate a povestit mol, el chiar nu a stat degeaba, a facut anumite demersuri si daca citeai mai atent, vedeai ca el cere mai mult sfaturi 'tehnice', legate de legislatie and stuff. Apelul lui aduce mai putin a tanguire, desi din tonul lui razbate o cvasidispersare.
Cat despre o confruntare (de idei si replici) face to face, te asigur ca nu ai sanse.
Daca chiar esti tentat, te astept la Bistrita. Ca pe oricine de pe forumul asta, te cazez si iti dau de mancare si afara, pe terasa, in racoarea noptii, cu un pahar de tuica/wiskey sau ce vrei tu, putem sa ne contram indelung.
Dar nu uita un lucru : mereu am reactionat la ceva postat de tine, niciodata nu m-am autosesizat din senin.
Daca te trezesti dimineata si nu vezi soarele, inseamna ca esti mort sau esti soarele.